35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana a kto ci rączkę lub nóżkę rozbuja
pamiętaj, że mąż wraca dopiero w piątek więc nie będziesz miała z kim uciekać
EwaT wrote:chcesz wpierdol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:21
mama78, samira, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nic takiego, na zewnatrz pizdzi i leje, mąż wraca dopiero w piatek, ja mam kostki opuchniete i zatoki bolące juz nie mówiąc o nosie, sprzątania kupa, prania i prasowania też, najchętniej napiła bym sie grzańca i poszła spać a tu dupa...na swoje cyce juz nie moge patrzeć, juz nie wspominając o brzuchu, przeciez ja bede maszkarą po porodzie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:wszystko jest kurwa świetne a potem trzeba urodzić
zjebany mam humor dziśmama78, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Eh....ale przeciiez po ciazy niektore babki staja sie na powrot niezlymi dupami. Powiesisz na lodowce fotke ktora nam pokazywalas tutaj-ta na deptaku w Cannes i bedzie motywacja do pracy nad soba, zrzucisz kilosy- ktorych tak naprawde jest niewiele, rozstepow tez nie ma, wiec tej roboty az tyle nie bedzie, cycki tez wroca do formy, najwyzej jakis drobne wsparciechirurgiczne- wszystko dla ludzi nie bedzie tak zle a moze bedzie nawet lepiej niz przed
taaa lepiej, zanim on mi odrosnie i bede mogła iść na impre gdzieś sie zabawić albo wogole wyjechac to sie juz zestarzeje..juz nie mówiąc o drugim dziecku, normalnie dojne krowy jestesmy w przyrodzie i tyle, do pieluch i do garów, wraz z dzieckiem relaks idzie w pizdu!iwcia77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
oj Ewka Ewka chujowa matka z Ciebie.. nie powinnas już o sobie myśleć
teraz liczy się tyko dziecko
sama pouczałas Nas, że to nie ma znaczenia..
]EwaT wrote:taaa lepiej, zanim on mi odrosnie i bede mogła iść na impre gdzieś sie zabawić albo wogole wyjechac to sie juz zestarzeje..juz nie mówiąc o drugim dziecku, normalnie dojne krowy jestesmy w przyrodzie i tyle, do pieluch i do garów, wraz z dzieckiem relaks idzie w pizdu!samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj Ewka Ewka chujowa matka z Ciebie.. nie powinnas już o sobie myśleć
teraz liczy się tyko dziecko
sama pouczałas Nas, że to nie ma znaczenia..
]
tak? zobaczymy jaka z ciebie bendzie matka kojocie jeden
A.Mega, iwcia77, Sabina, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:taaa lepiej, zanim on mi odrosnie i bede mogła iść na impre gdzieś sie zabawić albo wogole wyjechac to sie juz zestarzeje..juz nie mówiąc o drugim dziecku, normalnie dojne krowy jestesmy w przyrodzie i tyle, do pieluch i do garów, wraz z dzieckiem relaks idzie w pizdu!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
no chujowa.. kupy te sprawy.. spotkanie z dr Szczytem po karmieniu..
zamierzam być piękną i zrelksowaną mamą.. dziecko będzie miało tatę i dziadków i zamierzam z tego korzystać, żeby móc zająć się sobą.
Myślę, że sfrustrowana matka do tego kocmouch nie jest nikomu do szczęscia potrzebna..
tak tak wiem jak urodzisz to zobaczymy bla bla te sprawy..
EwaT wrote:tak? zobaczymy jaka z ciebie bendzie matka kojocie jeden
A.Mega, iwcia77, samira, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Imprezka bezalkoholowa to szybko - zawsze tesciowej Tomaszka podrzucisz, a na imprezke alkoholowa po okresie karmienia cycem - to zalezy od Ciebie jak szybko.
chyba żartujesz że bede 300 kilosow jedzic zeby tesciowej dziecko podrzucić
poza tym picie przy dziecku to chuj nie relaks bo trzeba byc czujnympolarmiś, Mega, iwcia77, samira, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no chujowa.. kupy te sprawy.. spotkanie z dr Szczytem po karmieniu..
zamierzam być piękną i zrelksowaną mamą.. dziecko będzie miało tatę i dziadków i zamierzam z tego korzystać, żeby móc zająć się sobą.
Myślę, że sfrustrowana matka do tego kocmouch nie jest nikomu do szczęscia potrzebna..
tak tak wiem jak urodzisz to zobaczymy bla bla te sprawy..
jak urodzisz to nie zapomnij wkleić zdjęcia jaka piękna jesteś
i nie chodzi mi o twarz
w powiekszeniu poproszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:47
iwcia77, Bursztyn, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny"A btw, czy Ty Pyskaczku, nie bylas tu juz kiedys u nas? Jako ktos inny?" Pusur, brawo za przytomnosc umyslu. Inteligencja dzis w cenie, doceniam.
Oczywiscie witam wszystkie piekne panie i mam dla Was swietna wiadomosc na wstepie: dzis z Wami za dlugo nie posiedze, bo mam napiety grafik.Pusurek, Mango lubią tę wiadomość
-
ale w jakim celu? mam Ci coś udowadniać?
normalne, że po porodzie każda jest zmasakrowana więc przestań skiełczeć
Caffe zaraz rodzi a jaka dzielna jest.. WEŹ SIĘ W GARŚĆEwaT wrote:jak urodzisz to nie zapomnij wkleić zdjęcia jaka piękna jesteś
i nie chodzi mi o twarz
w powiekszeniu poproszepyska_ta, EwaT, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:chyba żartujesz że bede 300 kilosow jedzic zeby tesciowej dziecko podrzucić
poza tym picie przy dziecku to chuj nie relaks bo trzeba byc czujnymEwaT lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nic takiego, na zewnatrz pizdzi i leje, mąż wraca dopiero w piatek, ja mam kostki opuchniete i zatoki bolące juz nie mówiąc o nosie, sprzątania kupa, prania i prasowania też, najchętniej napiła bym sie grzańca i poszła spać a tu dupa...na swoje cyce juz nie moge patrzeć, juz nie wspominając o brzuchu, przeciez ja bede maszkarą po porodzie
Ewa ja się już nie przeglądam w lustrze. A jeśli po porodzie będzie tragedia, to trzeba będzie na sobą bardziej popracować.Nie martw się na zapas. Nie każda kobieta po porodzie jest maszkarą.Reni, Reni, EwaT, Simba, mama78, samira, malgos741, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość