35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe Ty już przy finalecaffe wrote:Ja mam problem z oglądaniem siebie w lustrze. Też mi przyrasta i z przodu i z tyłu. Wyglądam jak kaczka w okresie godowym...
Aż Ci zazdroszczę - za chwilę zejdzie z Ciebie wszystko...
iwcia77, nick nieaktualny, Lucky, Mega, caffe, Alis, Mango, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w 11 dniu po IUI to za wczesnie chyba na tescior
krew mam w sobote tak czy inaczej..
z tym progesteronem to co baba to opinia- no nic, poczekamy zobaczymy. ja tylko prosze o opoznienie @ jesli nie zaszlam.. 3 dni tylko, o tyle proooosze!
Ja nie wiem jak wytrzymam do Twojej soboty.
Moze jednak tescik, tak jutro na przyklad, albo w srode??
U mnie krew w niedziele. I bylam w ciezkim szoku, bo przed chwila dzwonil szpital, zeby mnie umowic na czerwiec na konsultacje z profkiem. Szokers!
iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Lucky, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro
Simba, malgos741, Lucky, ania.g, nick nieaktualny, Mega, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro

Tez bardzo na to licze

Bozia3, Lucky, Mega, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
wypogodziło sie i jakoś od razu mam lepszy humor, chyba owulacja już była, więc teraz czekamy. Coraz spokojniej przeżywam to czekanie, niestety to kwestia za dużej wprawy.
Będę szcześliwa jeśli zaciążę w parze z kimś z forum, bo raźniej, nie? Nawet jeśli nie da się spotkać, to fajnie patrzeć na podobne suwaczki i wymieniać się doświadczeniami na bieżąco. Wiem że jest forum ciażowe, ale tam same obce kobietki by były
aż trudno mi uwierzyć, że Cafe zaraz rodzi, i Aga i Bozia. Ja nadal w ogonie
trzymam mocno i za Was i za siebie
Wielkie gratulacje dla kolejnej szcześliwej posiadaczki zielonej kropki! Spokojnej ciąży Mamo
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, Mango, ania.g, Żanet, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i PaszczakowiBozia3 wrote:Fajnie by było, jakby Paszczakin i Simba razem siebie blisko zaciążyły - spotykacie się i to i ciąże szły by razem. Może się tak uda - inseminacja i in vitro

Mega, Lucky, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja teżBursztyn wrote:Zaciazona prawie jednoczesnie Bruksela- byloby fajnie, kibicuje bardzo Simbie i Paszczakowi
Lucky, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam po weekendzie.
Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.
nick nieaktualny, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dużo zależy od tego - na co dziecku od początku pozwolisz...Ja bywałam w domach, gdzie syf był niesamowity - łącznie z tym, że za normalne uważało się pozwalanie mu malować po ścianach - bo to rozwija itp....Jak od początku wyznaczysz granice i dasz mu miejsce na zabawy, gdzie może się wyżyć nie zasyfiając Ci pół domu - to będzie ok...Alis wrote:Witam po weekendzie.
Miałam dziś pójść zrobić sobie krzywą cukrową, ale zaspałam. Nie dałam rady zwlec się z łóżka. jutro trzeba będzie się wybrać. Za to chatę posprzątałam. Mam nadzieję, że dzieci nie brudzą tak bardzo jak słyszałam. Nie wyobrażam sobie mieszkania z walającymi się po podłodze i meblach resztkami jedzenia...
Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś się z miedniczkami narkowymi poprawi.
nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Alis, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
coś Ty słabniesz - po dwóch lampkach wczoraj - dziś kac? Hartuj się - bo przy Natanku potrzebne będą siły...Bursztyn wrote:a mnie leb tak napie...a ze az mi sie niedobrze robi
a robote trzeba bylo odwalic
Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W sobotę byłam z moimi geniuszami na konkursie
Zajęli I miejsce
Byłam bardzo dumna
Robiłam zdjęcia, ale na koniec zmuszono mnie do wspólnej foty
Efekt był taki, że w niedzielę siedziałam i usuwałam się ze zdjęcia
Nie lubię swoich fotek i nie chcę oglądać się częściej niż muszę
No i nauczka na przyszłość - łatwiej usunąć się z boku zdjęcia
))))))))
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Niuta, malgos741, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie