35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc Babki!
Konczy sie ten ciezki tydzien. Czuje ze @ sie zbliza, a z nia przygotowania do IVF.
Mam cala teczke papierow do ogarniecia oraz DVD instruktazowe. I jak Paszczak zauwazyl - teczka ma taki rozkoszny wzorek w atakujace jajeczko plemniki
Przeraza mnie troche to wszystko, ale jak sobie pomysle, ze za miesiac (tak, tryskam optymizmem) moge byc w ciazy, to az mi sie oczy swieca
Milego dnia!Bozia3, Pusurek, inessa, samira, paszczakin, Bursztyn, Sabina, Reni, iwcia77, ania.g, polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z wami dziewczynki.
Piękna pogoda aż do niedzieli bo w niedzielę ma padać, norma jak mam wolne to leje.inessa, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-) u mnie słoneczko świeci zapowiada się ładny dzień
chyba przesune test na 28 bo owulka była 14-15 na razie nadal pobolewa mnie jajnik jak nie zacznę plamic na dniach to może będę miała małą nadzieję...
Mango, inessa, samira, Sabina, ania.g, Viv78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam i spadam zaraz do laryngolog ,miałam wymaz z gardła i z uszu ,wyszły nie teges i była powtórka ,zobaczymy co teraz wyskoczy i mam nadzieje na dobry lek bo wymazy z antybiogramem robione .
buziaki dla wszystkich :*
Ewa dobrze ze z Tomciem już ok.inessa, Bursztyn, Sabina, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej cisza tutaj a u nas piekne słońce a ja mam mega wkurwka od środy dzis apogeum chyba jest !!! a wszystko przez meża cały czas ostatnio rywalizuje z jego pracą czyli kompem i chyba teraz przegrałam bitwe no cóż mam nadzieje,ze za kilka dni sie polepszy!!! mamy ten wyjazd na cześć długiego weekendu i mam nadzieje,ze maż stanie na wysokosci zadania i nic mu nie zlecą z pracy i tego nie przyjmie tylko "wspaniały jego kolega po fachu". Kolega to leń i władza mu uderzyła do głowy wrwrwr ( acha i to nie jest tylko niestety moje zdanie ale wielu współpracowników,ja też tam pracowałam przez jakis czas i widziałam troche)
przepraszam,ze tu zaśmiecam tym forum ale poprostu mnie wkurza ta cała sytuacja z meza pracą.
A wczoraj do mnie zadzwonili z Urzedu Pracy,że mają dla mnie lepszą propozycje dotacji do załozenia firmy o ile mi sie spodoba oczywiscie. Po długim wekendzie bedzie spotkanie na temat tej dotacji. DOtacja socjalna na 20 tys w tym przez poł roku oni płacą z socjalu za wszystkie ubezpieczenia,za na przykład lokal itp pójde posłucham i sie zobaczy!
Mama78 mam nadzieje,że sie uda tym razem zakońćzyć a razczej zacząć cykl zielony
Każdej z Was życze dobrego dnia i weekendu zwłaszcza slonecznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 09:27
samira, Alis, Bursztyn, Sabina, ania.g, mama78, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, bedziesz w ciazy.. nasza klinika ma fantastyczne statystyki IVF, dlatego ja sie tak na to napalilam jak szczerbaty na suchary
U mnie uciskania berecika ciag dalszy, musi to byc ten progesteron, bo nigdy tak nie mialam- caly wieczor byl piekny, luby sie mna zajmowal a ja robilam nic, zainspirowana opowiescia Pandy wlaczylam Cywilizacje i mordowalam narody.
Po czym jak chuop poszed spac, to mi sie znowu cos przestawilo, siedzialam w lazience i ryczalamPieknie.. Takze mega, nie jestes sama
Oby, oby!
Paszczak, Ty juz na dniach jakies testowanko, chyba co?inessa, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta
Musze sie zapisac do kosmetyczki bo mam paszcze do wymiany. Tydzien nietrzymania diety i jest katastrofawkoncu zrozumialam ze na ta cholerna diete mam dozywocie.
Mega, mam nadzieje ze dzis juz lepszy nastroj
Samira, niech wytluka dziada jakims dobrym specyfikiem
Inessa, jednak jakies mozliwosci sie znalazly, trzymam kciuki za otwarcie firmy
Simba, wierze ze sie uda i za miesiac oficjalnie dolaczysz do ciezarowek
Paszczak, hormony daja w dupe, mam nadzieje ze ciazowe tezinessa, Sabina, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu takie fajne klimaty, a u nas coraz gorzej wygląda na to, że córka złapała rota. Pierwszy raz w życiu, na tyle hospitalizacji. Wymiotuje od rana. A teraz leży e szpitalu na kroplowce. Już zasypia że zmęcZenia. Ciężki ma dziś dzień. Bo w dodatku musieli jej załoŻyć nowy wenflon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 10:38
-
nick nieaktualnyBursztynku ja własnie mam podobnie pozwoliłam sobie na kawałek ciasta z glutenem i loda i teraz mój brzuch kona a twarz wyglada jak zryta tylko u mnie bardziej wychodzą nie pryszcze tylko cos jak liszaje czerwone.
Mam nadzieje,ze kosmetyczka zaradzi i doda witalnosci
Simba powodzenia
Paszczak czekamy na zielonosć dawno nie było tutaj takiego koloruBursztyn, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
a może diabeł przez nią przemawia
ja się boję Ewki jak jest taka miła, bo nei wiem czego się spodziewać!Bursztyn wrote:i jeszcze zakonnikow cytujenawrocona jak nic
inessa, Bursztyn, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Tu takie fajne klimaty, a u nas coraz gorzej wygląda na to, że córka złapała rotacja. Pierwszy raz w życiu, na tyle hospitalizacji. Wymiotuje od rana. A teraz leży e szpitalu na kroplowce. Już zasypia że zmęcZenia. Ciężki ma dziś dzień. Bo w dodatku musieli jej załoŻyć nowy wenflon.
duzo, duzo zdrowia i niech wkoncu to zyczenie sie spelni. Wspieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 10:39
Sabina lubi tę wiadomość