X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a szkoda bo na samym koncu jest kasza perlowa :D
    ale zanurzona w sosie z trupa :)
    nie, dziekuje :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja po swietach boje sie wejść na wagę...
    Wiesz że ja też jeszcze nie wchodziłam na wagę?

Dziec śpi. Lekarze nie wiedzą skąd gorączka. Bo wg nich moje dziecko to taki szczególny przypadek :-\ dzizasss

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my włąsnie po obiedzie hihih Bursztyn mieliśmy potrawke z trupa kurczaka z marchewka :P
    Panda spokojnej nocy ja od wczoraj na meża wkuta na maksa - nawet nie od wczoraj - bo ciagle pracuje i pracuje lub odpoczywa,przy czym? przy kompie oczywiscie. A wczoraj wieczorem to przyszedł do mnie na godzinke to nie gadał tylko właczył ulubiony serial a potem poszedł bo nie mógł spać dokonczyć cos do pracy i siedział do 3.30 wkurw mam na maksa.
    No ale cóż u mojego na całe szczescie jest tak od czasu do czasu.

Ewa jak wyniki???
    Reni a może jednak zrobisz test bo moze sie udało a masz niski progesteron i powinnas zacząć go brać!!!
    A co do inseminacji to Bozia mozesz wiedzieć wiecej bo chodziłąś do Ludwina tam robia jakaś nowoczesną metodą i mają ponoć bardzo dobre wyniki porównywalne do invitro!!! Moze warto tam skorzystać!!!
    U nas słonce wyszło ale dużo ludzi bolą głowy moze przez pogode burzową.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:56

iwcia77, samira, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa trzymam kciuki <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od logopedy i z ogólnego szwendactwa po sklepach. Szukałam spódnicy dla młodszej bo ze wszystkiego wyrosła. Nie ma nic! Pozostaje tylko allegro. U logopedy bardzo ciekawie, mała ma mnóstwo ćwiczeń i następna wizyta koniec maja.
    Nogi mi z tyłka odpadają, więc teraz tylko kanaping.

Sabina nie ma to jak lekarze określają kogoś "szczególnym przypadkiem" albo na wszystko mówią "infekcja wirusowa". Mam nadzieję że Twoja córcia szybko wyzdrowieje. A może antybiotyk nie odpowiedni?

inessa, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiesz że ja też jeszcze nie wchodziłam na wagę?

Dziec śpi. Lekarze nie wiedzą skąd gorączka. Bo wg nich moje dziecko to taki szczególny przypadek :-\ dzizasss
    wiec moze sie spreza z znajda na to leczenie. Wkoncu szczegolne przypadki to dla nich wyzwanie...

inessa, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu przepraszam,ze zapytam ale dlaczego za miesiac logopeda??? Pytam bo to troche żadko te wizyty! ( to mój schiz pedagogiczny a logopedia to troche mój konik)

A drugie odpoczywaj teraz ile sie da :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej my włąsnie po obiedzie hihih Bursztyn mieliśmy potrawke z trupa kurczaka z marchewka :P
    na pewno byl zachwycony

iwcia77, inessa, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, może dlatego że na nfz? Sama nie wiem. Trochę mnie martwi że to tak jest wszystko rozciągnięte w czasie. Do ortodonty mamy wrócić dopiero po czterech wizytach u logopedy. Mała ma mnóstwo ćwiczeń i jest trochę przerażona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 17:27

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Może dlatego że na nfz? Sama nie wiem. Trochę mnie martwi że to tak jest wszystko rozciągnięte w czasie. Do ortodonty mamy wrócić dopiero po czterech wizytach u logopedy. Mała ma mnóstwo ćwiczeń i jest trochę przerażona.
    chcialas Inessie odpisac, ale myslalas o trupie kurczaka z marchewka na Inessowym stole (operacyjnym) ;) i odpisalas mnnie :)

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pytam gdzie jest Samira?

inessa, moremi, samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku starałam sie być humanitarna ale rozumiem,ze można mieska nie jeść :)
    mój maz je uwielbia za to słodyczy praktycznie nie jada.

Ania wiesz to jest dziwne bo nawet na NFZ są czestsze wizyty a w szkole czy w przedszkolu nie ma logopedy? bo tak to bedzie cieżko troche przecież logopeda powinien kontrolować czy cos sie zmienia w mowie i nie tylko ojej no ale cóż jak tak jest niczego sie nie zmieni.No i jeszcze ten ortodonta tak późno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie też pytam gdzie jest Samira i nie tylko ona bo Niuty dawno nie było,Slasch i kilku innych dziewczyn??????????!!!!!!!!!!!!!

samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcialas Inessie odpisac, ale myslalas o trupie kurczaka z marchewka na Inessowym stole (operacyjnym) ;) i odpisalas mnnie :)
    Tak, tak dokładnie :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku starałam sie być humanitarna ale rozumiem,ze można mieska nie jeść :)
    mój maz je uwielbia za to słodyczy praktycznie nie jada.

Ania wiesz to jest dziwne bo nawet na NFZ są czestsze wizyty a w szkole czy w przedszkolu nie ma logopedy? bo tak to bedzie cieżko troche przecież logopeda powinien kontrolować czy cos sie zmienia w mowie i nie tylko ojej no ale cóż jak tak jest niczego sie nie zmieni.No i jeszcze ten ortodonta tak późno.
    Jest w szkole i w poniedziałek dowiem się wszystkiego. Też myślę że to za mało, bo ja się na tym nie znam i mogę tylko pilnować aby wykonywała ćwiczenia.

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    parwo przebyty, obecnie jest ok
    dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego :)
    niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
    no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
    oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800gram

ania.g, Bursztyn, inessa, Simba, moremi, Sabina, Pusurek, samira, mysza1975, malgos741, iwcia77, Mega, Viv78, Alis, Panda, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to chyba latwiej zajsc w ciaze plywajac na egipskim basenie..

Rozbawilas mnie tym tekstem do lez :) :D

moremi, malgos741, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego :)
    niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
    no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
    oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800gram
    Ewa, będzie dobrze. Trzymam kciuki cały czas <3

inessa, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa pamietam i dobrze,że z Tomaszkiem coraz lepiej no i coraz wiekszy jest :)
    a mój maż też Tomek :D

peppapig lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ktos? No ja sie modlilam!

inessa, Simba, moremi, samira, mysza1975, megan8, malgos741, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2992 2993 2994 2995 2996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ