35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:W pajęczyny lepsza
Mowisz? Fakt, ze tej w pajeczyny wiecej raczej nie ubiore ( no, moze jeszcze z raz w ciazy ), bo wiecej ciaz nie przewiduje, a stroju narodowym chodzi sie co roku i w kazde swieto. W sobote wszystkie laski beda w takich kiecach, te co nie maja czuja sie co najmniej niestosownie ubrane.
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mowisz? Fakt, ze tej w pajeczyny wiecej raczej nie ubiore ( no, moze jeszcze z raz w ciazy ), bo wiecej ciaz nie przewiduje, a stroju narodowym chodzi sie co roku i w kazde swieto. W sobote wszystkie laski beda w takich kiecach, te co nie maja czuja sie co najmniej niestosownie ubrane.
Za rok pójdziesz w narodowym, a teraz szpanuj brzuchemPusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam modowa zagwozdke. Co ubrac w sobote, w tutejsze swieto narodowe. Obowiazuje pelna gala, panowie w gajerach, panie w kiecach ( spodnie absolutnie nie wchodza w gre ), kotyliony z flaga w klapie, flagi na domach, w rakach, na serwetkach. Pochod przez miasto ( obowiazkowe dla dzieci szkolnych i przedszkolnych ), potem wspolna impra w lokalnych szkolach z zarciem, piciem i konkursami. My co roku wygrywamy konkurs rzutu konska podkowa. Generalnie super dzien.
No i:
http://www.hm.com/no/product/24263?article=24263-A - dzisiejszy zakup
czy
http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/cat_19/PID-771072%28SparBase%29.aspx
pod warunkiem, ze sie w ten ostatni wbije.Pusurek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Wolę pierwszą, no chyba że u Was to standard takie kiecki jak ta druga.
Simba, malgos741, Reni, mysza1975, ania.g, Sabina, iwcia77, Viv78, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W swieta tak, to cos jak goralski czy lowicki stroj i oni sa tu z nich strasznie dumni. Ale faktycznie, jak pisze Simba, poszpanuje brzuchem, bo w tek kiecce bardzo go widac. A co, niech wszyscy widza, jaka plodnosc bywa po 40 - stce!
I to Polska Płodność Prorodzinna i Chrześcijańska
(Zagalopowalam sie? No bo tez chciałam, żebyśmy mieli coś fajnego w tej całej dumnej Norwegii, nooo)
Pusurek, mysza1975, Mega, EwaT, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
piękny brzuszek zasługuje na eksponowanie a w tej drugiej nie było by go widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:46
Pusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySimba wrote:I to Polska Płodność Prorodzinna i Chrześcijańska
(Zagalopowalam sie? No bo tez chciałam, żebyśmy mieli coś fajnego w tej całej dumnej Norwegii, nooo)
To jest plodnosc na skale naszych mozliwosci! My ta plodnoscia otwieramy niedowiarkom oczy! I to nie jest nasze ostatnie slowo!Simba, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:A monitoring byl? Bo antyczne mierzenie temperatury to mozna se w d... wsadzic. Tylko dobre USG potwierdzi/wykluczy owulacje.
A ja dodam, że nawet dobre usg nie jest w stanie potwierdzić czy wykluczyć owulacji. Natura lubi zrobić psikusa. Są takie przypadki na tym forum.
A ja się dziś zdenerwowałam i poczułam się jak w PRL-u, kiedy pani sprzedawczyni była druga po bogu.
Poszłam kupić spodnie ciążowe, bo zwykłe już trochę uciskają. W moim mieście powiatowym jest jeden taki sklep. Wpadłam do niego po 17.00, sklep otwarty na oścież, a w środku dwie klientki. Ustawiłam się grzecznie w kolejce, ale pani miała jakiś problem z płaceniem kartą, więc żeby nie stać niepotrzebnie, spytałam grzecznie czy są spodnie ciążowe. Pani odpowiedziała, ze tak, ale że sklep otwarty do 17.00 a jest już 17.10. Mówię jej że było otwarte, a ona, że miała klientów i nie mogła zamknąć. Zapytałam czy mam wyjść, nie odpowiedziała wprost, ale zaczęła marudzić, że się spieszy itd. Powiedziałam że skoro ją stać na stratę klienta to żegnam i wyszłam. W PRL-u to bym się mogła chociaż do książki skarg i zażaleń wpisać, a tak to dla rozładowania napięcia musiałam zjeść porcję lodów.malgos741, Pusurek, EwaT, Sabina, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurku, chwal się brzuszkiem ile wlezie. Na narodowe jeszcze będzie czas.
Zrobiłam sobie jakoś niefortunnie zastrzyk i poplamiłam ulubioną koszulkę do spania krwią. Starsza córka zdążyła spanikować. Idę spać zanim potknę się o własną nogę. Dobrej nocyPusurek, EwaT, mysza1975, Mega, malgos741, Sabina, iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a to slyszalam 17 maja swieto narodowe , krol , krolowa i te sprawy
lux normalnie
Pusurek wrote:A ja mam modowa zagwozdke. Co ubrac w sobote, w tutejsze swieto narodowe. Obowiazuje pelna gala, panowie w gajerach, panie w kiecach ( spodnie absolutnie nie wchodza w gre ), kotyliony z flaga w klapie, flagi na domach, w rakach, na serwetkach. Pochod przez miasto ( obowiazkowe dla dzieci szkolnych i przedszkolnych ), potem wspolna impra w lokalnych szkolach z zarciem, piciem i konkursami. My co roku wygrywamy konkurs rzutu konska podkowa. Generalnie super dzien.
No i:
http://www.hm.com/no/product/24263?article=24263-A - dzisiejszy zakup
czy
http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/cat_19/PID-771072%28SparBase%29.aspx
pod warunkiem, ze sie w ten ostatni wbije.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Cafe - a jak u Ciebie w domu atmosfera?
trzymasz się?
A mnie tak boli podbrzusze gdy mały się porusza, że aż się zwijam momentami. Mam tam już tak wszystko naruszone, że chyba nawet gdy łapką dotknie to boli jak skurcz.EwaT, Viv78, polarmiś, iwcia77, Sabina, malgos741, Simba, Bliska 77, samira, ania.g, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
u mnie tez swieto narodowe bedzie 17 maja ....przyszedl na swiat hrabia E. vel Makaron rocznik 1970 ...
..mam dylemacik -trza prezent zakupic a ja nie wiem co... jakies propozycje ? pomocy plis! mayday ! odbior !
. typ trudny, indywidualista, introwertyk, pesymsta, perfumy nie wchodza w rachube...
Viv78, Pusurek, Sabina, samira, ania.g, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:u mnie tez swieto narodowe bedzie 17 maja ....przyszedl na swiat hrabia E. vel Makaron rocznik 1970 ...
..mam dylemacik -trza prezent zakupic a ja nie wiem co... jakies propozycje ? pomocy plis! mayday ! odbior !
. typ trudny, indywidualista, introwertyk, pesymsta, perfumy nie wchodza w rachube...
a czym sie interesuje?
mój uwielbia pichcić - więc nawet wypasiona patelnia go kręcino i gadżetomaniak jak większość chyba facetów - więc karty pamięci, scyzoryki, choćby piętnaste z kolei itp.
iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:u mnie tez swieto narodowe bedzie 17 maja ....przyszedl na swiat hrabia E. vel Makaron rocznik 1970 ...
Zalezy od zasobnosci portfela. Od wycieczki w cieple kraje ( wycieczke mozna skrocic do 1 dnia) do kolacji niespodzianki ( w domu czy knajpie ). U mnie tez trudno, chlop wszystko ma, w ciuchowe gusta nie zawsze trafie, kosmetykow ma opor, bo uwielbia sam sobie kupowac, cieszy sie za to z diabelnie drogich kosmetykow samochodowych. Ale zawsze dziala prezent odlozony na wieczor - ja w kokardce tu i tam, do odwiazywania wlasnorecznie oraz zuzycia.
iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
no wlasnie w tym problem , ze moj to nie jest gadzetomaniak
, kucharzyc nie lubi....to taki intelektualista ....chyba ksiazke mu kupie
. Muzyke lubi , ale taka afrykanska z Kongo, wiec w sklepach nie ma takich plyt
. Uwielbia podrozowac i limit na przewodniki turystyczne sie skonczyl, bo wszedzie juz byl, z kosmetykow to uznaje tylko mydlo i szampon + ewentualnie 1 perfum. Kolacja wczoraj byla...hm no mowie wam dramat jakis z tym prezentem . juz i tak jestem czujna jak wazka, na to co mowi ze mu sie podoba a i tak nic nie udalo mi sie wyczaic ....
Viv78 wrote:a czym sie interesuje?
mój uwielbia pichcić - więc nawet wypasiona patelnia go kręcino i gadżetomaniak jak większość chyba facetów - więc karty pamięci, scyzoryki, choćby piętnaste z kolei itp.
Pusurek, Sabina, Mega, Mango lubią tę wiadomość