X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a kto ci rączkę lub nóżkę rozbuja ;-)
    pamiętaj, że mąż wraca dopiero w piątek więc nie będziesz miała z kim uciekać ;-)
    EwaT wrote:
    chcesz wpierdol?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:21

mama78, samira, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chcesz wpierdol?
    Andrzej wrocil :)

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nic takiego, na zewnatrz pizdzi i leje, mąż wraca dopiero w piatek, ja mam kostki opuchniete i zatoki bolące juz nie mówiąc o nosie, sprzątania kupa, prania i prasowania też, najchętniej napiła bym sie grzańca i poszła spać a tu dupa...na swoje cyce juz nie moge patrzeć, juz nie wspominając o brzuchu, przeciez ja bede maszkarą po porodzie
    Wszystko wroci do prawie normy a jesli nie to i tak piekno Tomaszka zrekompensuje wszystko. U mnie tak bylo.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz troche na Reni mozesz sie powyzywac, ja wczoraj , ty dzisiaj. Reni wezmie to na swoja klate DD!

Bursztyn, samira, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszystko jest kurwa świetne a potem trzeba urodzić
    zjebany mam humor dziś
    Eh....ale przeciiez po ciazy niektore babki staja sie na powrot niezlymi dupami. Powiesisz na lodowce fotke ktora nam pokazywalas tutaj-ta na deptaku w Cannes i bedzie motywacja do pracy nad soba, zrzucisz kilosy- ktorych tak naprawde jest niewiele, rozstepow tez nie ma, wiec tej roboty az tyle nie bedzie, cycki tez wroca do formy, najwyzej jakis drobne wsparciechirurgiczne- wszystko dla ludzi nie bedzie tak zle a moze bedzie nawet lepiej niz przed :)

mama78, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

kobieta ma przejebane z tym rozmnażaniem, niestety Bozia sprawiedliwa nie jest
    samiec zapyli i ma spokój cham jeden, w dupie mam taki interes

polarmiś, Mega, iwcia77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Eh....ale przeciiez po ciazy niektore babki staja sie na powrot niezlymi dupami. Powiesisz na lodowce fotke ktora nam pokazywalas tutaj-ta na deptaku w Cannes i bedzie motywacja do pracy nad soba, zrzucisz kilosy- ktorych tak naprawde jest niewiele, rozstepow tez nie ma, wiec tej roboty az tyle nie bedzie, cycki tez wroca do formy, najwyzej jakis drobne wsparciechirurgiczne- wszystko dla ludzi nie bedzie tak zle a moze bedzie nawet lepiej niz przed :)

taaa lepiej, zanim on mi odrosnie i bede mogła iść na impre gdzieś sie zabawić albo wogole wyjechac to sie juz zestarzeje..juz nie mówiąc o drugim dziecku, normalnie dojne krowy jestesmy w przyrodzie i tyle, do pieluch i do garów, wraz z dzieckiem relaks idzie w pizdu!

iwcia77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Ewka Ewka chujowa matka z Ciebie.. nie powinnas już o sobie myśleć
    teraz liczy się tyko dziecko
    sama pouczałas Nas, że to nie ma znaczenia..
    ]
    EwaT wrote:
    taaa lepiej, zanim on mi odrosnie i bede mogła iść na impre gdzieś sie zabawić albo wogole wyjechac to sie juz zestarzeje..juz nie mówiąc o drugim dziecku, normalnie dojne krowy jestesmy w przyrodzie i tyle, do pieluch i do garów, wraz z dzieckiem relaks idzie w pizdu!

samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj Ewka Ewka chujowa matka z Ciebie.. nie powinnas już o sobie myśleć
    teraz liczy się tyko dziecko
    sama pouczałas Nas, że to nie ma znaczenia..
    ]

tak? zobaczymy jaka z ciebie bendzie matka kojocie jeden
    A.

Mega, iwcia77, Sabina, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Imprezka bezalkoholowa to szybko - zawsze tesciowej Tomaszka podrzucisz, a na imprezke alkoholowa po okresie karmienia cycem - to zalezy od Ciebie jak szybko.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chujowa.. kupy te sprawy.. spotkanie z dr Szczytem po karmieniu..
    zamierzam być piękną i zrelksowaną mamą.. dziecko będzie miało tatę i dziadków i zamierzam z tego korzystać, żeby móc zająć się sobą.
    Myślę, że sfrustrowana matka do tego kocmouch nie jest nikomu do szczęscia potrzebna..

tak tak wiem jak urodzisz to zobaczymy bla bla te sprawy..
    EwaT wrote:
    A.

Mega, iwcia77, samira, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    A.
    Ewka - to szop pracz a nie kojot!

Reni, EwaT, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej Ty chyba na prawdę dzisiaj masz fatalny humor.. takie rzeczy wypisywać
    no084.gif

malgos741 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj jej spokój widzisz, że źle się czuje..
    polarmiś wrote:
    Ewka - to szop pracz a nie kojot!

polarmiś, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Imprezka bezalkoholowa to szybko - zawsze tesciowej Tomaszka podrzucisz, a na imprezke alkoholowa po okresie karmienia cycem - to zalezy od Ciebie jak szybko.

chyba żartujesz że bede 300 kilosow jedzic zeby tesciowej dziecko podrzucić
    poza tym picie przy dziecku to chuj nie relaks bo trzeba byc czujnym

polarmiś, Mega, iwcia77, samira, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no chujowa.. kupy te sprawy.. spotkanie z dr Szczytem po karmieniu..
    zamierzam być piękną i zrelksowaną mamą.. dziecko będzie miało tatę i dziadków i zamierzam z tego korzystać, żeby móc zająć się sobą.
    Myślę, że sfrustrowana matka do tego kocmouch nie jest nikomu do szczęscia potrzebna..

tak tak wiem jak urodzisz to zobaczymy bla bla te sprawy..

jak urodzisz to nie zapomnij wkleić zdjęcia jaka piękna jesteś
    i nie chodzi mi o twarz

w powiekszeniu poprosze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:47

iwcia77, Bursztyn, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "A btw, czy Ty Pyskaczku, nie bylas tu juz kiedys u nas? Jako ktos inny?" Pusur, brawo za przytomnosc umyslu. Inteligencja dzis w cenie, doceniam.

Oczywiscie witam wszystkie piekne panie i mam dla Was swietna wiadomosc na wstepie: dzis z Wami za dlugo nie posiedze, bo mam napiety grafik.

Pusurek, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w jakim celu? mam Ci coś udowadniać?
    normalne, że po porodzie każda jest zmasakrowana więc przestań skiełczeć
    Caffe zaraz rodzi a jaka dzielna jest.. WEŹ SIĘ W GARŚĆ
    EwaT wrote:
    jak urodzisz to nie zapomnij wkleić zdjęcia jaka piękna jesteś
    i nie chodzi mi o twarz

w powiekszeniu poprosze

pyska_ta, EwaT, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba żartujesz że bede 300 kilosow jedzic zeby tesciowej dziecko podrzucić
    poza tym picie przy dziecku to chuj nie relaks bo trzeba byc czujnym
    No tak , takie picie na pol gwizdka, bez kaca w dniu nastepnym!!!! Ale da się . Mi sie nie chcialo wolalam byc z malym.

EwaT lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nic takiego, na zewnatrz pizdzi i leje, mąż wraca dopiero w piatek, ja mam kostki opuchniete i zatoki bolące juz nie mówiąc o nosie, sprzątania kupa, prania i prasowania też, najchętniej napiła bym sie grzańca i poszła spać a tu dupa...na swoje cyce juz nie moge patrzeć, juz nie wspominając o brzuchu, przeciez ja bede maszkarą po porodzie
    Zgłoś na wizycie, ze puchną Ci nogi. Mnie mój gin zawsze pyta o to, bo to nie za dobrze.

Ewa ja się już nie przeglądam w lustrze. A jeśli po porodzie będzie tragedia, to trzeba będzie na sobą bardziej popracować.Nie martw się na zapas. Nie każda kobieta po porodzie jest maszkarą.

Reni, Reni, EwaT, Simba, mama78, samira, malgos741, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3174 3175 3176 3177 3178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ