35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no i okazało się, że moja przyjaciółka jest w 12 tyg ciąży.. do tej pory o niej nie wiedziała miesiąc temu lekarz ciąży na usg nie widział.. dziwne
była leczona hormonalnie na wywołanie @
teraz lekarz dał jej skierowanie na badania krwi ale wyniki ma dopiero 5 maja i nic nie mówił o becie żeby powtórzyć za 2 dni
jak to w końcu jest? robi się powtórnie, żeby sprawdzić przyrost czy nie
iwcia77, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytaszBursztyn wrote:tak, kosmetyczka moja w PL mowila mi o tym
ile razy mozna go uzyc? bo ma chyba okreslony czas uzytku, podejrzewam zeigielki moga sie "stepic"? nie wiem...
Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
dziekiiwcia77 wrote:tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytasz
Lucky lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, a kiedy juz urodzisz itd.
to jaki zabieg planujesz na skore? bo ja sie zastanawiam nad mocnymi kwasami, albo laserem
Myslalam glownie o laserze.
Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
No i twierdzi, ze super.
Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wroci
I tak w kolko.
Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez tradu
iwcia77, Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji
EwaT wrote:kumpela robiła przedwczoraj pierwszy raz botox na czoło w Gliwicach, musze ją zobaczyć czy jest róznica
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nie, to straszne swinstwo jest, chyba juz wole diete, poza tym planujac dziecko nie wolno, i potem przez 3 do 5 lat pozniej tez nie bo moze miec mimo wszystko wplyw, tak mi iedys powiedzial dermatolog w PL, stawial na diete, straszy gosc byl ale mial racjeSimba wrote:A moze to sie trzeba tym Izotekiem przeleczyc???
Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
(od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zycze
EwaT, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Mango, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Viv78, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
no tak, dieta dozywotnioSimba wrote:Myslalam glownie o laserze.
Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
No i twierdzi, ze super.
Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wroci
I tak w kolko.
Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez tradu
a wiesz, ze ja tez tylko mialam 2 lata bez tradu
piekne czasy 
Kupilam sobie Barley grass powder, dziala alkalizujaco na organizm, i pamietam ze 3 lata temu kiedy walczylam z syfami zeby byc piekna na wlasnym slubie- swietnie zadzialalo. No i udalo mi sie syfy zwalczyc, ale przez ponad pol roku bylam na diecie, zadnego cukru, mleka, serow itd., jadlam ten Barley grass i efekt byl fantastyczny. Mialam wtedy ogromna motywacje.
Paszczak o wysilku fizycznym wspominala, wiec jeszcze i tego sprobuje + dieta a potem 'trza sie brac za heblowanie ryja
Zaczynam od poniedzialku, nastawiam sie psychicznie, zjem ostatniego paczka jutro, a w poniedzialek odnowa fizyczno- duchowa.
malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
(od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zycze
a to ci laseczka rośnie
malgos741, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchyiwcia77 wrote:moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji

Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchy

Bursztyn ziemia wszystko wyleczy
życie jest za krótkie żeby sie az tak w drobne mankamenty zagłębiać czy sie nimi martwić
Bursztyn, Lucky, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość