35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Maria, świetne wieści
Co do botoksu to w życiu nie wstrzyknę sobie tego świństwa. Wolę mieć naturalną i pomarszczoną twarz niż brak mimiki i buzię jak mumia. Ale wiadomo dla każdego co innego.Lucky, anna maria, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wpadam na chwilę bo w robocie jestem, dwa kolory zrobione.
Co do botoxu to ja też bym sobie nie zrobiła, zresztą mam klientke dermatologa i ona też nie wstrzykuje tego dziadostwa ale kwas może bym się skusila.
Lucky, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no akurat moje kolezanki chodza do takiej dermokosmetolog ze nie pozbawila ich naturalnej mimiki :)wygladaj normalnieania.g wrote:Anna Maria, świetne wieści
Co do botoksu to w życiu nie wstrzyknę sobie tego świństwa. Wolę mieć naturalną i pomarszczoną twarz niż brak mimiki i buzię jak mumia. Ale wiadomo dla każdego co innego.Lucky lubi tę wiadomość
-
hej dziewczęta
AnnoMario ale wiadomości, jaka duża ta córeczka, eh jakbym chciała tak się już swoim w brzuszku cieszyć i patrzeć jak rośnie. Gratuluję i trzymam kciuki
Ja też mam zmarszczki, masę takiego paskudnego meszku na twarzy, botoksu się boję ale ten hialuronowy to już mnie kusi. Boję się tylko żeby nie wyglądać jak te manekiny w TV, tyle fajnych babek się paskudnie oszpeciło, szkoda mi ich, mają jeszcze większą presję bo pracują twarzą. No ale każda babka che fajnie wyglądać
Kto czeka teraz na zieloną kropkę, tzn wiem że sporo nas jest na forum, ale kto ma za chwilę mieć zielony order? Paszczakin?
Reni, już pozamiatane? przytulam, jakoś mi to wyglądało optymistycznie
pozdrawiam Wasanna maria, mama78, Reni, ania.g, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
bosze ale by mi sie fryzjerka tu przydala
....
malgos741 wrote:Wpadam na chwilę bo w robocie jestem, dwa kolory zrobione.
Co do botoxu to ja też bym sobie nie zrobiła, zresztą mam klientke dermatologa i ona też nie wstrzykuje tego dziadostwa ale kwas może bym się skusila.Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no cycki to juz grubszy kaliber ingerencji w cialo
ale jakbym miala kase to tez bym se strzelila jaks fajna 3
Pusurek wrote:A ja tam zbieram na cycki! Jak bede miala zgrabne, sterczace cycki, to nikt mi nie spojrzy na zmarszczki, bo nie na tym sie oko zawieszaBursztyn, Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no tak, dieta dozywotnio
a wiesz, ze ja tez tylko mialam 2 lata bez tradupiekne czasy
Kupilam sobie Barley grass powder, dziala alkalizujaco na organizm, i pamietam ze 3 lata temu kiedy walczylam z syfami zeby byc piekna na wlasnym slubie- swietnie zadzialalo. No i udalo mi sie syfy zwalczyc, ale przez ponad pol roku bylam na diecie, zadnego cukru, mleka, serow itd., jadlam ten Barley grass i efekt byl fantastyczny. Mialam wtedy ogromna motywacje.
Paszczak o wysilku fizycznym wspominala, wiec jeszcze i tego sprobuje + dieta a potem 'trza sie brac za heblowanie ryja
Zaczynam od poniedzialku, nastawiam sie psychicznie, zjem ostatniego paczka jutro, a w poniedzialek odnowa fizyczno- duchowa.
Nie wiem co to za cudo ten caly Barley.
Ja mialam dobry efekt po antyku - Tetracyklinie. Ale tylko przez 2 lata. Potem przestalo dzialac
Wysilek fizyczny nie dziala na moich obcych. Natomiast cos mi sie wydaje ze siemie lniane bylo niezle, ale wtedy tez byla dietka.Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:myślicie że nasi m beda nas bardziej kochać z poprawioną twarzą czy cyckami?
wątpię
To nie dla nich. Dla wlasnego lepszego samopoczucia.
Syty glodnego nie zrozumieTy masz pewnie super cere i duze cycki, Andzej.
Pusurek, Bursztyn, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam kumpele, ktorej twarz wygladala jak jeden wielki krater, dostala kuracje z Izotretynoiny ( syntetyczna pochodna witaminy A). Genialny lek, kuracja prawie rok, ale efekty olsniewajace. Nic jej juz potem nie wrocilo, dalej blyszczy cera jak nastolatka, a kuracje miala 8 lat temu.
Jest jedno ale... Jako, ze witamina A w nadmiarze uszkadza plod, nie moze byc stosowana przez czlonkinie naszego forum, przynajmniej w trakcie staran i ciazy.
Kumpela musiala podpisac oswiadczenie, ze nie zajdzie w ciaze przez okres trwania kuracji i bedzie zabezpieczac sie skutecznymi 2 metodami. Jej to akurat pasilo, a zmiana twarzy byla dla niej kwestia zycia i smierci.
Tu link o tym:
http://www.antytradzik.pl/izotretynoina/Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersjaBursztyn, Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak sie tylko mówi że nie dla faceta ale po co w takim razie? żeby czuć sie bardziej atrakcyjną? a dla kogo?
skoro ten nasz facet wybrał własnie nas to chyba dlatego że podobała mu sie akurat taka wersja
A co ty z tym facetem tak ciagle?
Stajesz przed lustrem i widzisz, ze cycki wisza do ziemi. I myslisz sobie: pieprze to, przeciez on mnie kocha?
Ja wtedy sobie mysle: Fuck, gdzie moje fajne cycki, chce je z powrotem!
Ale pewnie pogadamy o tym, kiedy po porodzie falda z brzucha bedzie wisiala do kolan.I zapewnienia faceta o swojej milosci niewiele tu pomoga.
BTW, nigdy nie mialam cyckow do ziemi, ale wszystko sie moze zdarzyc!Simba, Bursztyn, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość