35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale nie zaprzeczysz, ze sa tez inne leki?
Na np. grzybice pochwy paracetamol nie pomoze.
dlatego w Tesco mozna kupic na to masc, niektore w zestawie z tabletka
iwcia77, inessa, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aha! juz myslalam schematami
..kurcze tak sobie pomyslalm, ze moze latwo jest skonczyc medycyne w Norge i UK...wystarczy wykuc sie wszystkiego o paracetamolku i mozna leczyc ludzi
Bursztyn wrote:nie, jakas grzybobojczainessa, Pusurek, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:serio? nie macie? a jakie sa typowe sieciowki hipermarketowe?
Nie ma zadnych miedzynarodowych. Byl Lidl, ale sie nie utrzymal. Sa tu same norweskie i skandynawskie. Z nam znanych to REMA 1000, byla przez chwile w POlsce, ale padla.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:aha! juz myslalam schematami
..kurcze tak sobie pomyslalm, ze moze latwo jest skonczyc medycyne w Norge i UK...wystarczy wykuc sie wszystkiego o paracetamolku i mozna leczyc ludzi
Wiekszosc Norwegow jezdzi na medycyne za granice, bardzo popularne sa Polska i Wegry, a w Polsce Gdansk i Krakow. Moje dziecko rozwaza studiowanie medycyny w rodzinnym miescie.Tanio, milo i studia z wyzszej polki.
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiby żyjemy w tej samej Europie do tego w Unii a takie są różnice medyczne i nie tylko. Rozumiem kulturowe ale zwykle sie mówi,ze Polska zacofana a my mamy dobrych fachowców tylko sie ich nie docenia i wiekszosć tych bardzo dobrych wyjeżdzą z Polski no cóż takie życie
Iwcia ja znam jeszce inne leki wiec możemy jechac i sie uczyćdziewczyny bedziemy Was leczyć
iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
o no popatrz, tyle sie ucza na super uczelniach a i tak lecza paracetamolem.Pusurek wrote:Wiekszosc Norwegow jezdzi na medycyne za granice, bardzo popularne sa Polska i Wegry, a w Polsce Gdansk i Krakow. Moje dziecko rozwaza studiowanie medycyny w rodzinnym miescie.
Tanio, milo i studia z wyzszej polki.
inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze to i lepiej ze same rodzime markety
Co kto lubi. Ja lubie wybor. A tu 2 rodzaje jogurtow, bo 2 mleczne firmy. 2 rozne smietany, 1 kefir. Slabo.
Kocham nabial wszelakiej masci i jak wpadam do polskiego marketu, miedzy polki z maslankami, jogurtami, serkami i smietanami to jestem cala posikana ze szczescia.inessa, iwcia77, mysza1975, Sabina, moremi, Mega, Mango lubią tę wiadomość