X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszczakin - nie za dużo masz tych inseminacji? Po kilku razach chyba się już ich nie powtarza - bo nie przynoszą efektu. Może próbujcie też normalnie i potem in vitro - bo to pakowanie kasy i hormonów - to na pewno musi rozstrajać.....

Niektorym sie udaje zajsc na przyklad po 8ej, 9ej - sa takie przypadki.

Lucky lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozstrajania hormonow, to u mnie jest cos na maxa skopane. Niby II trymestr to fantastyczny czas, dobry nastroj i wicie gniazda, a ja chodze i bucze po katach jeszcze bardziej niz kiedys. I o byle co sie kloce z chlopem, on juz zalamany...
    Za to wlazlam dzis na wage i przybylo mi niecale 0,5 kg, wiec to mnie chociaz troche pocieszylo. ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po swietach boje sie wejść na wagę...

Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to 4 "dopiero".. 6 robia tu u nas i na 6 mam autoryzacje.. I wiekszosc kasy mi ubezpieczenie zwraca. A IVF najwczesniej i tak w lipcu, a nawet sierpniu (bo wyjazdy znowu).
    A to co innego - inna polityka w PL. Robią kilka i za każdą się buli...

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faken Reni no moze jakos jeszcze cosik sie pozemienia ;) przytulanca sle

ja dzisiaj obrazona na chuopa bo kurna nie gada do mnie tylko na pieprzonym kompie gra w jakas nastepna niedojebana gre, przepraszam ze sie wybebeszam tutaj ale jak mnie to wkur.... od jakiegos czasu normalnie jakbym byla chajtnieta to bylby to powod do rozwodu ;)no...ogolnie juz zaczynamy weekend a ja siedze na kanapie a on pyka na tej klawiaturce ...chyba sie zbiore do spania...

milego dnia dla Was..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:02

Bursztyn, Sabina, samira, Pusurek, inessa, ania.g, Simba, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem
    ja teraz zamierzam chodzić na nfz .. okaże się 20.05
    ginka mówiła, że robimy hsg i jak przyjdę z wynikiem badania to wtedy zastanowimy się co dalej

a testa nie chcez zrobic :)?

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie nastroje podazaja za pogoda, buro, szaro i troche kropi ;) wczoraj chupa zjechalam, do wieczora mi nie przeszlo, az mi dzis rano glupio bylo i przeprosilam..

jak sobie uswiadomie ile ja hormonow tablet wpieprzam, to mi sie slabo robi- co niedziele sostilar na prolaktyne, pregnyl przed owulacja, po owulacji progesteron 3 razy dziennie- to chyba zaczyna byc za duzo.. mam po kokarde i gdyby nie moja praca z wyjazdami chyba pominelabym kolejne inseminacje i poszla na in vitro..

faken..

paszcza i tego ja wlasnie sie boje jak zaczna we mnie ladowac te wszsytkie cuda...jezu nie chce a chlop to i bez wspomagaczy mnie drazni dzisiaj wlasnie faken... eh trzymaj sie

paszczakin, Bursztyn, Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Panda, chuopom trzeba powiedziec, co sie od nich chce- jak chcesz cos z nim robic to mu powiedz, nie czekaj, az sie domysli, bo sie tak nakrecisz, ze juz nie bedziesz miala ochoty czasu z nim spedzac..

a gry komputerowe dobrze robia, jak sie czlowiek chce odmozdzyc.. ja to doskonale rozumiem ;)

ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie :)

Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahaha

Bursztyn, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie :)

Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahaha
    ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
    Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcji :)

Panda, Simba, mysza1975, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, u mnie lato :D wrocilam z zakupow spocona jak szczur :), dzis wieczorem mam gosci na kolacji i zabieram sie za pichcenie :):D

Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, u mnie lato :D wrocilam z zakupow spocona jak szczur :), dzis wieczorem mam gosci na kolacji i zabieram sie za pichcenie :):D
    brakuje mi tak desperacko wloskiej pogody... :(
    a co pichcisz? powiedz tylko ze nie miecho ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, to ja jestem ufo...lubie komputery, smarty itp...moj maz nie lubi :D i problem jest w drugim kierunku. pamietam jak bylam z 1 chlopakiem i on mial playstation1 i ciagle w cos gral...nie pozwalalam mu zaczynac beze mnie :) tzn on pstrykal a ja kibicowalam mu :) fajnie bylo :)
    Bursztyn wrote:
    ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
    Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcji :)

Panda, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caprese
    Bursztyn wrote:

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    caprese
    mo to akurat pichcenia nie wymaga :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ale se pichce , salatka caprese na wstep :), potem podam scaloppine w grzybkach , z przyprawa tandori masala z kasza pelowa :)
    Bursztyn wrote:

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wlasnie jestem miesozerna jak chlop z fabryki :D

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

hihihih juz powiedzialam bardzo dosadnie :)

no nic zostawie Was opowiadajcie sobie a ja poczytam cos do poduchy i spanko bo oczy mi sie zamykaja. Dobranoc

iwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    hihihih juz powiedzialam bardzo dosadnie :)

no nic zostawie Was opowiadajcie sobie a ja poczytam cos do poduchy i spanko bo oczy mi sie zamykaja. Dobranoc
    no i dobrze! :)
    Kolorowych :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :D ale se pichce , salatka caprese na wstep :), potem podam scaloppine w grzybkach , z przyprawa tandori masala z kasza pelowa :)
    reszty nie czytam :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szkoda bo na samym koncu jest kasza perlowa :D
    Bursztyn wrote:
    reszty nie czytam :)

‹‹ 2991 2992 2993 2994 2995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ