X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o no popatrz, tyle sie ucza na super uczelniach a i tak lecza paracetamolem. :D :D

Ucza sie dobrze, ale potem nie maja co wypisywac. :D

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku to co piszesz o wyborze to mi troche przypomina Polskie sklepy w czasach komuny zwłaszcza stan wojenny !!! :)

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Niby żyjemy w tej samej Europie do tego w Unii a takie są różnice medyczne i nie tylko. Rozumiem kulturowe ale zwykle sie mówi,ze Polska zacofana a my mamy dobrych fachowców tylko sie ich nie docenia i wiekszosć tych bardzo dobrych wyjeżdzą z Polski no cóż takie życie :)
    Norwegia nie w Unii, wiec moga leczyc byle jak. ;) Ale to prawda, ze lekarze z Polski sa tu bardzo doceniani, przyjezdzaja juz wyspecjalizowani, dosc dobrze znajac jezyk, maja doswiadczenie, mimo, ze sa najczesciej mlodzi. Ale jest roznica uczyc sie na 40 milionach pacjentow, niz na 5. ;)

iwcia77, inessa, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pamietam ocet i musztarde...serkow jakos nie przypominam sobie, mleko przynosil mleczarz :)
    inessa wrote:
    Pusurku to co piszesz o wyborze to mi troche przypomina Polskie sklepy w czasach komuny zwłaszcza stan wojenny !!! :)

Pusurek, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

No jest troche lepiej, ale wyboru nie ma. Norwegowie sa specyficznym narodem, tu nowosci przyjmuja sie bardzo ciezko. Gdyby mala firma np. mleczarska wpadla na pomysl, zeby wprowadzic jakies nowe produkty, to by poszla z torbami od razu. Cos co nie jest znane, nie moze byc dobre. Jak inzynier Mamon, lubi tylko to, co zna. ;)

iwcia77, inessa, mysza1975, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Renislawo ale tutaj wciaz moze sie zazielenic po odtykaniu rurek i tak bardzo Ci tego zycze...To juz jestesmy 3 na podobnym etapie a Samira co robi? Tez klinika?
    ja również zamierzam ale zbieram kaskę, plany na wrzesień. :-)

inessa, samira, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to fakt, Norge duzy kraj ale populacja mala, wiec doswiadczenie mlody ,polski doktor to rzeczywiscie ma :)
    Pusurek wrote:
    Norwegia nie w Unii, wiec moga leczyc byle jak. ;) Ale to prawda, ze lekarze z Polski sa tu bardzo doceniani, przyjezdzaja juz wyspecjalizowani, dosc dobrze znajac jezyk, maja doswiadczenie, mimo, ze sa najczesciej mlodzi. Ale jest roznica uczyc sie na 40 milionach pacjentow, niz na 5. ;)

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam serek homogenizowany waniliowy wtedy jeszcze mogłam niby jeśc był dobry do naleśników :P

iwcia77, mysza1975, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja takie jogurty w kubeczkach z malinka i jakas wisienka. Pitne oczywiscie, bo kto by slyszal o gestych. ;)

inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj maz ( makaron) jak widzi w tv pl jakis serial w ktorym pokazuja placenie przez komorke -to galy wystawia ze zdziwienia. mowi wtedy : " jak to jest ze wiekszosc polakow nie zarabia nawet sredniej krajowej a telefony i nowinki techniczne chlona jak gabki ? :D. Lykamy cala reklamowa papke :D.
    Pusurek wrote:
    No jest troche lepiej, ale wyboru nie ma. Norwegowie sa specyficznym narodem, tu nowosci przyjmuja sie bardzo ciezko. Gdyby mala firma np. mleczarska wpadla na pomysl, zeby wprowadzic jakies nowe produkty, to by poszla z torbami od razu. Cos co nie jest znane, nie moze byc dobre. Jak inzynier Mamon, lubi tylko to, co zna. ;)

inessa, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja również zamierzam ale zbieram kaskę, plany na wrzesień. :-)
    na co zbierasz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego,ze przez lata nam tego brakowało - pustki w sklepie i szarzyzna!!!

u nas własnie burza jest i bardzo mocno leje już nie pada nawet wrwrr

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, wrzucam linka ze stroną sklepu. Jest sporo promocji i jak zamawiasz kurierem to jest już następnego dnia.
    http://www.hairstore.pl/goldwell-topchic-zestaw-do-koloryzacji-wlosow-farba-oxydant-szampon-p2092.html

iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a twoj awatarek kojarzy mi sie z piosenka 2+1 :) " wiec choc pomaluj moj swiat , na zolto i na niebiesko " :D
    inessa wrote:
    Może dlatego,ze przez lata nam tego brakowało - pustki w sklepie i szarzyzna!!!

u nas własnie burza jest i bardzo mocno leje już nie pada nawet wrwrr

inessa lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na co zbierasz?
    na razie na inseminacje wiem że to mały koszt ale dopiero po sezonie chcemy bo trochę dźwigania zawsze mamy na weselach. :-)

inessa, Bursztyn, samira, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o big senkju :) zaszaleje sobie :) o ile wysla mi to do wloch :D
    ania.g wrote:
    Iwcia, wrzucam linka ze stroną sklepu. Jest sporo promocji i jak zamawiasz kurierem to jest już następnego dnia.
    http://www.hairstore.pl/goldwell-topchic-zestaw-do-koloryzacji-wlosow-farba-oxydant-szampon-p2092.html

inessa, ania.g lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o big senkju :) zaszaleje sobie :) o ile wysla mi to do wloch :D
    Farba Goldwell to dosyć znana marka. Nawet jak nie wyślą, to powinna być u Ciebie, tylko musisz poszukać w sklepach fryzjerskich.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a twoj awatarek kojarzy mi sie z piosenka 2+1 :) " wiec choc pomaluj moj swiat , na zolto i na niebiesko " :D

Pojechali do Szwecji, zobaczyli troche kolorow, to od razu hiciora machneli! :)

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    na razie na inseminacje wiem że to mały koszt ale dopiero po sezonie chcemy bo trochę dźwigania zawsze mamy na weselach. :-)
    w ciazy zadnego dzwigania! :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oto chodziło aby spojrzec na swiat w kolorach a nie tylko w szarosci :D

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 2988 2989 2990 2991 2992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ