Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja lubię dbać o siebie dla swojej własnej satysfakcji. Paznokcie u nóg mam pomalowane nawet zimą choć ich nie widać.

ja też lubie o siebie dbać, nie opalam sie nawet latem, do dentysty chadzam okrągły rok a zielenine spożywam nawet zimą ;)

Bursztyn, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się dziś do tego lekarza z Żelaznej. Po przemyśleniu sprawy i braniu pod uwagę tego że w poprzedniej ciąży były różne cyrki oraz że urodziłam w 35 tyg. muszę mieć dobrą opiekę i lekarza który odbiera telefon 24 h na dobę. Wizytę mam 6 maja późnym wieczorem. Dzień wcześniej pożegnam się z obecną gin. Nie chcę jej tak bez słowa zostawiać, źle bym się z tym czuła.

EwaT, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją się witam że szpitala. Mała wymioty ma na potęgę więc sobie polezymy. Warunki dramatyczne. Czeka mnie noc na krześle.

malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ją się witam że szpitala. Mała wymioty ma na potęgę więc sobie polezymy. Warunki dramatyczne. Czeka mnie noc na krześle.
    współczuje, pilnuj żeby sie nie odwodniła :(

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina bądź dzielna! Ucałuj córcię i powiedz, że ciotki z ovu przesyłają buziaki :) <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja lubię dbać o siebie dla swojej własnej satysfakcji. Paznokcie u nóg mam pomalowane nawet zimą choć ich nie widać.

Ja bez pomalowanych paznokci u stop i kropli perfum czulabym sie nieubrana. ;) Tak, wiem, te perfumy to sciagnelam od Marlin Monroe. ;)

ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, trzymajcie się <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sabina, na pewno jest jej razniej z mama, mam nadzieje ze od teraz zacznie sie poprawiac, trzymam mocno kciuki.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Aga i Bozia ?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa mala jest cały czas na kroplowce :-(.
    Mango i reszta ciotek dzięki <3
    Wiecie tą bezradność jest straszna. Mała ciągle prosi o wodę, a jak jej dam to wymiotuje. Masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 18:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ewa mala jest cały czas na kroplowce :-(.
    Mango i reszta ciotek dzięki <3
    Wiecie tą bezradność jest straszna. Mała ciągle prosi o wodę, a jak jej dam to wymiotuje. Masakra

Bidula :( Ja tez przezylam z moja rota w szpitalu jak miala rok. Trzy doby w jednym pokoju, bo byla jedyna z rotem na oddziale, wiec bylysmy odizolowane. Ona glownie spala pod kroplowka, a ja dostawalam swira w pokoiku 2x2. Plus upojne noce na skrzypiacej polowce... Ale kazali sie cieszyc, ze za darmo moge obslugiwac moje dziecko, bo to byl szpital przyjazny matce i dziecku... W innych szpitalach za mozliwosc zmieniania pieluchy i podawania lekow placilo sie 25 zet na dobe ( 12 lat temu ).
    Trzymcie sie dziewczyny!

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko trzymajcie sie <3

A my wróciliśmy z wycieczki rowerowej :) i z działki przywiozłam rabarbar i własnie gotuje pyszny kompocik z niego :)

nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 06:03

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A gdzie Aga i Bozia ?
    Ja jestem - czytam. Jestem jakaś zmęczona - nie mam siły pisać.
    Ja też byłam w Prokocimiu z młodym z rota wirusem, jak miał niespełna rok. Kilka dni na podłodze pod łóżkiem jego na karimacie - bo tam inaczej się nie da. W innym szpitalu trzeba było zapłacić - ale nie jak pisze Pusurek za podanie leku, ale za łóżko i to było super. Miał 4 latka i mononukleozę - kilka dni byłam z nim w szpitalu, ale za 35 zł na dobę miałam obok niego normalne własne wygodne łóżko i wyżywienie cały dzień...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jestem - czytam. Jestem jakaś zmęczona - nie mam siły pisać.
    Ja też byłam w Prokocimiu z młodym z rota wirusem, jak miał niespełna rok. Kilka dni na podłodze pod łóżkiem jego na karimacie - bo tam inaczej się nie da. W innym szpitalu trzeba było zapłacić - ale nie jak pisze Pusurek za podanie leku, ale za łóżko i to było super. Miał 4 latka i mononukleozę - kilka dni byłam z nim w szpitalu, ale za 35 zł na dobę miałam obok niego normalne własne wygodne łóżko i wyżywienie cały dzień...

Ja troche ironicznie, ze trzeba bylo placic za podanie leku... Raczej chodzilo mi o to, ze jak matki byly przy dzieciach to robily przy nich wszystko - pielegniarki, choc bardzo mile i uprzejme, uznawaly, ze juz nic nie musza robic i kawkowaly sobie w dyzurce, bo nie mialy roboty. Matki podawaly tez leki, bo " pani to lepiej zrobi jako matka". Jedzenie owszem bylo, ale hotel i wczasy to nie byly... ;)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja troche ironicznie, ze trzeba bylo placic za podanie leku... Raczej chodzilo mi o to, ze jak matki byly przy dzieciach to robily przy nich wszystko - pielegniarki, choc bardzo mile i uprzejme, uznawaly, ze juz nic nie musza robic i kawkowaly sobie w dyzurce, bo nie mialy roboty. Matki podawaly tez leki, bo " pani to lepiej zrobi jako matka". Jedzenie owszem bylo, ale hotel i wczasy to nie byly... ;)
    Ja byłam szczęśliwa, że mam swoje łóżko. Naprawdę w porównaniu z Prokocimiem, to był raj. W Prokocimiu mogłaś stać cały dzień obok łóżka i mieć przestrzeni około pół metra, bo zaraz było kolejne łóżko z dzieckiem. Rodzice wieczorem kładli się spać na podłodze pod łóżka swoich dzieci - kosmos. WIęc w innym szpitalu chętnie podawałam dziecku leki i mogłam robić wszystko - bo noc przesypiałam na wygodnym łóżku obok.

FZuMp1.png

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji :)

tez robilam - bylo super,
    teraz ciagle to odkladam przez te starania, no i co - ciazy brak - a zmarchy na gębie co raz większe :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeee tam zmarchy! Nie przesadzajcie.....

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to tylko żałuję, że nie ma w PL opcji takiej, o jakiej pisała Aga kiedyś, że jest we Francji. Jeśli robią cesarkę - to od razu plastykę brzucha i zostaje jedna blizna - jak dla mnie to czad..szkoda, że u nas niemożliwe...

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, gdzie jest Aga?

FZuMp1.png

‹‹ 3002 3003 3004 3005 3006 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ