35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurku wszystkiego najlepszego dla Twojej córuni
Aniu - udanej wizytyCiekawe czy córce się spodoba
Ja melduję się z rana po paskudnej nocy. Córka zaczęła gorączkować. Ciekawe co na to powiedzą w szpitalu, bo przecież od niedzieli jest na antybiotyku.
Zbieram się, na razie. Miłego dnia
Reni ja wciąz mam nadzieję... Ściskam mocnosamira, Lucky, Reni, Bursztyn, Pusurek, Mega, inessa, ania.g lubią tę wiadomość
-
witam
Sabinko zdrowia dla małej!
Reni raportuj, trzymam te kciuki zaciśnięte za Ciebie
opadają płatki z drzew owocowych, szkoda mi bo lubię ten czas najbardziej
bociany nie przyniosły, to może pszczoły pomogą w zapylaniu
pozdrawiam Was wszystkieReni, Bursztyn, Sabina, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam się
nie ma co raportować.. jak mówiłam coś się dzieje.. na razie zabiera się jak pies do jeża ale już coś jest na rzeczy
niedługo z nami człowiekami będzie jak z Wanilią.. tylko ręczne zapylanie (czyt. IV) nam pozostanie
Lucky wrote:witam
Sabinko zdrowia dla małej!
Reni raportuj, trzymam te kciuki zaciśnięte za Ciebie
opadają płatki z drzew owocowych, szkoda mi bo lubię ten czas najbardziej
bociany nie przyniosły, to może pszczoły pomogą w zapylaniu
pozdrawiam Was wszystkieLucky, Pusurek, Sabina, inessa, Mango, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny puśćta sie tzn puśćta te kciuki
czekamy kolejny miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:42
Lucky, peppapig, Pusurek, Sabina, inessa, Mango, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie wiem
ja teraz zamierzam chodzić na nfz .. okaże się 20.05
ginka mówiła, że robimy hsg i jak przyjdę z wynikiem badania to wtedy zastanowimy się co dalejBozia3 wrote:a jaki jest kolejny punkt programu z kliniki? Czy nie chcą powtórzyć badań Twojego koguta - tym razem z morfologią?Lucky, Pusurek, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,
Reni jak nie ten cykl to następny trzeba próbować
Sabinko zdrowia dla twojej córeczki.
A u mnie dziś będą nudy w pracy mam dwie osoby zapisane, może ktoś wejdzie z ulicy. Pogoda super.anna maria, Lucky, Pusurek, Sabina, Mega, samira, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam ,piekna pogoda u mnie .Dzis ogladalam sie nago w lustrze :uroslo mi dupsko,cycki i brzuchol,nogi szczuple .Wygladam jak kasztan na zapalkach;-).Jutro mam gina i picie glukozy.Milego dnia zycze
Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Sabina, Mega, Mango, malgos741, samira, inessa, ania.g, gosia7122, megan8, mysza1975, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
U nas jak zawsze- nie za cieplo, nie za slonecznie, nie za pieknie
Reni, ja kciuki puszcze dopiero "po"
Sabina, zycze duzo zdrowia dla Corki
A calej reszcie bandy milego dniaanna maria, Reni, Sabina, Mega, samira, inessa, gosia7122, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! U mnie leje, skonczylo sie rumakowanie w ogrodku na lezaku.
Ja tez skacze dzis na wage, ale widze, ze tylek tez mi urosl, cholera by go wziela.
Mialam dzis pic glukoze, ale uswiadomilam sobie, ze ide dzis do pracy, wiec siedzenie 2 godziny w poczekalni lekarza w ogole mi nie pasi. Zrobie to za tydzien, jakos sie moze mentalnie przygotuje lepiej.
Corunia moja dziekuje ciociom z ovu za zyczenia urodzinowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 11:39
anna maria, Sabina, malgos741, samira, inessa, iwcia77, ania.g, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny za wami nie sposób nadążyć - dwa dni w pracy, a zaległości w czytaniu od groma. Wiec tak: Pusurek jeszcze ode mnie życzenia dla córci, Reni - trzymam kciuki za kolejny cykl, Sabinko - zdrówka dla małej, a wczystkim którym rosną brzuszki i nie tylko
- och dziewczynki - zazdroszczę wam - ja bym sie wcale nie pogniewala gdyby mi przybyło pare kilogramów i urósł tyłek z wiadomego powodu, ech... Miłego, pełnego slonka, dnia
anna maria, Mango, malgos741, Sabina, samira, inessa, Pusurek, iwcia77, gosia7122, mysza1975, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin - nie za dużo masz tych inseminacji? Po kilku razach chyba się już ich nie powtarza - bo nie przynoszą efektu. Może próbujcie też normalnie i potem in vitro - bo to pakowanie kasy i hormonów - to na pewno musi rozstrajać.....
samira, Lucky lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u mnie nastroje podazaja za pogoda, buro, szaro i troche kropi
wczoraj chupa zjechalam, do wieczora mi nie przeszlo, az mi dzis rano glupio bylo i przeprosilam..
jak sobie uswiadomie ile ja hormonow tablet wpieprzam, to mi sie slabo robi- co niedziele sostilar na prolaktyne, pregnyl przed owulacja, po owulacji progesteron 3 razy dziennie- to chyba zaczyna byc za duzo.. mam po kokarde i gdyby nie moja praca z wyjazdami chyba pominelabym kolejne inseminacje i poszla na in vitro..
faken..
Wspolczuje nastrojow domowych i rozumiem doskonale.
Tez sie cholernie boje tych hormonow a zaczynam - jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem - od niedzieli. Juz ostrzeglam M, ze prawdopodobnie nastroje beda rozne, a on bedzie musial byc milySabina, Pusurek, Mega, paszczakin, Bursztyn, Mango, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość