X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pusurku, Boziu ładnie Wam brzuszki rosną :)
    Niuta, no nareszcie :) Witaj z powrotem :)
    Co do cesarek to oglądałam i nie robi to na mnie wrażenia, ale boję się porodów z udziałem kleszczy lub próżnociągu.
    Wczorajsza impreza na której byłam bardzo udana. Moja młodsza wracała kompletnie przemoczona, lał deszcz a dzieci postanowiły poskakać na trampolinie. Wróciła przeszczęśliwa.

Sabina, Pusurek, samira, Mega, iwcia77, inessa, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, jak Twoja córka ?

Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    W Sopocie było Marago i Non Stop :)

Nie mozna zapomniec o Aldze :D, ja oprocz Spata i Sfinxa lubilam tez Nr 5. :) A po imprze zapiekanki przy dworcu, tak samo zreszta jak po imprach we Wrzeszczu. :)

iwcia77, Kate 75, inessa, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ogole! U nas dzis przepiekne slonce, bedzie bardzo cieplo, a my do Londona, gdzie ma padac deszcz... Zamienil stryjek... ;)
    Milego dnia wszystkim! :)

Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Sabina, jak Twoja córka ?
    Mała prawie cały czas śpi. Nadal nie je. Ale od wczoraj nie było wymiotow, biegunkę jeszcze ma.
    Ja mam dość. Cały dzień na drewnianym krześle, noc na szczęście na lezaku. Najgorsze że wciąż nie widzę poprawy u Małej. Jest taka slabiutka :-(

ania.g, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mała prawie cały czas śpi. Nadal nie je. Ale od wczoraj nie było wymiotow, biegunkę jeszcze ma.
    Ja mam dość. Cały dzień na drewnianym krześle, noc na szczęście na lezaku. Najgorsze że wciąż nie widzę poprawy u Małej. Jest taka slabiutka :-(

Biedactwa :(
    trzymajcie się
    zdrówka i sił!

Sabina, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bidulka, dobrze że wymioty minęły. A co lekarze mówią, kiedy może nastąpić jakaś poprawa?

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bidulka, dobrze że wymioty minęły. A co lekarze mówią, kiedy może nastąpić jakaś poprawa?
    Wg nich już jest lepiej :-\
    Mam nadzieję że puszczą nas w środę. Najgorsze że mąż dziś praca do pracy i zostajemy same. Rodzicom nie pozwolilam przyjeżdżać żeby się nie zarazili.

Iwone, samira, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Ja chyba odpuszczę starania o kolejne dziecko :(
    Od czasu jak próbowaliśmy zaciążyć, ciągle coś mi się przyplątuje. Ostatnio np przed świętami przez prawie tydzień bolała mnie ręka z powodu czyraka i nic nie mogłam robić. Tydzień spokoju i chyba mnie gdzieś przewiało i znowu od kilku dni nie mogę nic robić, bo boli mnie pod łopatką i ból promieniuje do karku.Każdy najmniejszy ruch sprawia mi ból.
    Okresy miałam w miarę regularne, ale odkąd się staramy coś się pochrzaniło. W ogóle ostatnio źle się czuję. Najgorsze że ciągle mogłabym spać i nic mi się nie chce.
    Ja już chyba wchodzę w okres menopauzalny :(

samira, inessa, Sabina, peppapig, megan8, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam nadzieję że puszczą nas w środę. Najgorsze że mąż dziś praca do pracy i zostajemy same. Rodzicom nie pozwolilam przyjeżdżać żeby się nie zarazili.
    No niestety to podstępny wirus i bardzo łatwo się przenosi, oby Ciebie nie wzięło. Mam nadzieję że córka szybko wróci do zdrowia.

inessa, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Od czasu jak próbowaliśmy zaciążyć, ciągle coś mi się przyplątuje. Ostatnio np przed świętami przez prawie tydzień bolała mnie ręka z powodu czyraka i nic nie mogłam robić. Tydzień spokoju i chyba mnie gdzieś przewiało i znowu od kilku dni nie mogę nic robić, bo boli mnie pod łopatką i ból promieniuje do karku.Każdy najmniejszy ruch sprawia mi ból.
    Okresy miałam w miarę regularne, ale odkąd się staramy coś się pochrzaniło. W ogóle ostatnio źle się czuję. Najgorsze że ciągle mogłabym spać i nic mi się nie chce.

bez przesady Iwone, kilka słabszych dni i od razu menopauza??

ania.g, Viv78, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

napewno jest lepiej, pojedziecie do domku i mała wydobrzeje x

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bez przesady Iwone, kilka słabszych dni i od razu menopauza??
    no właśnie nie kilka dni tylko już od kilku miesięcy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Witam ,w Kato ładny dzień się zapowiada :)

Ivon mam podobne przemyślenia :(

ja mam takie bóle i to od dawna właśnie od kręgosłupa i z tego samego powodu fale gorąca w tych miejscach i czasami mi słabo dlatego się robi ,chyba neurolog mi się znów kłania ehhh

kupiłam sobie nawet proszek odkwaszający i piję i znów muszę wznowić orbitreka ;)
    acha chce tez iść na masaż bańką chińską kręgosłupa (u nas w przychodni robią 30zł 1zabieg) podobno super rozluźnia ciało i jest dobre a cellulit ,można robić w rożnych miejscach na ciele

Sabinko Dużo Zdrówka dla Córci !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 11:00

Iwone, inessa, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sabinko zdrówka dla małej, dla ciebie dużo siły, będzie lepiej

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wow! ale fajowo :)

a tak wogole to Buongiorno :)
    Żanet wrote:
    Dziewczyny Kochane - Krajanki,
    Wychowałam się na Zaspie, moja mama nadal tam mieszka ;) teraz okupuję Gdynię :)

inessa lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japa to byla ulubiona knajpa fastfoodowa tego mojego pierwszego imprezowicza :D
    paszczakin wrote:
    a Japa na Zaspie? najlepszy sos czosnkowy i ogory kiszone ;)

tez juz nie to samo, kilka lat temu polazlam wciagnac Jape serowa i sie rozczarowalam. Moze dlatego, ze na trzezwo ;)

Żanet lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina- przykro mi bardzo z powodu coreczki, mam nadzieje ze szybko wylecza tego wira i wrocicie do domku.

Pusurku- milego zwiedzania Londynu, o wrazeniach opowiadaj nam na biezaco, pstrykaj foty i sie nam tu pochwal :)

Iwone- nie rozczulamy sie , walczymy dalej :)

Mega, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ja staram się myśleć o przyszłości,że mając takie dolegliwości jak ja się będę zajmować maluchem. Przy dziecku nie ma że boli.

samira, inessa, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Iwcia ja staram się myśleć o przyszłości,że mając takie dolegliwości jak ja się będę zajmować maluchem. Przy dziecku nie ma że boli.
    a to mi tez przyszło do głowy czy podołam w opiece nad dzieckiem przy tych moich dolegliwościach ...

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 3009 3010 3011 3012 3013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ