X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry, że tak pozwolę sobie skłamać..

U mnie podobnie ;) W niedziele jedziemy na majowke, a w domu nastroj jak na pogrzebie. A chlop moj ma chyba syndrom Kuwady, drazliwy sie zrobil jak stare babsko, moze mu hormony tez wala po glowie? ;)

Milszego dnia!

inessa, iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a może diabeł przez nią przemawia
    nie sadze, deklarowala juz pielgrzymke do Czestochowy :)
    Reni wrote:
    ja się boję Ewki jak jest taka miła, bo nei wiem czego się spodziewać!
    jak jest mila to wiedz, ze cos sie dzieje...
    kaplan.gif

inessa, Sabina, iwcia77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry, że tak pozwolę sobie skłamać..
    Mogę się pod tym podpisać :-/

inessa, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczeta

Musze sie zapisac do kosmetyczki bo mam paszcze do wymiany. Tydzien nietrzymania diety i jest katastrofa :( wkoncu zrozumialam ze na ta cholerna diete mam dozywocie.

Mega, mam nadzieje ze dzis juz lepszy nastroj
    Samira, niech wytluka dziada jakims dobrym specyfikiem
    Inessa, jednak jakies mozliwosci sie znalazly, trzymam kciuki za otwarcie firmy
    Simba, wierze ze sie uda i za miesiac oficjalnie dolaczysz do ciezarowek
    Paszczak, hormony daja w dupe, mam nadzieje ze ciazowe tez

Ja tez juz mam wysyp obcych przez zlamanie diety :(

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez juz mam wysyp obcych przez zlamanie diety :(
    koszmar... :(

zastanawiam sie nad seria mikrodermabrazji, albo moze laser..sama nie wiem, teslady i blizny sa straszne i szczerze mowiac czasem nie mam ochoty wychodzic z domu....

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo diabelnik nas podpusza, kusi.. że niby taki dobry itd chce nas sproawdzić na złą drogę.. ja Wam mówię miejcie się na baczności..
    Bursztyn wrote:
    jak jest mila to wiedz, ze cos sie dzieje...
    kaplan.gif

Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo diabelnik nas podpusza, kusi.. że niby taki dobry itd chce nas sproawdzić na złą drogę.. ja Wam mówię miejcie się na baczności..
    Andrzej po prostu toczy wewnetrzna walke ze zlem ;)
    i podobno zaprasza nas na chrzest ;)

Sabina, inessa, iwcia77, Reni, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni hahahahhahah

Bursztyn a moze dermabrazja to zabieg moim zdaniem super na skóre ale to już chyba kosmetyczka powinna ocenić.
    Ja żałuje,ze mieszkam tak daleko od kuzynki kosmetyczki ona robiła studia z kosmetologii i własnie też pisała prace o skórz w wielkim moim uproszczeniu oczywiscie.

samira, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni hahahahhahah

Bursztyn a moze dermabrazja to zabieg moim zdaniem super na skóre ale to już chyba kosmetyczka powinna ocenić.
    Ja żałuje,ze mieszkam tak daleko od kuzynki kosmetyczki ona robiła studia z kosmetologii i własnie też pisała prace o skórz w wielkim moim uproszczeniu oczywiscie.
    wiem, bo juz mialam serie zabiegow mikrodermabrazji rok temu, problem polega na tym, ze skora musi byc wyleczona, a mi cigle cos nowego wylazi. Dlatego pisalam ze bede na diecie do usranej smierci...

inessa, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , Bursztyn-nie zazdroszcze walki z tradem...wiem cos na ten temat. mi mikro pomogla i kwasy owocowe i stan mojej cery jest w miare zadowalajacy, ale jak zbliza sie owulka to wysyp jak krokusow na wiosne a z kolei jak mam miesiaczke to buzia jak pupa niemowlaka ...
    Bursztyn wrote:

zastanawiam sie nad seria mikrodermabrazji, albo moze laser..sama nie wiem, teslady i blizny sa straszne i szczerze mowiac czasem nie mam ochoty wychodzic z domu....

Bursztyn, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn a ostatnio czytałam,że na własnie na takie wypryski jest dobry tymianek tylko nie mozna z nim przesadzac bo wtedy tez niedobrze.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Paszczak nie chcę Cię nakręcać ale u mnie ból głowy był chyba jednym z pierwszych objawów.
    Bursztyn, jak znajdziesz coś skutecznego na te paskudy to daj znać. Moja skóra bez tabletek anty jest tragiczna.
    Simba, mam nadzieję że za miesiąc dołączysz swoją zieloną kropkę :)
    Inessa, czasem wkurw dobrze robi, oczyszcza atmosferę. No przynajmniej u mnie tak jest.
    A ja już zrobiłam sobie z rana pedicure i manicure, korzystam że jeszcze jakoś mogę się schylać. Ćwiczenia logopedyczne z córką zrobione ( potem jeszcze trzeba to kilka razy powtórzyć w ciągu dnia). Słonko świeci a ja mam mega bałagan do ogarnięcia w domu. Na szczęście jest m któremu zaraz dzień wolny zamienię na pracujący ;)

Bursztyn, iwcia77, inessa, Simba, Sabina, Mango, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztyn a ostatnio czytałam,że na własnie na takie wypryski jest dobry tymianek tylko nie mozna z nim przesadzac bo wtedy tez niedobrze.
    tzn. smarowac? pic? nasiadowki robic? ;)

iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina a jak Twoja córka, zeszła temperatura ?

Sabina lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bursztyn, jak znajdziesz coś skutecznego na te paskudy to daj znać. Moja skóra bez tabletek anty jest tragiczna.
    tak, dieta bezalkoholowa, bezcukrowa, bezmleczna, bezbialo-maczna.....

Simba, ania.g, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Dobrze Cie rozumiem :(
    Mnie kiedys na chwile pomogly kwasy, a potem znowu masakra. W dodatku walcze z rozszerzonymi porami...eh...

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi tez mikrodermabrazja podpasowala, bo ja nie mam syfow wulkanow, ale czasami cera mi sie przesusza i robia sie takie nierownosci ukryte, ktore prosto przed lusterm sa niewidoczne, ale jak swiatlo z boku pada to normalnie jak jakis twarzowy minicelulit wygladaja ;)
    dokladnie, tez to mam i rzczywiscie wyglada jak cellulit o.O
    paszczakin wrote:
    teraz, jak plagi egipskie- wszytko razem- dokladajac do innych ch... objawow mam rowniez wulkany..
    pewnie po hormonach, wspolczuje

paszczakin, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze Cie rozumiem :(
    Mnie kiedys na chwile pomogly kwasy, a potem znowu masakra.
    tak, u mnie bylo tak samo
    Simba wrote:
    W dodatku walcze z rozszerzonymi porami...eh...
    wlasnie, jeszcze i to.... przy takim stanie skory najlepszy makijaz chujowo wyglada :( przynajmniej u mnie

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o Boze, co to za zycie :(
    no wlasnie, do dupy....
    paszczakin wrote:
    ja tydzien bez alkoholu.. swiat jest straszny jak czlowiek nie pije.. jakbym jeszcze do tego sera nie mogla jest (sej jest antydepresyjny) to juz w ogole masakra by byla..
    ja niestety musze wybierac....chyba jednak wole w miare dobra cere, bo syfy syfami, ale jeszcze gorsze sa blizny, i nie moge pozwolic sobie na jeszcze bardziej zryta twarz bo psyche mi siada, a poza tym pracuje z ludzmi....
    od poniedzialku wracam na diete :(

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a pobolewal Cię brzuch okresowo przed testem? i jajniki? bo mnie jajnik boli już ładnych parę dni i brzuch też i glowa ale czasami

Lucky lubi tę wiadomość

‹‹ 2996 2997 2998 2999 3000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ