35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mówiłam, że ten jad ją zalewa.. Chociaż w tum przypadku wyszło na dobre
Bursztyn wrote:oczywiscie ze urodzisz zdrowego Tomaszka
wlasciwie to Twoja jadowitosc sie przydala, bo przy takim stezeniu parwowirus a raczej nazwalabym go parszywcowirusem - nie mial zadnych szans
i utrzymuj poziom, bo cos mi sie za slodka robiszBursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Ty się nie zamartwiaj tylko dawaj na kolana i maszeruj na Jasną GóręEwaT wrote:jak urodze zdrowego Tomcia to chyba nie bede miała innego wyjscia
martwie sie tym wielowodziem, mam nadzieje ze to od wirusa a nie innego paskudztwaBursztyn, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zaglądam do Was kontrolnie
Dobrze, że z Tomaszkiem wszystko w porządkuEwa teraz nie masz wyjścia i musisz iść do Kościoła. Myślę, że w Twoim przypadku może to być kościół scjentologów czy latającego potwora spaghetti
I czekam na ten teścik Reni. Mam wrażenie, że teraz go zda
Ewa - cieszę sie ze maluszeak zdrowy, zobaczysz powoli wszystko sie wyprostuje.EwaT lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:No przydałoby sie zeby któraś w końcu zdała
Ewa - cieszę sie ze maluszeak zdrowy, zobaczysz powoli wszystko sie wyprostuje.
oj przydało! słońca coraz wiecej może sie cos ruszy...wg ojca Grzegorza nasłonecznienie sprzyjaBursztyn, Mega, moremi, Sabina, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:oj przydało! słońca coraz wiecej może sie cos ruszy...wg ojca Grzegorza nasłonecznienie sprzyja
nawrocona jak nic
EwaT, Mega, moremi, Alis, iwcia77, Sabina, Simba, Bozia3, Mango, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, jak Ty masz taka moc sprawcza, to moze sie za nasze ciaze pomodlisz, co?
ale skoro Tomaszek uratowany, 'trza sie zaczac modlic za potencjalne ciazemalgos741, moremi, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ode mnie nie zadziala, bo ja tez obca w kosciele
wierze w Boga i w moja Babcie w niebie, w ksiezy katolickich natomiast juz nie..moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ode mnie nie zadziala, bo ja tez obca w kosciele
wierze w Boga i w moja Babcie w niebie, w ksiezy katolickich natomiast juz nie..moremi, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
A ode mnie tez by nie zadziałało bo mnie tam na górze nikt nie lubi
. Tak sobie pomyślałam ze chyba w poprzednim życiu musiałam być bardzo złym człowiekiem. Chociaż chyba pare razy sie zapomnieli bo mam cudownego męża i kochaną córcię
iwcia77, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
Widzę ze przysypiacie wiec i ja uciekam, spokojnej nocki, a jutro już piateczek... I długi wolny weekend majowy zbliża sie wielkimi krokami
i tego sie trzymajmy. Dobranoc.
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega każda z nas czasami ma podły nastrój, a co do długiego weekendu kto ma to ma ja 2 maja pracuję i 3 na 3 godzinki też muszę przyjść ale za to kaska będzie.
a później działeczka i grill.
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017