35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:No nie będę im kitu wciskać że utyłam
a na kolejna impreze przyjsc juz z dzieckiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 12:11
mysza1975, ania.g, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyn.
Pogoda pod psem. Od wczoraj boli mnie trochę głowa, ale to chyba przez aurę.
Dzisiaj piorę ciuchy małego, bo w tym tygodni przez dwa dni kiepsko się czułam, więc stwierdziłam, że nie ma na co czekać, trzeba się powoli pakować
Wspieram te dziewczyny, które borykają się z problemamiania.g, inessa, Sabina, malgos741, Mango, samira, Żanet, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja już po robocie u nas było słonko a teraz pada deszcz no i jeszcze czeka nas druga robota.
samira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki
Pusurek, Simba, samira, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho
A ciasto wyszło super mniam mniami bardzo proste jest do zrobienia.
Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!Reni, samira, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki
na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjściasamira lubi tę wiadomość
-
Pusurek no no brzuszek jest w końcu widać
super
Inessa ja nie oglądam takich programów.. tym razem tv była włączona na tym kanale i sprzątaliśmy chatę z mężem.. no i akurat to leciało jak na chwilę przysiadłam... i przyznam się szczerze, że spłakałam się jak bóbr.. tak mnie wzruszyła postawa i radość ojca bliźniaków.
7 lat się starali... dobrze, że w tym czasie mój M pojechał do sklepu po nori do sushi (skoro nie jestem w ciąży to mogę sobie zjeść z surową rybką), bo znowu opieprzyłby mnie po co oglądam takie programy..
ta para wzruszyła mnie na maksa..
eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczećSimba, Bursztyn, samira, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
ja wiem, że mój M na pewno się poryczy, bo bardzo pragnie dziecka i bardzo przeżywa (mimo, że głośno tego nie mówi) jak przychodzi @
jak powiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży (wpadka).. to cisza.. za chwilę ..widziałam, że już nie wytrzymał i mówi "qrwa wszyscy dookoła zachodzą tylko nie my.. tyle starań i nie wychodzi" zatkało mnie
mówię mu, że na każdego przyjdzie pora i nie ma co sie spinać.. nie wiem skąd tyle siły mam, żeby jeszcze jego pocieszać
no i w związku z tym wiem, że na pewno łzę uroni
Alis wrote:Jestem pewna, że przy moim będę ryczeć. Tylko nie wiem, czy ze wzruszeniaSimba, Bursztyn, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjścia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho
A ciasto wyszło super mniam mniami bardzo proste jest do zrobienia.
Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość