35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...
Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...
iwcia77, samira, Lucky, Mega, caffe, Alis, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior
krew mam w sobote tak czy inaczej..
z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!
Ja nie wiem jak wytrzymam do Twojej soboty.
Moze jednak tescik, tak jutro na przyklad, albo w srode??
U mnie krew w niedziele. I bylam w ciezkim szoku, bo przed chwila dzwonil szpital, zeby mnie umowic na czerwiec na konsultacje z profkiem. Szokers!iwcia77, samira, malgos741, Lucky, Mega, Bursztyn, Sabina, inessa, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro
Simba, malgos741, Lucky, ania.g, inessa, Mega, caffe, Bursztyn, Sabina, Mango, paszczakin, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro
Tez bardzo na to licze
Bozia3, Lucky, Mega, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
wypogodziło sie i jakoś od razu mam lepszy humor, chyba owulacja już była, więc teraz czekamy. Coraz spokojniej przeżywam to czekanie, niestety to kwestia za dużej wprawy.
Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum, bo raźniej, nie? Nawet jeśli nie da się spotkać, to fajnie patrzeć na podobne suwaczki i wymieniać się doświadczeniami na bieżąco. Wiem że jest forum ciażowe, ale tam same obce kobietki by były
aż trudno mi uwierzyć, że Cafe zaraz rodzi, i Aga i Bozia. Ja nadal w ogonie
trzymam mocno i za Was i za siebie
Wielkie gratulacje dla kolejnej szcześliwej posiadaczki zielonej kropki! Spokojnej ciąży Mamoinessa, Simba, samira, Mega, caffe, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Mango, ania.g, Żanet, iwcia77, mysza1975, mama78, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro
Mega, Lucky, inessa, Mango, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi
Lucky, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam po weekendzie.
Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.inessa, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Witam po weekendzie.
Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.inessa, Mega, Bursztyn, samira, iwcia77, Alis, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi
a robote trzeba bylo odwalic
Mega, inessa, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W sobotę byłam z moimi geniuszami na konkursie
Zajęli I miejsce
Byłam bardzo dumna
Robiłam zdjęcia, ale na koniec zmuszono mnie do wspólnej foty
Efekt był taki, że w niedzielę siedziałam i usuwałam się ze zdjęcia
Nie lubię swoich fotek i nie chcę oglądać się częściej niż muszę
No i nauczka na przyszłość - łatwiej usunąć się z boku zdjęcia
))))))))
inessa, samira, iwcia77, mysza1975, Niuta, malgos741, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie