35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Laski a czy zakupiłyście już poradnik aktorki/celebrytki Alici Silverstone "Przychylna mama: prosty przewodnik do supernaładowanej płodności, błyszczącej ciąży, słodszych narodzin i zdrowego pięknego początku"?
zalecane jest karmienie piersią na każde zawołanie dziecka ("karm jakby to było Twoje przeznaczenie")
-unikanie tamponów (powodują bezpłodność)
-dieta wegańska jako lekarstwo na "baby blues"
- rezygnacja z pieluch (nauka czystości w późnym wieku stresuje poza tymw piluchach są toksyny) I TO JAKIEJeśli znajomi lub rodzina zażądają aby dziecko u nich pojawiło się w pieluszce nalezy skreślić ich z listy znajomych
- nie szczepimy - bo autyzm
-przed podaniem dziecku jedzenia należy każdy kęś przeżuć
i najważniejsze zjadamy swoje łożysko.. smacznego
Jeszcze nie. Ale widze, ze ta pozycje warto miec w swojej biblioteczce. Lozysko... z maselkiem.... pycha!
mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no i Bursztyn się ucieszy.. wegańska dieta..
tylko nie napisali ile razy przeżuwać.. cholera jak za mało!?
a i Ewa się ucieszy.. kupa wszędzie.. na dywanie, na sofie, na ulubionej bluzce, na stole pod stołem..
Pusurek wrote:Jeszcze nie. Ale widze, ze ta pozycje warto miec w swojej biblioteczce. Lozysko... z maselkiem.... pycha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:06
caffe, Bursztyn, mysza1975, samira, polarmiś, Sabina, Simba, iwcia77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Laski a czy zakupiłyście już poradnik aktorki/celebrytki Alici Silverstone "Przychylna mama: prosty przewodnik do supernaładowanej płodności, błyszczącej ciąży, słodszych narodzin i zdrowego pięknego początku"?
zalecane jest karmienie piersią na każde zawołanie dziecka ("karm jakby to było Twoje przeznaczenie")
-unikanie tamponów (powodują bezpłodność)
-dieta wegańska jako lekarstwo na "baby blues"
- rezygnacja z pieluch (nauka czystości w późnym wieku stresuje poza tymw piluchach są toksyny) I TO JAKIEJeśli znajomi lub rodzina zażądają aby dziecko u nich pojawiło się w pieluszce nalezy skreślić ich z listy znajomych
- nie szczepimy - bo autyzm
-przed podaniem dziecku jedzenia należy każdy kęś przeżuć
i najważniejsze zjadamy swoje łożysko.. smacznego
Tak, nie zakładać pieluch i zamiast łóżeczka i pokoju, urządzić chlewik dla dzieckaReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no i Bursztyn się ucieszy.. wegańska dieta..
a i Ewa się ucieszy.. kupa wszędzie.. na dywanie, na sofie, na ulubionej bluzce, na stole pod stołem..
Ej, na pewno jest podane, ile razy przezuwac, 19 albo 23 razy. Nie czytalas dokladnie!Reni, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
no trzeba przecież znowu jestem w ciąży
caffe wrote:Widzę, że się już edukujesz, hehehehe
Tak, nie zakładać pieluch i zamiast łóżeczka i pokoju, urządzić chlewik dla dzieckacaffe, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, przygotuj zawczasu karnego jezyka.
Jak sie nie przyda, to oddasz sasiadce.
Kopniaczki to sam miodzik, moj chlop sie nimi mega fascynuje, ze jak to jest mozliwe, zeby brzuch tak falowal. Leze ostatnio na plecach, ogladamy brzuch, a on taki rozmarzony: A jakby ci teraz taki obcy przez pepek wyszedl?
A co do pępką, to tak mi kilka dni temu czymś po nim "przejechał", że aż musiała tam zajrzeć czy mi nie pękł... potem bolał mnie przez 2 dni jakby rzeczywiście jakieś pęknięcie tam od środka było.Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i Bursztyn się ucieszy.. wegańska dieta..
a i Ewa się ucieszy.. kupa wszędzie.. na dywanie, na sofie, na ulubionej bluzce, na stole pod stołem..Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
myślisz, że ma kose?
to był zamach!
caffe wrote:A co do pępką, to tak mi kilka dni temu czymś po nim "przejechał", że aż musiała tam zajrzeć czy mi nie pękł... potem bolał mnie przez 2 dni jakby rzeczywiście jakieś pęknięcie tam od środka było.caffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:W końcu jeśli Bursztyn używa kosmetyków różnego rodzaju, to i tak łożysko wpiernicza bo do takich rzeczy też jest używany
Reni, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
chujowa matka z Ciebie..
musisz wszamać swoje łożysko.. takie życie.. czego nie zrobisz dla sprawy
Bursztyn wrote:akurat nie, uzywam tylko olejku arganowego i ostatnio cebuli, wiec lozysko zostawiam Wam, na zdrowiemysza1975, Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wspaniale menu, ciekawe jak jedza to lozysko- posolone, z dodatkiem tabasco, a moze z salata? Ja nie skorzystam, ale moze zaproponuje mezowi, wkoncu on nie wege
Reni, nie grzeb juz w necie bo za kazdym razem cos gorszego przywleczesz, fuj
Aga, Caffe, Ania wspolczuje bolu
Iwcia, daj mu tygodniowy abonament na lody....
Slonecznego dniacaffe, samira, Mega, iwcia77, malgos741, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:rozumiem, że swoje już w życiu zjadłaś
wiesz, biedne te roślinki. Na życie się im ma, takie ładniutkie są, a Ty tak je zjadaszcaffe, Mega lubią tę wiadomość