35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:paszczakin - nie za dużo masz tych inseminacji? Po kilku razach chyba się już ich nie powtarza - bo nie przynoszą efektu. Może próbujcie też normalnie i potem in vitro - bo to pakowanie kasy i hormonów - to na pewno musi rozstrajać.....
Niektorym sie udaje zajsc na przyklad po 8ej, 9ej - sa takie przypadki.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do rozstrajania hormonow, to u mnie jest cos na maxa skopane. Niby II trymestr to fantastyczny czas, dobry nastroj i wicie gniazda, a ja chodze i bucze po katach jeszcze bardziej niz kiedys. I o byle co sie kloce z chlopem, on juz zalamany...
Za to wlazlam dzis na wage i przybylo mi niecale 0,5 kg, wiec to mnie chociaz troche pocieszylo.Lucky lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Boziu, to 4 "dopiero".. 6 robia tu u nas i na 6 mam autoryzacje.. I wiekszosc kasy mi ubezpieczenie zwraca. A IVF najwczesniej i tak w lipcu, a nawet sierpniu (bo wyjazdy znowu).
Lucky lubi tę wiadomość
-
Faken Reni no moze jakos jeszcze cosik sie pozemienia
przytulanca sle
ja dzisiaj obrazona na chuopa bo kurna nie gada do mnie tylko na pieprzonym kompie gra w jakas nastepna niedojebana gre, przepraszam ze sie wybebeszam tutaj ale jak mnie to wkur.... od jakiegos czasu normalnie jakbym byla chajtnieta to bylby to powod do rozwodu ;)no...ogolnie juz zaczynamy weekend a ja siedze na kanapie a on pyka na tej klawiaturce ...chyba sie zbiore do spania...
milego dnia dla Was..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:02
Bursztyn, Sabina, samira, Pusurek, inessa, ania.g, Simba, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u mnie nastroje podazaja za pogoda, buro, szaro i troche kropi
wczoraj chupa zjechalam, do wieczora mi nie przeszlo, az mi dzis rano glupio bylo i przeprosilam..
jak sobie uswiadomie ile ja hormonow tablet wpieprzam, to mi sie slabo robi- co niedziele sostilar na prolaktyne, pregnyl przed owulacja, po owulacji progesteron 3 razy dziennie- to chyba zaczyna byc za duzo.. mam po kokarde i gdyby nie moja praca z wyjazdami chyba pominelabym kolejne inseminacje i poszla na in vitro..
faken..
paszcza i tego ja wlasnie sie boje jak zaczna we mnie ladowac te wszsytkie cuda...jezu nie chce a chlop to i bez wspomagaczy mnie drazni dzisiaj wlasnie faken... eh trzymaj siepaszczakin, Bursztyn, Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Panda, chuopom trzeba powiedziec, co sie od nich chce- jak chcesz cos z nim robic to mu powiedz, nie czekaj, az sie domysli, bo sie tak nakrecisz, ze juz nie bedziesz miala ochoty czasu z nim spedzac..
a gry komputerowe dobrze robia, jak sie czlowiek chce odmozdzyc.. ja to doskonale rozumiem
ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie
Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahahaBursztyn, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie
Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahaha
Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcjiPanda, Simba, mysza1975, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
kurde, to ja jestem ufo...lubie komputery, smarty itp...moj maz nie lubi
i problem jest w drugim kierunku. pamietam jak bylam z 1 chlopakiem i on mial playstation1 i ciagle w cos gral...nie pozwalalam mu zaczynac beze mnie
tzn on pstrykal a ja kibicowalam mu
fajnie bylo
Bursztyn wrote:ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcjiPanda, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcji
hihihih juz powiedzialam bardzo dosadnie
no nic zostawie Was opowiadajcie sobie a ja poczytam cos do poduchy i spanko bo oczy mi sie zamykaja. Dobranociwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość