X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bursztyn ziemia wszystko wyleczy ;)
    hahahahah! dobre! :)
    EwaT wrote:
    życie jest za krótkie żeby sie az tak w drobne mankamenty zagłębiać czy sie nimi martwić
    drobnymi to bym sie nie przejmowala

Lucky, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    leb to chyba jedyne co mnie jeszcze nie boli ;) ;)
    A ja zrozumiałam że głowa Cię boli :) oj ta ciąża robi ze mną dziwne rzeczy ;)

Lucky, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, dieta bezalkoholowa, bezcukrowa, bezmleczna, bezbialo-maczna.....
    Alkohol wyeliminowany, cukier też ale bez mleka i nabiału to już lipa :(

malgos741, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Aniu a pobolewal Cię brzuch okresowo przed testem? i jajniki? bo mnie jajnik boli już ładnych parę dni i brzuch też i glowa ale czasami
    Tak, normalnie jakbym miała @ dostać.

Lucky, mama78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, świetne wieści :)
    Co do botoksu to w życiu nie wstrzyknę sobie tego świństwa. Wolę mieć naturalną i pomarszczoną twarz niż brak mimiki i buzię jak mumia. Ale wiadomo dla każdego co innego.

Lucky, anna maria, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie, ja tez mam taki dylemat :)
    Bursztyn wrote:
    hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchy o.O

Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na chwilę bo w robocie jestem, dwa kolory zrobione. ;-)
    Co do botoxu to ja też bym sobie nie zrobiła, zresztą mam klientke dermatologa i ona też nie wstrzykuje tego dziadostwa ale kwas może bym się skusila.:-)

Lucky, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no akurat moje kolezanki chodza do takiej dermokosmetolog ze nie pozbawila ich naturalnej mimiki :)wygladaj normalnie :)
    ania.g wrote:
    Anna Maria, świetne wieści :)
    Co do botoksu to w życiu nie wstrzyknę sobie tego świństwa. Wolę mieć naturalną i pomarszczoną twarz niż brak mimiki i buzię jak mumia. Ale wiadomo dla każdego co innego.

Lucky lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta
    AnnoMario ale wiadomości, jaka duża ta córeczka, eh jakbym chciała tak się już swoim w brzuszku cieszyć i patrzeć jak rośnie. Gratuluję i trzymam kciuki

Ja też mam zmarszczki, masę takiego paskudnego meszku na twarzy, botoksu się boję ale ten hialuronowy to już mnie kusi. Boję się tylko żeby nie wyglądać jak te manekiny w TV, tyle fajnych babek się paskudnie oszpeciło, szkoda mi ich, mają jeszcze większą presję bo pracują twarzą. No ale każda babka che fajnie wyglądać

Kto czeka teraz na zieloną kropkę, tzn wiem że sporo nas jest na forum, ale kto ma za chwilę mieć zielony order? Paszczakin?
    Reni, już pozamiatane? przytulam, jakoś mi to wyglądało optymistycznie

pozdrawiam Was

anna maria, mama78, Reni, ania.g, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosze ale by mi sie fryzjerka tu przydala :)....
    malgos741 wrote:
    Wpadam na chwilę bo w robocie jestem, dwa kolory zrobione. ;-)
    Co do botoxu to ja też bym sobie nie zrobiła, zresztą mam klientke dermatologa i ona też nie wstrzykuje tego dziadostwa ale kwas może bym się skusila.:-)

Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam zbieram na cycki! Jak bede miala zgrabne, sterczace cycki, to nikt mi nie spojrzy na zmarszczki, bo nie na tym sie oko zawiesza :P ;)

iwcia77, Simba, Mango, Lucky, Sabina, ania.g, Viv78, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cycki to juz grubszy kaliber ingerencji w cialo :) ale jakbym miala kase to tez bym se strzelila jaks fajna 3 :D
    Pusurek wrote:
    A ja tam zbieram na cycki! Jak bede miala zgrabne, sterczace cycki, to nikt mi nie spojrzy na zmarszczki, bo nie na tym sie oko zawiesza :P ;)

Bursztyn, Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

myślicie że nasi m beda nas bardziej kochać z poprawioną twarzą czy cyckami?
    wątpię

Simba, Lucky, samira, ania.g, polarmiś lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zrobilaby tego dla zadnego faceta, zrobilabym to tylko dla siebie samej :)
    EwaT wrote:
    wątpię

Bursztyn, Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, dieta dozywotnio
    a wiesz, ze ja tez tylko mialam 2 lata bez tradu :) piekne czasy :)
    Kupilam sobie Barley grass powder, dziala alkalizujaco na organizm, i pamietam ze 3 lata temu kiedy walczylam z syfami zeby byc piekna na wlasnym slubie- swietnie zadzialalo. No i udalo mi sie syfy zwalczyc, ale przez ponad pol roku bylam na diecie, zadnego cukru, mleka, serow itd., jadlam ten Barley grass i efekt byl fantastyczny. Mialam wtedy ogromna motywacje.
    Paszczak o wysilku fizycznym wspominala, wiec jeszcze i tego sprobuje + dieta a potem 'trza sie brac za heblowanie ryja
    Zaczynam od poniedzialku, nastawiam sie psychicznie, zjem ostatniego paczka jutro, a w poniedzialek odnowa fizyczno- duchowa.

Nie wiem co to za cudo ten caly Barley.
    Ja mialam dobry efekt po antyku - Tetracyklinie. Ale tylko przez 2 lata. Potem przestalo dzialac :(
    Wysilek fizyczny nie dziala na moich obcych. Natomiast cos mi sie wydaje ze siemie lniane bylo niezle, ale wtedy tez byla dietka.

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wątpię

To nie dla nich. Dla wlasnego lepszego samopoczucia.
    Syty glodnego nie zrozumie :( Ty masz pewnie super cere i duze cycki, Andzej.

Pusurek, Bursztyn, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie zrobilaby tego dla zadnego faceta, zrobilabym to tylko dla siebie samej :)
    dokladnie :)

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kumpele, ktorej twarz wygladala jak jeden wielki krater, dostala kuracje z Izotretynoiny ( syntetyczna pochodna witaminy A). Genialny lek, kuracja prawie rok, ale efekty olsniewajace. Nic jej juz potem nie wrocilo, dalej blyszczy cera jak nastolatka, a kuracje miala 8 lat temu.
    Jest jedno ale... Jako, ze witamina A w nadmiarze uszkadza plod, nie moze byc stosowana przez czlonkinie naszego forum, przynajmniej w trakcie staran i ciazy.
    Kumpela musiala podpisac oswiadczenie, ze nie zajdzie w ciaze przez okres trwania kuracji i bedzie zabezpieczac sie skutecznymi 2 metodami. Jej to akurat pasilo, a zmiana twarzy byla dla niej kwestia zycia i smierci.
    Tu link o tym:
    http://www.antytradzik.pl/izotretynoina/

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
    skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersja :)

Bursztyn, Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
    skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersja :)

A co ty z tym facetem tak ciagle?
    Stajesz przed lustrem i widzisz, ze cycki wisza do ziemi. I myslisz sobie: pieprze to, przeciez on mnie kocha? :P
    Ja wtedy sobie mysle: Fuck, gdzie moje fajne cycki, chce je z powrotem! :P

Ale pewnie pogadamy o tym, kiedy po porodzie falda z brzucha bedzie wisiala do kolan. ;) I zapewnienia faceta o swojej milosci niewiele tu pomoga. ;)

BTW, nigdy nie mialam cyckow do ziemi, ale wszystko sie moze zdarzyc! :P

Simba, Bursztyn, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 2999 3000 3001 3002 3003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ