X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Laski a czy zakupiłyście już poradnik aktorki/celebrytki Alici Silverstone "Przychylna mama: prosty przewodnik do supernaładowanej płodności, błyszczącej ciąży, słodszych narodzin i zdrowego pięknego początku"? hahaa2.gif

zalecane jest karmienie piersią na każde zawołanie dziecka ("karm jakby to było Twoje przeznaczenie")
    -unikanie tamponów (powodują bezpłodność)
    -dieta wegańska jako lekarstwo na "baby blues"
    - rezygnacja z pieluch (nauka czystości w późnym wieku stresuje poza tymw piluchach są toksyny) I TO JAKIE ;-) Jeśli znajomi lub rodzina zażądają aby dziecko u nich pojawiło się w pieluszce nalezy skreślić ich z listy znajomych
    - nie szczepimy - bo autyzm
    -przed podaniem dziecku jedzenia należy każdy kęś przeżuć

i najważniejsze zjadamy swoje łożysko.. smacznego

Jeszcze nie. Ale widze, ze ta pozycje warto miec w swojej biblioteczce. Lozysko... z maselkiem.... pycha!
    ;) :P

mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i Bursztyn się ucieszy.. wegańska dieta..
    tylko nie napisali ile razy przeżuwać.. cholera jak za mało!?
    a i Ewa się ucieszy.. kupa wszędzie.. na dywanie, na sofie, na ulubionej bluzce, na stole pod stołem..
    Pusurek wrote:
    Jeszcze nie. Ale widze, ze ta pozycje warto miec w swojej biblioteczce. Lozysko... z maselkiem.... pycha!
    ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:06

caffe, Bursztyn, mysza1975, samira, polarmiś, Sabina, Simba, iwcia77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Laski a czy zakupiłyście już poradnik aktorki/celebrytki Alici Silverstone "Przychylna mama: prosty przewodnik do supernaładowanej płodności, błyszczącej ciąży, słodszych narodzin i zdrowego pięknego początku"? hahaa2.gif

zalecane jest karmienie piersią na każde zawołanie dziecka ("karm jakby to było Twoje przeznaczenie")
    -unikanie tamponów (powodują bezpłodność)
    -dieta wegańska jako lekarstwo na "baby blues"
    - rezygnacja z pieluch (nauka czystości w późnym wieku stresuje poza tymw piluchach są toksyny) I TO JAKIE ;-) Jeśli znajomi lub rodzina zażądają aby dziecko u nich pojawiło się w pieluszce nalezy skreślić ich z listy znajomych
    - nie szczepimy - bo autyzm
    -przed podaniem dziecku jedzenia należy każdy kęś przeżuć

i najważniejsze zjadamy swoje łożysko.. smacznego
    Widzę, że się już edukujesz, hehehehe :P

Tak, nie zakładać pieluch i zamiast łóżeczka i pokoju, urządzić chlewik dla dziecka :P

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a i Ewa się ucieszy.. kupa wszędzie.. na dywanie, na sofie, na ulubionej bluzce, na stole pod stołem..

Ej, na pewno jest podane, ile razy przezuwac, 19 albo 23 razy. Nie czytalas dokladnie! :P

Reni, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no trzeba przecież znowu jestem w ciąży ;-)
    caffe wrote:
    Widzę, że się już edukujesz, hehehehe :P

Tak, nie zakładać pieluch i zamiast łóżeczka i pokoju, urządzić chlewik dla dziecka :P

caffe, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, przygotuj zawczasu karnego jezyka. ;) Jak sie nie przyda, to oddasz sasiadce. ;)
    Kopniaczki to sam miodzik, moj chlop sie nimi mega fascynuje, ze jak to jest mozliwe, zeby brzuch tak falowal. Leze ostatnio na plecach, ogladamy brzuch, a on taki rozmarzony: A jakby ci teraz taki obcy przez pepek wyszedl?
    ;) :D
    U mnie tatuś też gada z syneczkiem i wtedy mały się uspokaja.

A co do pępką, to tak mi kilka dni temu czymś po nim "przejechał", że aż musiała tam zajrzeć czy mi nie pękł... potem bolał mnie przez 2 dni jakby rzeczywiście jakieś pęknięcie tam od środka było.

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale Bursztyn łożyska nie zje hehehe

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no trzeba przecież znowu jestem w ciąży ;-)
    wiem wiem ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślisz, że ma kose?
    to był zamach!
    caffe wrote:
    A co do pępką, to tak mi kilka dni temu czymś po nim "przejechał", że aż musiała tam zajrzeć czy mi nie pękł... potem bolał mnie przez 2 dni jakby rzeczywiście jakieś pęknięcie tam od środka było.

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam powie się Jej, ze to warzywo ;-) które na Niej wyrosło
    caffe wrote:
    ale Bursztyn łożyska nie zje hehehe

caffe, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    myślisz, że ma kose?
    to był zamach!
    To było coś w tym rodzaju, albo podobne choć tępe inne narzędzie :P

Reni, Mega, Olena, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj tam powie się Jej, ze to warzywo ;-) które na Niej wyrosło
    tia, kalafior, nowa odmiana :P

Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu jeśli Bursztyn używa kosmetyków różnego rodzaju, to i tak łożysko wpiernicza bo do takich rzeczy też jest używany :P

Reni, Bursztyn, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W końcu jeśli Bursztyn używa kosmetyków różnego rodzaju, to i tak łożysko wpiernicza bo do takich rzeczy też jest używany :P
    akurat nie, uzywam tylko olejku arganowego i ostatnio cebuli, wiec lozysko zostawiam Wam, na zdrowie :)

Reni, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chujowa matka z Ciebie..;-)
    musisz wszamać swoje łożysko.. takie życie.. czego nie zrobisz dla sprawy ;-)
    Bursztyn wrote:
    akurat nie, uzywam tylko olejku arganowego i ostatnio cebuli, wiec lozysko zostawiam Wam, na zdrowie :)

mysza1975, Bursztyn, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Wspaniale menu, ciekawe jak jedza to lozysko- posolone, z dodatkiem tabasco, a moze z salata? Ja nie skorzystam, ale moze zaproponuje mezowi, wkoncu on nie wege ;)
    Reni, nie grzeb juz w necie bo za kazdym razem cos gorszego przywleczesz, fuj
    Aga, Caffe, Ania wspolczuje bolu
    Iwcia, daj mu tygodniowy abonament na lody.... :)
    Slonecznego dnia :)

caffe, samira, Mega, iwcia77, malgos741, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rozumiem, że swoje już w życiu zjadłaś ;)

wiesz, biedne te roślinki. Na życie się im ma, takie ładniutkie są, a Ty tak je zjadasz :P

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musisz wszamać swoje łożysko.. takie życie.. czego nie zrobisz dla sprawy ;-)
    tylko tu jest problem, jakby nie bardzo jestem w ciazy.... :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musisz wszamać swoje łożysko.. ;-)
    z cebulą hehehe

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    rozumiem, że swoje już w życiu zjadłaś ;)

wiesz, biedne te roślinki. Na życie się im ma, takie ładniutkie są, a Ty tak je zjadasz :P
    no widzisz, taki lajf, to samo mowia swinki, kurki i inne sliczne mieciutkie cielaczki ktore Ty szamasz.... :)

caffe, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3171 3172 3173 3174 3175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ