35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej my włąsnie po obiedzie hihih Bursztyn mieliśmy potrawke z trupa kurczaka z marchewka
Panda spokojnej nocy ja od wczoraj na meża wkuta na maksa - nawet nie od wczoraj - bo ciagle pracuje i pracuje lub odpoczywa,przy czym? przy kompie oczywiscie. A wczoraj wieczorem to przyszedł do mnie na godzinke to nie gadał tylko właczył ulubiony serial a potem poszedł bo nie mógł spać dokonczyć cos do pracy i siedział do 3.30 wkurw mam na maksa.
No ale cóż u mojego na całe szczescie jest tak od czasu do czasu.
Ewa jak wyniki???
Reni a może jednak zrobisz test bo moze sie udało a masz niski progesteron i powinnas zacząć go brać!!!
A co do inseminacji to Bozia mozesz wiedzieć wiecej bo chodziłąś do Ludwina tam robia jakaś nowoczesną metodą i mają ponoć bardzo dobre wyniki porównywalne do invitro!!! Moze warto tam skorzystać!!!
U nas słonce wyszło ale dużo ludzi bolą głowy moze przez pogode burzową.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 16:56
iwcia77, samira, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od logopedy i z ogólnego szwendactwa po sklepach. Szukałam spódnicy dla młodszej bo ze wszystkiego wyrosła. Nie ma nic! Pozostaje tylko allegro. U logopedy bardzo ciekawie, mała ma mnóstwo ćwiczeń i następna wizyta koniec maja.
Nogi mi z tyłka odpadają, więc teraz tylko kanaping.
Sabina nie ma to jak lekarze określają kogoś "szczególnym przypadkiem" albo na wszystko mówią "infekcja wirusowa". Mam nadzieję że Twoja córcia szybko wyzdrowieje. A może antybiotyk nie odpowiedni?inessa, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Wiesz że ja też jeszcze nie wchodziłam na wagę?
Dziec śpi. Lekarze nie wiedzą skąd gorączka. Bo wg nich moje dziecko to taki szczególny przypadekdzizasss
inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa, może dlatego że na nfz? Sama nie wiem. Trochę mnie martwi że to tak jest wszystko rozciągnięte w czasie. Do ortodonty mamy wrócić dopiero po czterech wizytach u logopedy. Mała ma mnóstwo ćwiczeń i jest trochę przerażona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 17:27
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Może dlatego że na nfz? Sama nie wiem. Trochę mnie martwi że to tak jest wszystko rozciągnięte w czasie. Do ortodonty mamy wrócić dopiero po czterech wizytach u logopedy. Mała ma mnóstwo ćwiczeń i jest trochę przerażona.
i odpisalas mnnie
inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku starałam sie być humanitarna ale rozumiem,ze można mieska nie jeść
mój maz je uwielbia za to słodyczy praktycznie nie jada.
Ania wiesz to jest dziwne bo nawet na NFZ są czestsze wizyty a w szkole czy w przedszkolu nie ma logopedy? bo tak to bedzie cieżko troche przecież logopeda powinien kontrolować czy cos sie zmienia w mowie i nie tylko ojej no ale cóż jak tak jest niczego sie nie zmieni.No i jeszcze ten ortodonta tak późno. -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku starałam sie być humanitarna ale rozumiem,ze można mieska nie jeść
mój maz je uwielbia za to słodyczy praktycznie nie jada.
Ania wiesz to jest dziwne bo nawet na NFZ są czestsze wizyty a w szkole czy w przedszkolu nie ma logopedy? bo tak to bedzie cieżko troche przecież logopeda powinien kontrolować czy cos sie zmienia w mowie i nie tylko ojej no ale cóż jak tak jest niczego sie nie zmieni.No i jeszcze ten ortodonta tak późno.inessa lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
parwo przebyty, obecnie jest ok
dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego
niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800gramania.g, Bursztyn, inessa, Simba, moremi, Sabina, Pusurek, samira, mysza1975, malgos741, iwcia77, Mega, Viv78, Alis, Panda, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:parwo przebyty, obecnie jest ok
dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niego
niedobre: mam wielowodzie które może byc od wirusa przebytego ale do konca nie wiadomo, kontrola po 2 tyg, jezeli sie nie polepszy to coś wspominala o cc...czytalam ze wielowodzie moze powiklania przynieść w postaci np odklejania sie lożyska
no i Tomcio ma watróbke troche powiekszoną co tez podobno swiadczy o przebytym wirusie
oprócz tego podobno wszystko ok, przepływy ma dobre, brak obrzęków, waga 1800graminessa, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:parwo przebyty, obecnie jest ok
dobre wiesci: Tomciowi płyn sie calkowicie wchlonął, lekarka powiedziała że sie musiał ktoś ostro modlic za niegoinessa, Simba, moremi, samira, mysza1975, megan8, malgos741, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość