35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melduję się ..
Pusurek wrote:Pojechalam do miasta po zakupy ( lopate sobie kupilam i ciazowa sukienke ),a tu ile stron znowu!Czy jest Reni streszczacz w poblizu? Co sie dzialo tym razem?
Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepis na udany poród:
1 depilacja piczkinsa
1 depilacja kakalka
1 czopek z wazeliny lub opcjonalnie lewatywa (polecamy sie z Andzejem)
100 kurew
85 skurwysynow (opcjonalnie chujow)
40-100 jezusmaria
I gotowe!
Wojtek kocham ciem
A.
Mega, Sabina, malgos741, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie 15 dc tez 2 testy wyszly negatywne -a tego samego dnia - beta pozytywna,
trzymam kciuki!
ps - Kociary - mój kocur dopadł do klawiatury - wykasował mi to co piszę i napisał:
"6 uk,l./?"
Pusurku - może to przekaz do Twojej Koty?
Sabina, Pusurek, EwaT, malgos741, Simba, paszczakin, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobrze że odpuściłaś wyjazd służbowy. Dbaj o siebie i maleństwo a my ciotki trzymamy kciuki
Rośnijcie zdrowo i jakbyś mogła - czy to przez monitor czy drogą kropelkową weź nas pozarażaj ciążą
Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:u mnie 15 dc tez 2 testy wyszly negatywne -a tego samego dnia - beta pozytywna,
trzymam kciuki!
ps - Kociary - mój kocur dopadł do klawiatury - wykasował mi to co piszę i napisał:
"6 uk,l./?"
Pusurku - może to przekaz do Twojej Koty?
Przekazalam.
Odpowiedziala: i90¨\åoø,,
Over!Viv78, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Viv bardzo się cieszę
Rośnijcie zdrowo i jakbyś mogła - czy to przez monitor czy drogą kropelkową weź nas pozarażaj ciążą
Viv78, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobrze że odpuściłaś wyjazd służbowy. Dbaj o siebie i maleństwo a my ciotki trzymamy kciuki
wielkie dzięki,
no odpuscilam ich juz kilka - bo mial byc i Szczecin i Kraków, a za 2 tygodnie... Meksyk,
no ale nigdzie sie nie ruszam,
wracam co prawda jutro do pracy - ale zamierzam tylko w biurze siedziec - po 8 h i ani minuty dluzej - do tej pory to bywalo ze i o 21 wychodzilam,
czas na zmiany,
oby Maleństwo było zdrowe, ehh, ciagle "czuję krzyż" - czy to normalne?Sabina, EwaT, malgos741, Pusurek, ania.g, Simba, mysza1975, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:wielkie dzięki,
no odpuscilam ich juz kilka - bo mial byc i Szczecin i Kraków, a za 2 tygodnie... Meksyk,
no ale nigdzie sie nie ruszam,
wracam co prawda jutro do pracy - ale zamierzam tylko w biurze siedziec - po 8 h i ani minuty dluzej - do tej pory to bywalo ze i o 21 wychodzilam,
czas na zmiany,
oby Maleństwo było zdrowe, ehh, ciagle "czuję krzyż" - czy to normalne?Viv78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:wielkie dzięki,
A kregoslup tak moze dawac, wrecz takie miesiaczkowe - kregoslupowe bole. Chyba niestety jakas tam norma to jest. Ale zalegaj i odpoczywaj, bedzie dobrze!Viv78, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam modowa zagwozdke. Co ubrac w sobote, w tutejsze swieto narodowe. Obowiazuje pelna gala, panowie w gajerach, panie w kiecach ( spodnie absolutnie nie wchodza w gre ), kotyliony z flaga w klapie, flagi na domach, w rakach, na serwetkach. Pochod przez miasto ( obowiazkowe dla dzieci szkolnych i przedszkolnych ), potem wspolna impra w lokalnych szkolach z zarciem, piciem i konkursami. My co roku wygrywamy konkurs rzutu konska podkowa. Generalnie super dzien.
No i:
http://www.hm.com/no/product/24263?article=24263-A - dzisiejszy zakup
czy
http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/cat_19/PID-771072%28SparBase%29.aspx
pod warunkiem, ze sie w ten ostatni wbije.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam modowa zagwozdke. Co ubrac w sobote, w tutejsze swieto narodowe. Obowiazuje pelna gala, panowie w gajerach, panie w kiecach ( spodnie absolutnie nie wchodza w gre ), kotyliony z flaga w klapie, flagi na domach, w rakach, na serwetkach. Pochod przez miasto ( obowiazkowe dla dzieci szkolnych i przedszkolnych ), potem wspolna impra w lokalnych szkolach z zarciem, piciem i konkursami. My co roku wygrywamy konkurs rzutu konska podkowa. Generalnie super dzien.
No i:
http://www.hm.com/no/product/24263?article=24263-A - dzisiejszy zakup
czy
http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/cat_19/PID-771072%28SparBase%29.aspx
pod warunkiem, ze sie w ten ostatni wbije.
W pajęczyny lepszaPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość