Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    U mnie tez :(
    I masz racje - dieta jest jednak najskuteczniejsza, ale zycie wtedy staje sie takie smutne...
    tak, zycie traci smak.... :(

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i okazało się, że moja przyjaciółka jest w 12 tyg ciąży.. do tej pory o niej nie wiedziała miesiąc temu lekarz ciąży na usg nie widział.. dziwne
    była leczona hormonalnie na wywołanie @

teraz lekarz dał jej skierowanie na badania krwi ale wyniki ma dopiero 5 maja i nic nie mówił o becie żeby powtórzyć za 2 dni

jak to w końcu jest? robi się powtórnie, żeby sprawdzić przyrost czy nie

iwcia77, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może
    paszczakin wrote:
    w 3 miesiacu to juz chyba tak z dnia na dzien nie przyrasta niemozebnie, nie?

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Andrzej, taki slaby niby jestes ale do koryta cie ciagnie ;)

taka ma natura
    nie wyobrazam sobie siebie na diecie

Lucky, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytasz
    Bursztyn wrote:
    tak, kosmetyczka moja w PL mowila mi o tym
    ile razy mozna go uzyc? bo ma chyba okreslony czas uzytku, podejrzewam zeigielki moga sie "stepic"? nie wiem...

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    taka ma natura
    nie wyobrazam sobie siebie na diecie
    ja sobie siebie tez nie wyobrazalam, a tu sie okazuje ze nie mam wyjscia.... :(

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak, te igielki sie tepia niesety...i zalezy to oczywiscie od czestotliwosci uzywania. na poczatku uzywalam 1 raz w tyg. teraz 1 w miesiacu. zrobie skan instrukcji obsugi i wkleje na forum , to sobie poczytasz
    dzieki :)

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a kiedy juz urodzisz itd. :) to jaki zabieg planujesz na skore? bo ja sie zastanawiam nad mocnymi kwasami, albo laserem

Simba, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, a kiedy juz urodzisz itd. :) to jaki zabieg planujesz na skore? bo ja sie zastanawiam nad mocnymi kwasami, albo laserem

Myslalam glownie o laserze.
    Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
    No i twierdzi, ze super.
    Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wroci :( I tak w kolko.
    Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez tradu :(

iwcia77, Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to sie trzeba tym Izotekiem przeleczyc???

Lucky lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kumpela robiła przedwczoraj pierwszy raz botox na czoło w Gliwicach, musze ją zobaczyć czy jest róznica

Lucky, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    270c12aeeaf3f8aam.jpg

Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji :)
    EwaT wrote:
    kumpela robiła przedwczoraj pierwszy raz botox na czoło w Gliwicach, musze ją zobaczyć czy jest róznica

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A moze to sie trzeba tym Izotekiem przeleczyc???
    nie, to straszne swinstwo jest, chyba juz wole diete, poza tym planujac dziecko nie wolno, i potem przez 3 do 5 lat pozniej tez nie bo moze miec mimo wszystko wplyw, tak mi iedys powiedzial dermatolog w PL, stawial na diete, straszy gosc byl ale mial racje

Lucky, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
    (od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zycze

EwaT, Bursztyn, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Mango, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Viv78, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myslalam glownie o laserze.
    Chociaz moja kumpelka w PL, ktora tez ma tego rodzaju problemy, zrobila sobie - SAMA - serie kwasow Ziai. Nie wiem jak jej sie to udalo kupic, bo to kwasy profesjonalne do salonow. Kazali jej tylko podpisac papier, ze przeszla szkolenie..
    No i twierdzi, ze super.
    Najgorsze jest dla mnie to, ze skoro u mnie to tak naprawde kwestia metabolizmu, to bez diety wszystko wroci :( I tak w kolko.
    Przykre zeby na 36 lat zycia, miec tylko 2 lata doroslego zycia bez tradu :(
    no tak, dieta dozywotnio
    a wiesz, ze ja tez tylko mialam 2 lata bez tradu :) piekne czasy :)
    Kupilam sobie Barley grass powder, dziala alkalizujaco na organizm, i pamietam ze 3 lata temu kiedy walczylam z syfami zeby byc piekna na wlasnym slubie- swietnie zadzialalo. No i udalo mi sie syfy zwalczyc, ale przez ponad pol roku bylam na diecie, zadnego cukru, mleka, serow itd., jadlam ten Barley grass i efekt byl fantastyczny. Mialam wtedy ogromna motywacje.
    Paszczak o wysilku fizycznym wspominala, wiec jeszcze i tego sprobuje + dieta a potem 'trza sie brac za heblowanie ryja
    Zaczynam od poniedzialku, nastawiam sie psychicznie, zjem ostatniego paczka jutro, a w poniedzialek odnowa fizyczno- duchowa.

malgos741, Lucky, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki bylam u gina :pilam glukoze(dobra jest)nie mam cukrzycy,podlaczyli mnie pod ktg nie mam skorczy,badanie polowkowe wszystko jest ok Helenka nie ma zadnych problemow zdrowotnych ,mierzy 30cm
    (od glowy do stop),wazy 700 gr.:-)jestesmy z mezem szczesliwi.Milego dnia zycze

a to ci laseczka rośnie :)

malgos741, Lucky, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    270c12aeeaf3f8aam.jpg
    dzieki :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moje kolezanki sobie robia botox i kwas hialuronowy i ja widze roznice- ZAJEBIOZA! sama mam tzw "lwa zmarszcze" i ciagle mysle o jej likwidacji :)
    hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchy o.O

Lucky, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hialuronowy mnie kusi, ale to dopiero po wyleczeniu syfow, w sumie to juz mi rece opadaja bo nie wiadomo za co sie brac najpierw- pryszcze czy zmarchy o.O

Bursztyn ziemia wszystko wyleczy ;)
    życie jest za krótkie żeby sie az tak w drobne mankamenty zagłębiać czy sie nimi martwić

Bursztyn, Lucky, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2998 2999 3000 3001 3002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ