Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...
    caffe Ty już przy finale :) Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...

iwcia77, nick nieaktualny, Lucky, Mega, caffe, Alis, Mango, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby, oby :) daj Boze :D
    Bozia3 wrote:
    paszczakinowi się może wydłuży o jakieś 200 dni..;)

Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby to nie byl 3 dzien cyklu, to pomyslalabym ze jestem w ciazy..Ale sie fatalnie czuje..

Lucky, Lucky, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior ;) krew mam w sobote tak czy inaczej..

z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!

Ja nie wiem jak wytrzymam do Twojej soboty.
    Moze jednak tescik, tak jutro na przyklad, albo w srode??
    U mnie krew w niedziele. I bylam w ciezkim szoku, bo przed chwila dzwonil szpital, zeby mnie umowic na czerwiec na konsultacje z profkiem. Szokers!

iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Lucky, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro :)

Simba, malgos741, Lucky, ania.g, nick nieaktualny, Mega, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro :)

Tez bardzo na to licze :) :) :)

Bozia3, Lucky, Mega, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    wypogodziło sie i jakoś od razu mam lepszy humor, chyba owulacja już była, więc teraz czekamy. Coraz spokojniej przeżywam to czekanie, niestety to kwestia za dużej wprawy.
    Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum, bo raźniej, nie? Nawet jeśli nie da się spotkać, to fajnie patrzeć na podobne suwaczki i wymieniać się doświadczeniami na bieżąco. Wiem że jest forum ciażowe, ale tam same obce kobietki by były
    aż trudno mi uwierzyć, że Cafe zaraz rodzi, i Aga i Bozia. Ja nadal w ogonie :(
    trzymam mocno i za Was i za siebie

Wielkie gratulacje dla kolejnej szcześliwej posiadaczki zielonej kropki! Spokojnej ciąży Mamo

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, Mango, ania.g, Żanet, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszczakinowi się może wydłuży o jakieś 200 dni..;)
    Trzymam kciuki :)

Lucky, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze byc czarne? ;)
    pewnie, biore :)

Mega, Lucky, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jak ja marze o tym zeby tak sobie pokwekac :D
    Kaczka to kwacze chyba, nie kwęka ;)

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe Ty już przy finale :) Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...
    Tia, wszystko...

Ale Ty już na półmetku jesteś. Teraz już będzie z górki :) Zleci szybko, zobaczysz :)

Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi :/ a robote trzeba bylo odwalic

Mega, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi

Mega, Lucky, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi
    Ja też

Lucky, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum.

Całkiem fajny pomysł ;) :P :P :P

Lucky wrote:
    Ja nadal w ogonie :(

A powinno być odwrotnie :P :P :P

Lucky lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie szaleje burza z gradem

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie.

Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
    Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.

nick nieaktualny, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Witam po weekendzie.

Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
    Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.
    Bardzo dużo zależy od tego - na co dziecku od początku pozwolisz...Ja bywałam w domach, gdzie syf był niesamowity - łącznie z tym, że za normalne uważało się pozwalanie mu malować po ścianach - bo to rozwija itp....Jak od początku wyznaczysz granice i dasz mu miejsce na zabawy, gdzie może się wyżyć nie zasyfiając Ci pół domu - to będzie ok...

nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Alis, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi :/ a robote trzeba bylo odwalic
    coś Ty słabniesz - po dwóch lampkach wczoraj - dziś kac? Hartuj się - bo przy Natanku potrzebne będą siły...;)

Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę byłam z moimi geniuszami na konkursie :) Zajęli I miejsce :) Byłam bardzo dumna ;) Robiłam zdjęcia, ale na koniec zmuszono mnie do wspólnej foty ;) Efekt był taki, że w niedzielę siedziałam i usuwałam się ze zdjęcia ;) Nie lubię swoich fotek i nie chcę oglądać się częściej niż muszę ;) No i nauczka na przyszłość - łatwiej usunąć się z boku zdjęcia ;)))))))))

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Niuta, malgos741, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 3016 3017 3018 3019 3020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ