X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No nie będę im kitu wciskać że utyłam ;)
    dlaczego? moglabys z tym kitem tak spokojnie pare miesiecy pociagnac ;) a na kolejna impreze przyjsc juz z dzieckiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 12:11

mysza1975, ania.g, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyn.

Pogoda pod psem. Od wczoraj boli mnie trochę głowa, ale to chyba przez aurę.

Dzisiaj piorę ciuchy małego, bo w tym tygodni przez dwa dni kiepsko się czułam, więc stwierdziłam, że nie ma na co czekać, trzeba się powoli pakować o.O

Wspieram te dziewczyny, które borykają się z problemami <3

ania.g, inessa, Sabina, malgos741, Mango, samira, Żanet, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kupiłam fajne biustonosze do karmienia, z tych bardziej porządnych, w związku z tym i ceny ich były porządniejsze...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wczoraj kupiłam fajne biustonosze do karmienia, z tych bardziej porządnych, w związku z tym i ceny ich były porządniejsze...

gdzie kupiłas?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dlaczego? moglabys z tym kitem tak spokojnie pare miesiecy pociagnac ;) a na kolejna impreze przyjsc juz z dzieckiem ;)
    Dobre, ale nie wytrzymałabym już dłużej :)

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobre, ale nie wytrzymałabym już dłużej :)
    eee tam! masz wprawe :)

ania.g, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdzie kupiłas?
    U nas są takie sklepy Okame, nie wiem czy to jakaś sieć. Jeden czarny, a drugi w dwóch odcieniach beżu, taki cafe latte ;)

EwaT, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po robocie u nas było słonko a teraz pada deszcz no i jeszcze czeka nas druga robota.

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki

Pusurek, Simba, samira, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho

A ciasto wyszło super mniam mniam :P i bardzo proste jest do zrobienia.
    Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!

Reni, samira, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmiana awataru! KIedys obiecalam fotke w rozowym staniku, no i voila! ;)

Reni, inessa, EwaT, megan8, Simba, Bursztyn, Mango, samira, Sabina, peppapig, iwcia77, malgos741, mama78, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

no wreszcie coś ci tam z przodu urosło ;)

inessa, Pusurek, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello właśnie na tlc leci invitro 9 mscy później.. Pokazali poród bliźniąt przez cesarkę.. Dzieciaki za głowę wyciagali... Masakra.. Nie chcę cesarki

na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjścia

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek no no brzuszek jest w końcu widać :-) super

Inessa ja nie oglądam takich programów.. tym razem tv była włączona na tym kanale i sprzątaliśmy chatę z mężem.. no i akurat to leciało jak na chwilę przysiadłam... i przyznam się szczerze, że spłakałam się jak bóbr.. tak mnie wzruszyła postawa i radość ojca bliźniaków.
    7 lat się starali... dobrze, że w tym czasie mój M pojechał do sklepu po nori do sushi (skoro nie jestem w ciąży to mogę sobie zjeść z surową rybką), bo znowu opieprzyłby mnie po co oglądam takie programy..
    ta para wzruszyła mnie na maksa..
    eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczeć :-)

Simba, Bursztyn, samira, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eh.. widzę nasz poród oboje będziemy ryczeć :-)

Jestem pewna, że przy moim będę ryczeć. Tylko nie wiem, czy ze wzruszenia :D

Simba, Bursztyn, samira, inessa, Sabina, malgos741, mama78, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem, że mój M na pewno się poryczy, bo bardzo pragnie dziecka i bardzo przeżywa (mimo, że głośno tego nie mówi) jak przychodzi @
    jak powiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży (wpadka).. to cisza.. za chwilę ..widziałam, że już nie wytrzymał i mówi "qrwa wszyscy dookoła zachodzą tylko nie my.. tyle starań i nie wychodzi" zatkało mnie
    mówię mu, że na każdego przyjdzie pora i nie ma co sie spinać.. nie wiem skąd tyle siły mam, żeby jeszcze jego pocieszać :-(
    no i w związku z tym wiem, że na pewno łzę uroni :-)
    Alis wrote:
    Jestem pewna, że przy moim będę ryczeć. Tylko nie wiem, czy ze wzruszenia :D

Simba, Bursztyn, inessa, Sabina, Pusurek, peppapig, iwcia77, malgos741, Mega, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wreszcie widac, i to calkiem pokazny :)

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na You Tube jest peło cesarek i porodów, juz sie opatrzyłam wrażenia nie robią ale i tak nie chciałabym cesarki chociaz byc może nie bede miała innego wyjścia
    ja bylam przy 3, ale nie cesarkach oczywiscie, i tak byl hardcore.....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej ja własnie zaczynam troche odpoczywać padam ufufuf a jeszcze burza własnie sie zaczeła,ze hohohoho

A ciasto wyszło super mniam mniam :P i bardzo proste jest do zrobienia.
    Reni ja już nie ogladam takich programów bo sie wzruszam za bardzo a po drugie mam podobne reakcje do CIebie !!!
    wrzuc przepis na to ciasto, moze jeszcze zdaze przed diete kazac mezowi upiec :)

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wrzuc przepis na to ciasto, moze jeszcze zdaze przed diete kazac mezowi upiec :)

pierdziel diety, jedz na co masz ochote :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3004 3005 3006 3007 3008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ