X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszczakin - nie za dużo masz tych inseminacji? Po kilku razach chyba się już ich nie powtarza - bo nie przynoszą efektu. Może próbujcie też normalnie i potem in vitro - bo to pakowanie kasy i hormonów - to na pewno musi rozstrajać.....

Niektorym sie udaje zajsc na przyklad po 8ej, 9ej - sa takie przypadki.

Lucky lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozstrajania hormonow, to u mnie jest cos na maxa skopane. Niby II trymestr to fantastyczny czas, dobry nastroj i wicie gniazda, a ja chodze i bucze po katach jeszcze bardziej niz kiedys. I o byle co sie kloce z chlopem, on juz zalamany...
    Za to wlazlam dzis na wage i przybylo mi niecale 0,5 kg, wiec to mnie chociaz troche pocieszylo. ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po swietach boje sie wejść na wagę...

Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Boziu, to 4 "dopiero".. 6 robia tu u nas i na 6 mam autoryzacje.. I wiekszosc kasy mi ubezpieczenie zwraca. A IVF najwczesniej i tak w lipcu, a nawet sierpniu (bo wyjazdy znowu).
    A to co innego - inna polityka w PL. Robią kilka i za każdą się buli...

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faken Reni no moze jakos jeszcze cosik sie pozemienia ;) przytulanca sle

ja dzisiaj obrazona na chuopa bo kurna nie gada do mnie tylko na pieprzonym kompie gra w jakas nastepna niedojebana gre, przepraszam ze sie wybebeszam tutaj ale jak mnie to wkur.... od jakiegos czasu normalnie jakbym byla chajtnieta to bylby to powod do rozwodu ;)no...ogolnie juz zaczynamy weekend a ja siedze na kanapie a on pyka na tej klawiaturce ...chyba sie zbiore do spania...

milego dnia dla Was..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:02

Bursztyn, Sabina, samira, Pusurek, inessa, ania.g, Simba, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem
    ja teraz zamierzam chodzić na nfz .. okaże się 20.05
    ginka mówiła, że robimy hsg i jak przyjdę z wynikiem badania to wtedy zastanowimy się co dalej

a testa nie chcez zrobic :)?

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    u mnie nastroje podazaja za pogoda, buro, szaro i troche kropi ;) wczoraj chupa zjechalam, do wieczora mi nie przeszlo, az mi dzis rano glupio bylo i przeprosilam..

jak sobie uswiadomie ile ja hormonow tablet wpieprzam, to mi sie slabo robi- co niedziele sostilar na prolaktyne, pregnyl przed owulacja, po owulacji progesteron 3 razy dziennie- to chyba zaczyna byc za duzo.. mam po kokarde i gdyby nie moja praca z wyjazdami chyba pominelabym kolejne inseminacje i poszla na in vitro..

faken..

paszcza i tego ja wlasnie sie boje jak zaczna we mnie ladowac te wszsytkie cuda...jezu nie chce a chlop to i bez wspomagaczy mnie drazni dzisiaj wlasnie faken... eh trzymaj sie

paszczakin, Bursztyn, Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Panda, chuopom trzeba powiedziec, co sie od nich chce- jak chcesz cos z nim robic to mu powiedz, nie czekaj, az sie domysli, bo sie tak nakrecisz, ze juz nie bedziesz miala ochoty czasu z nim spedzac..

a gry komputerowe dobrze robia, jak sie czlowiek chce odmozdzyc.. ja to doskonale rozumiem ;)

ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie :)

Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahaha

Bursztyn, mysza1975, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ej no tak spoko ja rozumie ale to odmozdzanie oby nie za czesto... a ja lubie sobie pogadac wieczorkiem a tu dupa, tv gada sam do siebie a lubye sie trzesie nad ekranikiem wic mam dosc a moglam na drina wyskoczyc po pracy to poszlam do chaty bo ehhh tak sobie mysle bedzie sam siedzial - blad ot co drugi raz nie popelnie :)

Ale teraz tak czytam i widze ze nie tylko ja mam lot dzisiaj hahaha
    ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
    Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcji :)

Panda, Simba, mysza1975, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, u mnie lato :D wrocilam z zakupow spocona jak szczur :), dzis wieczorem mam gosci na kolacji i zabieram sie za pichcenie :):D

Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, u mnie lato :D wrocilam z zakupow spocona jak szczur :), dzis wieczorem mam gosci na kolacji i zabieram sie za pichcenie :):D
    brakuje mi tak desperacko wloskiej pogody... :(
    a co pichcisz? powiedz tylko ze nie miecho ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, to ja jestem ufo...lubie komputery, smarty itp...moj maz nie lubi :D i problem jest w drugim kierunku. pamietam jak bylam z 1 chlopakiem i on mial playstation1 i ciagle w cos gral...nie pozwalalam mu zaczynac beze mnie :) tzn on pstrykal a ja kibicowalam mu :) fajnie bylo :)
    Bursztyn wrote:
    ja Cie rozumiem...moj lubi sobie pogrzebac w ajfonie, i jak widze ten posuwisty ruch palca wskazujacego po ekranieto mam ochote pokazac mu moj srodkowy.
    Powiedz dziadowi ze Cie to wkurwia i tyle, nie warto dla zdrowia i urody tlamscic w sobie slusznych obiekcji :)

Panda, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caprese
    Bursztyn wrote:

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    caprese
    mo to akurat pichcenia nie wymaga :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ale se pichce , salatka caprese na wstep :), potem podam scaloppine w grzybkach , z przyprawa tandori masala z kasza pelowa :)
    Bursztyn wrote:

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wlasnie jestem miesozerna jak chlop z fabryki :D

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

hihihih juz powiedzialam bardzo dosadnie :)

no nic zostawie Was opowiadajcie sobie a ja poczytam cos do poduchy i spanko bo oczy mi sie zamykaja. Dobranoc

iwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    hihihih juz powiedzialam bardzo dosadnie :)

no nic zostawie Was opowiadajcie sobie a ja poczytam cos do poduchy i spanko bo oczy mi sie zamykaja. Dobranoc
    no i dobrze! :)
    Kolorowych :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :D ale se pichce , salatka caprese na wstep :), potem podam scaloppine w grzybkach , z przyprawa tandori masala z kasza pelowa :)
    reszty nie czytam :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szkoda bo na samym koncu jest kasza perlowa :D
    Bursztyn wrote:
    reszty nie czytam :)

‹‹ 2991 2992 2993 2994 2995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ