X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No nie będę im kitu wciskać że utyłam ;)
    dlaczego? moglabys z tym kitem tak spokojnie pare miesiecy pociagnac ;) a na kolejna impreze przyjsc juz z dzieckiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 12:11

mysza1975, ania.g, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyn.

Pogoda pod psem. Od wczoraj boli mnie trochę głowa, ale to chyba przez aurę.

Dzisiaj piorę ciuchy małego, bo w tym tygodni przez dwa dni kiepsko się czułam, więc stwierdziłam, że nie ma na co czekać, trzeba się powoli pakować o.O

Wspieram te dziewczyny, które borykają się z problemami <3

ania.g, inessa, Sabina, malgos741, Mango, samira, Żanet, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kupiłam fajne biustonosze do karmienia, z tych bardziej porządnych, w związku z tym i ceny ich były porządniejsze...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wczoraj kupiłam fajne biustonosze do karmienia, z tych bardziej porządnych, w związku z tym i ceny ich były porządniejsze...

gdzie kupiłas?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dlaczego? moglabys z tym kitem tak spokojnie pare miesiecy pociagnac ;) a na kolejna impreze przyjsc juz z dzieckiem ;)
    Dobre, ale nie wytrzymałabym już dłużej :)

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobre, ale nie wytrzymałabym już dłużej :)
    eee tam! masz wprawe :)

ania.g, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdzie kupiłas?
    U nas są takie sklepy Okame, nie wiem czy to jakaś sieć. Jeden czarny, a drugi w dwóch odcieniach beżu, taki cafe latte ;)

EwaT, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po robocie u nas było słonko a teraz pada deszcz no i jeszcze czeka nas druga robota.

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki

Pusurek, Simba, samira, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho

A ciasto wyszło super mniam mniam :P i bardzo proste jest do zrobienia.
    Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!

Reni, samira, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmiana awataru! KIedys obiecalam fotke w rozowym staniku, no i voila! ;)

Reni, inessa, EwaT, megan8, Simba, Bursztyn, Mango, samira, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741, mama78, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

no wreszcie coś ci tam z przodu urosło ;)

inessa, Pusurek, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki

na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjścia

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek no no brzuszek jest w końcu widać :-) super

Inessa ja nie oglądam takich programów.. tym razem tv była włączona na tym kanale i sprzątaliśmy chatę z mężem.. no i akurat to leciało jak na chwilę przysiadłam... i przyznam się szczerze, że spłakałam się jak bóbr.. tak mnie wzruszyła postawa i radość ojca bliźniaków.
    7 lat się starali... dobrze, że w tym czasie mój M pojechał do sklepu po nori do sushi (skoro nie jestem w ciąży to mogę sobie zjeść z surową rybką), bo znowu opieprzyłby mnie po co oglądam takie programy..
    ta para wzruszyła mnie na maksa..
    eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczeć :-)

Simba, Bursztyn, samira, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczeć :-)

Jestem pewna, że przy moim będę ryczeć. Tylko nie wiem, czy ze wzruszenia :D

Simba, Bursztyn, samira, inessa, Sabina, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem, że mój M na pewno się poryczy, bo bardzo pragnie dziecka i bardzo przeżywa (mimo, że głośno tego nie mówi) jak przychodzi @
    jak powiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży (wpadka).. to cisza.. za chwilę ..widziałam, że już nie wytrzymał i mówi "qrwa wszyscy dookoła zachodzą tylko nie my.. tyle starań i nie wychodzi" zatkało mnie
    mówię mu, że na każdego przyjdzie pora i nie ma co sie spinać.. nie wiem skąd tyle siły mam, żeby jeszcze jego pocieszać :-(
    no i w związku z tym wiem, że na pewno łzę uroni :-)
    Alis wrote:
    Jestem pewna, że przy moim będę ryczeć. Tylko nie wiem, czy ze wzruszenia :D

Simba, Bursztyn, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wreszcie widac, i to calkiem pokazny :)

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjścia
    ja bylam przy 3, ale nie cesarkach oczywiscie, i tak byl hardcore.....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho

A ciasto wyszło super mniam mniam :P i bardzo proste jest do zrobienia.
    Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!
    wrzuc przepis na to ciasto, moze jeszcze zdaze przed diete kazac mezowi upiec :)

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wrzuc przepis na to ciasto, moze jeszcze zdaze przed diete kazac mezowi upiec :)

pierdziel diety, jedz na co masz ochote :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3004 3005 3006 3007 3008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ