X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...
    caffe Ty już przy finale :) Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...

iwcia77, samira, Lucky, Mega, caffe, Alis, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby, oby :) daj Boze :D
    Bozia3 wrote:
    paszczakinowi się może wydłuży o jakieś 200 dni..;)

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby to nie byl 3 dzien cyklu, to pomyslalabym ze jestem w ciazy..Ale sie fatalnie czuje..

Lucky, Lucky, Mega, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior ;) krew mam w sobote tak czy inaczej..

z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!

Ja nie wiem jak wytrzymam do Twojej soboty.
    Moze jednak tescik, tak jutro na przyklad, albo w srode??
    U mnie krew w niedziele. I bylam w ciezkim szoku, bo przed chwila dzwonil szpital, zeby mnie umowic na czerwiec na konsultacje z profkiem. Szokers!

iwcia77, samira, malgos741, Lucky, Mega, Bursztyn, Sabina, inessa, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro :)

Simba, malgos741, Lucky, ania.g, inessa, Mega, caffe, Bursztyn, Sabina, Mango, paszczakin, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro :)

Tez bardzo na to licze :) :) :)

Bozia3, Lucky, Mega, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    wypogodziło sie i jakoś od razu mam lepszy humor, chyba owulacja już była, więc teraz czekamy. Coraz spokojniej przeżywam to czekanie, niestety to kwestia za dużej wprawy.
    Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum, bo raźniej, nie? Nawet jeśli nie da się spotkać, to fajnie patrzeć na podobne suwaczki i wymieniać się doświadczeniami na bieżąco. Wiem że jest forum ciażowe, ale tam same obce kobietki by były
    aż trudno mi uwierzyć, że Cafe zaraz rodzi, i Aga i Bozia. Ja nadal w ogonie :(
    trzymam mocno i za Was i za siebie

Wielkie gratulacje dla kolejnej szcześliwej posiadaczki zielonej kropki! Spokojnej ciąży Mamo

inessa, Simba, samira, Mega, caffe, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Mango, ania.g, Żanet, iwcia77, mysza1975, mama78, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszczakinowi się może wydłuży o jakieś 200 dni..;)
    Trzymam kciuki :)

Lucky, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze byc czarne? ;)
    pewnie, biore :)

Mega, Lucky, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jak ja marze o tym zeby tak sobie pokwekac :D
    Kaczka to kwacze chyba, nie kwęka ;)

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe Ty już przy finale :) Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...
    Tia, wszystko...

Ale Ty już na półmetku jesteś. Teraz już będzie z górki :) Zleci szybko, zobaczysz :)

Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi :/ a robote trzeba bylo odwalic

Mega, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi

Mega, Lucky, inessa, Mango, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi
    Ja też

Lucky, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum.

Całkiem fajny pomysł ;) :P :P :P

Lucky wrote:
    Ja nadal w ogonie :(

A powinno być odwrotnie :P :P :P

Lucky lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie szaleje burza z gradem

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie.

Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
    Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.

inessa, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Witam po weekendzie.

Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
    Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.
    Bardzo dużo zależy od tego - na co dziecku od początku pozwolisz...Ja bywałam w domach, gdzie syf był niesamowity - łącznie z tym, że za normalne uważało się pozwalanie mu malować po ścianach - bo to rozwija itp....Jak od początku wyznaczysz granice i dasz mu miejsce na zabawy, gdzie może się wyżyć nie zasyfiając Ci pół domu - to będzie ok...

inessa, Mega, Bursztyn, samira, iwcia77, Alis, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi :/ a robote trzeba bylo odwalic
    coś Ty słabniesz - po dwóch lampkach wczoraj - dziś kac? Hartuj się - bo przy Natanku potrzebne będą siły...;)

Mega, inessa, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę byłam z moimi geniuszami na konkursie :) Zajęli I miejsce :) Byłam bardzo dumna ;) Robiłam zdjęcia, ale na koniec zmuszono mnie do wspólnej foty ;) Efekt był taki, że w niedzielę siedziałam i usuwałam się ze zdjęcia ;) Nie lubię swoich fotek i nie chcę oglądać się częściej niż muszę ;) No i nauczka na przyszłość - łatwiej usunąć się z boku zdjęcia ;)))))))))

inessa, samira, iwcia77, mysza1975, Niuta, malgos741, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 3016 3017 3018 3019 3020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ