35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:czyli w sumie można połączyć te dwie rzeczy, bo na jedno wychodzi
Mega lubi tę wiadomość
-
aaa nie to nie z netu
jadłam sobie śniadanko i czytałam poranną prasę i tak mi się trafił taki "kąsek"
musiałam się z Wami podzielić tą cenną wiedzą
Bursztyn wrote:Reni, nie grzeb juz w necie bo za kazdym razem cos gorszego przywleczesz, fujMega, polarmiś, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ale jak już ponacierasz to możesz usmażyć, albo odwrotnie, spróbować ponacierać się już usmażoną
Mega lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie, nastrój mam taki jak za oknem, czyli deszcz, zimno, szaro i buro, dola mam takiego ze mogę na jądro ziemi popatrzeć, test negatyw, @ sie czai i na pewno sie dzisiaj pojawi, bo mam już lekkie plamienia
wiec niestety
Dobrze ze chociaż sama jestem w domu i mogę sobie w spokoju popłakać i nikomu sie nie tłumaczyćpeppapig, Sabina, malgos741, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Laski a czy zakupiłyście już poradnik aktorki/celebrytki Alici Silverstone "Przychylna mama: prosty przewodnik do supernaładowanej płodności, błyszczącej ciąży, słodszych narodzin i zdrowego pięknego początku"?
zalecane jest karmienie piersią na każde zawołanie dziecka ("karm jakby to było Twoje przeznaczenie")
-unikanie tamponów (powodują bezpłodność)
-dieta wegańska jako lekarstwo na "baby blues"
- rezygnacja z pieluch (nauka czystości w późnym wieku stresuje poza tymw piluchach są toksyny) I TO JAKIEJeśli znajomi lub rodzina zażądają aby dziecko u nich pojawiło się w pieluszce nalezy skreślić ich z listy znajomych
- nie szczepimy - bo autyzm
-przed podaniem dziecku jedzenia należy każdy kęś przeżuć
i najważniejsze zjadamy swoje łożysko.. smacznego. Skad to wytrzasnęłaś?
Reni, peppapig lubią tę wiadomość
-
dieta wega przed i w trakcie ciąży
potem wszamiesz łożysko i jedziesz już z czym chcesz z kurczaczkami, prosiaczkami, cielaczkami
bierzesz dzide i idziesz sobie upolować jakiś obiadekpaszczakin wrote:ja sie pytam co to za dieta weganska na babyblues, ktora pozwala to lozysko wciagac.. niekonsekwencja=dyskwalifikacja..Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:akurat nie, uzywam tylko olejku arganowego i ostatnio cebuli, wiec lozysko zostawiam Wam, na zdrowie
używasz na twarz czy tez na włosy? poleciłabyś?
ostatnio chodzi mi po głowie zeby zamówić z allegro ten z certyfikatem bio
witam w środe kochane staraczkiiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja uzywam bio oil na wlosy ( tak wiem, parafina, ale skoro chlop kupil, to trza zuzyc ). Moje sie strasznie pusza i probuja krecic, a po bio oilu nic.
No i brzucho tym smaruje i reszte ciala tez, i wydaje mi sie, ze stare rozstepy sa mniej widoczne. -
paszczakin wrote:ja mam olejek Goldwella z arganem do wlosow, jest boski..
natomiast mama przytargala mi z Maroko olejek arganowy do skory z jakiegos rekomendowanego miejsca, ktory jest podobno och i ach, ale smierdzi toto tak, ze masakra. rano tego nie naloze, bo za tluste, wieczorem nie naloze bo musialabym scodziennie posciel zmieniac (tluste i smierdzi), wiec moze zdarzylo mi sie go uzyc lika razy w anty-towarzyskie weekendy, ktore zdarzaja mi sie rzadko.. nawet do ogrodu z tym wyjsc nie mozna, bo mi sie muchy do geby przylepia.