35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jest w szkole i w poniedziałek dowiem się wszystkiego. Też myślę że to za mało, bo ja się na tym nie znam i mogę tylko pilnować aby wykonywała ćwiczenia.
Żeby praca córki no i Twoja przyniosła efekty powinna córka chodzić na zajecia co tydzień. Wiadomo,ze najwieksza praca jest w domu ale logopeda musi kontrolować te prace aby nie popełnić mimo zaleconych zadań jakiś błedów.
peppapig lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:parwo przebyty, obecnie jest ok
dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego
niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800graminessa, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Żeby praca córki no i Twoja przyniosła efekty powinna córka chodzić na zajecia co tydzień. Wiadomo,ze najwieksza praca jest w domu ale logopeda musi kontrolować te prace aby nie popełnić mimo zaleconych zadań jakiś błedów.
Bardzo Ci dziękuję za uświadomienie
malgos741 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:parwo przebyty, obecnie jest ok
dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego
niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800gram
Ktos ktos..jakby nie bylo wiadomo kto
Super wiesciBursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:takich przyjmuja najchetniej
nie masz wyjscia, musisz isc
jak urodze zdrowego Tomcia to chyba nie bede miała innego wyjscia
martwie sie tym wielowodziem, mam nadzieje ze to od wirusa a nie innego paskudztwaBursztyn, samira, malgos741, Sabina, moremi, Alis, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak urodze zdrowego Tomcia to chyba nie bede miała innego wyjscia
martwie sie tym wielowodziem, mam nadzieje ze to od wirusa a nie innego paskudztwa
wlasciwie to Twoja jadowitosc sie przydala, bo przy takim stezeniu parwowirus a raczej nazwalabym go parszywcowirusem - nie mial zadnych szans
i utrzymuj poziom, bo cos mi sie za slodka robiszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:51
inessa, EwaT, samira, mysza1975, megan8, iwcia77, Reni, ania.g, Sabina, Mega, moremi, Alis, Simba, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oczywiscie ze urodzisz zdrowego Tomaszka
wlasciwie to Twoja jadowitosc sie przydala, bo przy takim stezeniu parwowirus a raczej nazwalabym go parszywcowirusem - nie mial zadnych szans
i utrzymuj poziom, bo cos mi sie za slodka robisz
to przez osłabienie i stres
poczekaj az wróce do formy
mysza1975, ania.g, Sabina, Reni, moremi, Simba, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:moja Jagoda słuchała z wielkim zainteresowaniem
"
inessa, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ewa dobrze że z Tomaszkiem wszystko ok.
EwaT, peppapig, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zaglądam do Was kontrolnie
Dobrze, że z Tomaszkiem wszystko w porządkuEwa teraz nie masz wyjścia i musisz iść do Kościoła. Myślę, że w Twoim przypadku może to być kościół scjentologów czy latającego potwora spaghetti
I czekam na ten teścik Reni. Mam wrażenie, że teraz go zda
EwaT, Sabina, Reni, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!