35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dzień dobry, że tak pozwolę sobie skłamać..
U mnie podobnieW niedziele jedziemy na majowke, a w domu nastroj jak na pogrzebie. A chlop moj ma chyba syndrom Kuwady, drazliwy sie zrobil jak stare babsko, moze mu hormony tez wala po glowie?
Milszego dnia!
inessa, iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
Musze sie zapisac do kosmetyczki bo mam paszcze do wymiany. Tydzien nietrzymania diety i jest katastrofawkoncu zrozumialam ze na ta cholerna diete mam dozywocie.
Mega, mam nadzieje ze dzis juz lepszy nastroj
Samira, niech wytluka dziada jakims dobrym specyfikiem
Inessa, jednak jakies mozliwosci sie znalazly, trzymam kciuki za otwarcie firmy
Simba, wierze ze sie uda i za miesiac oficjalnie dolaczysz do ciezarowek
Paszczak, hormony daja w dupe, mam nadzieje ze ciazowe tez
Ja tez juz mam wysyp obcych przez zlamanie dietyBursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez juz mam wysyp obcych przez zlamanie diety
zastanawiam sie nad seria mikrodermabrazji, albo moze laser..sama nie wiem, teslady i blizny sa straszne i szczerze mowiac czasem nie mam ochoty wychodzic z domu....Simba lubi tę wiadomość
-
bo diabelnik nas podpusza, kusi.. że niby taki dobry itd chce nas sproawdzić na złą drogę.. ja Wam mówię miejcie się na baczności..
Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo diabelnik nas podpusza, kusi.. że niby taki dobry itd chce nas sproawdzić na złą drogę.. ja Wam mówię miejcie się na baczności..
i podobno zaprasza nas na chrzestSabina, inessa, iwcia77, Reni, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni hahahahhahah
Bursztyn a moze dermabrazja to zabieg moim zdaniem super na skóre ale to już chyba kosmetyczka powinna ocenić.
Ja żałuje,ze mieszkam tak daleko od kuzynki kosmetyczki ona robiła studia z kosmetologii i własnie też pisała prace o skórz w wielkim moim uproszczeniu oczywiscie.samira, Mega lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni hahahahhahah
Bursztyn a moze dermabrazja to zabieg moim zdaniem super na skóre ale to już chyba kosmetyczka powinna ocenić.
Ja żałuje,ze mieszkam tak daleko od kuzynki kosmetyczki ona robiła studia z kosmetologii i własnie też pisała prace o skórz w wielkim moim uproszczeniu oczywiscie.inessa, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
witam , Bursztyn-nie zazdroszcze walki z tradem...wiem cos na ten temat. mi mikro pomogla i kwasy owocowe i stan mojej cery jest w miare zadowalajacy, ale jak zbliza sie owulka to wysyp jak krokusow na wiosne a z kolei jak mam miesiaczke to buzia jak pupa niemowlaka ...Bursztyn wrote:koszmar...
zastanawiam sie nad seria mikrodermabrazji, albo moze laser..sama nie wiem, teslady i blizny sa straszne i szczerze mowiac czasem nie mam ochoty wychodzic z domu....Bursztyn, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Paszczak nie chcę Cię nakręcać ale u mnie ból głowy był chyba jednym z pierwszych objawów.
Bursztyn, jak znajdziesz coś skutecznego na te paskudy to daj znać. Moja skóra bez tabletek anty jest tragiczna.
Simba, mam nadzieję że za miesiąc dołączysz swoją zieloną kropkę
Inessa, czasem wkurw dobrze robi, oczyszcza atmosferę. No przynajmniej u mnie tak jest.
A ja już zrobiłam sobie z rana pedicure i manicure, korzystam że jeszcze jakoś mogę się schylać. Ćwiczenia logopedyczne z córką zrobione ( potem jeszcze trzeba to kilka razy powtórzyć w ciągu dnia). Słonko świeci a ja mam mega bałagan do ogarnięcia w domu. Na szczęście jest m któremu zaraz dzień wolny zamienię na pracującyBursztyn, iwcia77, inessa, Simba, Sabina, Mango, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:koszmar...
zastanawiam sie nad seria mikrodermabrazji, albo moze laser..sama nie wiem, teslady i blizny sa straszne i szczerze mowiac czasem nie mam ochoty wychodzic z domu....
Dobrze Cie rozumiem
Mnie kiedys na chwile pomogly kwasy, a potem znowu masakra. W dodatku walcze z rozszerzonymi porami...eh...
Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mi tez mikrodermabrazja podpasowala, bo ja nie mam syfow wulkanow, ale czasami cera mi sie przesusza i robia sie takie nierownosci ukryte, ktore prosto przed lusterm sa niewidoczne, ale jak swiatlo z boku pada to normalnie jak jakis twarzowy minicelulit wygladaja
paszczakin wrote:teraz, jak plagi egipskie- wszytko razem- dokladajac do innych ch... objawow mam rowniez wulkany..paszczakin, Lucky lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobrze Cie rozumiem
Mnie kiedys na chwile pomogly kwasy, a potem znowu masakra.Simba wrote:W dodatku walcze z rozszerzonymi porami...eh...przynajmniej u mnie
Simba lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o Boze, co to za zycie
paszczakin wrote:ja tydzien bez alkoholu.. swiat jest straszny jak czlowiek nie pije.. jakbym jeszcze do tego sera nie mogla jest (sej jest antydepresyjny) to juz w ogole masakra by byla..
od poniedzialku wracam na diete -
nick nieaktualny