35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no i okazało się, że moja przyjaciółka jest w 12 tyg ciąży.. do tej pory o niej nie wiedziała miesiąc temu lekarz ciąży na usg nie widział.. dziwne
była leczona hormonalnie na wywołanie @
teraz lekarz dał jej skierowanie na badania krwi ale wyniki ma dopiero 5 maja i nic nie mówił o becie żeby powtórzyć za 2 dni
jak to w końcu jest? robi się powtórnie, żeby sprawdzić przyrost czy nieiwcia77, Lucky, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytaszBursztyn wrote:tak, kosmetyczka moja w PL mowila mi o tym
ile razy mozna go uzyc? bo ma chyba okreslony czas uzytku, podejrzewam zeigielki moga sie "stepic"? nie wiem...Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytasz
Lucky lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, a kiedy juz urodzisz itd.
to jaki zabieg planujesz na skore? bo ja sie zastanawiam nad mocnymi kwasami, albo laserem
Myslalam glownie o laserze.
Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
No i twierdzi, ze super.
Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wrociI tak w kolko.
Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez traduiwcia77, Bursztyn, Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacjiEwaT wrote:kumpela robiła przedwczoraj pierwszy raz botox na czoło w Gliwicach, musze ją zobaczyć czy jest róznica
Bursztyn, Pusurek, Sabina, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A moze to sie trzeba tym Izotekiem przeleczyc???
Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
(od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zyczeEwaT, Bursztyn, Pusurek, ania.g, malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, mama78, Mango, Bozia3, samira, Sabina, polarmiś, gosia7122, Viv78, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Myslalam glownie o laserze.
Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
No i twierdzi, ze super.
Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wrociI tak w kolko.
Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez tradu
a wiesz, ze ja tez tylko mialam 2 lata bez tradupiekne czasy
Kupilam sobie Barley grass powder, dziala alkalizujaco na organizm, i pamietam ze 3 lata temu kiedy walczylam z syfami zeby byc piekna na wlasnym slubie- swietnie zadzialalo. No i udalo mi sie syfy zwalczyc, ale przez ponad pol roku bylam na diecie, zadnego cukru, mleka, serow itd., jadlam ten Barley grass i efekt byl fantastyczny. Mialam wtedy ogromna motywacje.
Paszczak o wysilku fizycznym wspominala, wiec jeszcze i tego sprobuje + dieta a potem 'trza sie brac za heblowanie ryja
Zaczynam od poniedzialku, nastawiam sie psychicznie, zjem ostatniego paczka jutro, a w poniedzialek odnowa fizyczno- duchowa.malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, samira, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
(od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zycze
a to ci laseczka rośniemalgos741, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji
Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchy
Bursztyn ziemia wszystko wyleczy
życie jest za krótkie żeby sie az tak w drobne mankamenty zagłębiać czy sie nimi martwićBursztyn, Lucky, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość