35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Jakie za pozno? W dniu owulacji to juz za pozno? Jak to?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
O matko ile stron musiałam nadgonić, płodne jesteście z tym pisaniem
Witam nową koleżankę.
Mega dużo ci nie zostało w pracy, zleci szybko.
Reni znam ten problem z kupnem stanika, mam ten sam rozmiar.
Ciekawe co tam u Viv i Ineski
Iwka wszystkiego najlepszegoja w lipcu mam rocznicę koronkową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:50
Mega, pyska_ta, Reni, samira, Viv78, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w dniu owulacji wieczorem o 23 to troche za pozno moim zdaniem, bo plemniki potrzebuja ok 6 godz na kapacytacje,czyli nastepnego dnia bylyby zdolne do zaplodnienia czegokolwiek, wiec jesli owulka byla rano, a jajo nie zyje wiecej niz 10 godzin to moglismy sie wyminac po drodze lub nie zdazyc na ten pociag....
A tak przy okazji, milo ze dzielisz sie tak intymnymi szczegolami zycia seksualnego. Zrewanzuje sie wiec i napisze, ze u mnie bylo ok 4 nad ranem.Mega, malgos741, samira, iwcia77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:A monitoring byl? Bo antyczne mierzenie temperatury to mozna se w d... wsadzic. Tylko dobre USG potwierdzi/wykluczy owulacje.
A tak przy okazji, milo ze dzielisz sie tak intymnymi szczegolami zycia seksualnego. Zrewanzuje sie wiec i napisze, ze u mnie bylo ok 4 nad ranem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:A monitoring byl? Bo antyczne mierzenie temperatury to mozna se w d... wsadzic. Tylko dobre USG potwierdzi/wykluczy owulacje.
A tak przy okazji, milo ze dzielisz sie tak intymnymi szczegolami zycia seksualnego. Zrewanzuje sie wiec i napisze, ze u mnie bylo ok 4 nad ranem.
ale dziekuje za rewanztyle tylko ze bez Twojego wykresu jest on troche bezuzyteczny.
A monitoringu nie bylo, bo kraj w ktorym mieszkam chyba tego nie uznaje
Wykres jednak pomaga, mi przynajmniej + testy owul.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:54
pyska_ta, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Tez spalam, ale przysnil mi sie seks. A ja czesto mam prorocze sny, wiec...
malgos741, kkisia, pyska_ta, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:na tym forum taki szczegol jak bzykanie nie jest niczym intymnym, tutaj dziewczyny opowiadaja o pozycjach, grach, zabawach, perwersjach i innych szczegolach zdecydowaniwe bardziej intymnych niz podanie godziny stosunku seksulanego
ale dziekuje za rewanztyle tylko ze bez Twojego wykresu jest on troche bezuzyteczny.
A monitoringu nie bylo, bo kraj w ktorym mieszkam chyba tego nie uznaje
Wykres jednak pomaga, mi przynajmniej + testy owul. -
nick nieaktualny