35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pyska_ta wrote:"A btw, czy Ty Pyskaczku, nie bylas tu juz kiedys u nas? Jako ktos inny?" Pusur, brawo za przytomnosc umyslu. Inteligencja dzis w cenie, doceniam.
Oczywiscie witam wszystkie piekne panie i mam dla Was swietna wiadomosc na wstepie: dzis z Wami za dlugo nie posiedze, bo mam napiety grafik.
widze że lubisz zagadki i to nie od dziś
może sie zapisz do jeden z dziesięciu? albo innej melodiiReni, Mega, Simba, samira, Sabina, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:co nie znaczy że lubie zagadki
mu tu na forum mamy nadwerenżone nerwy, jak nie zepsutymi testami to żylakami na cycachpolarmiś, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja po półtora roku miałam hsg bez narkozy i żyję..
to nie jest powód .. coś ukrywasz..
pyska_ta wrote:Oj, wiesz, niektore po poltora roku bezowocnych staran i z perspektywa laparoskopii w pelnej narkozie w pakiecie z HSG sa spokojne jak kwiat lotosu (czy jak to tam szlo z tym zen).Mega, Simba, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Oj Ewa wszystko bym dala zeby miec problem z dużymi cyckami i ogromnym brzuchem...
Ja dzisiaj też sie nigdzie nie ruszam siedze w dresie zawinięta w koc i pociagam sobie nosem cichutkoEwaT, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja po półtora roku miałam hsg bez narkozy i żyję..
to nie jest powód .. coś ukrywasz..Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Oj Ewa wszystko bym dala zeby miec problem z dużymi cyckami i ogromnym brzuchem...
Ja dzisiaj też sie nigdzie nie ruszam siedze w dresie zawinięta w koc i pociagam sobie nosem cichutkoMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Oj Ewa wszystko bym dala zeby miec problem z dużymi cyckami i ogromnym brzuchem...
Ja dzisiaj też sie nigdzie nie ruszam siedze w dresie zawinięta w koc i pociagam sobie nosem cichutkoMega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moze pociagniemy razem nie tyle nosem co moze jakies winko? Mi tez dzisiaj zle. Urodzilam dzisiaj @ , po 5 dniach spóżnienia a moglo być tak pięknie:-(
Moze sie powtarzam, ale naprawde szczerze.Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moze pociagniemy razem nie tyle nosem co moze jakies winko? Mi tez dzisiaj zle. Urodzilam dzisiaj @ , po 5 dniach spóżnienia a moglo być tak pięknie:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Kaca nie lubimy! Tak po kiliszeczku na każda nóżkę i po jednym na glówke co by sie rozluźnila?
na rozluźnienie
EwaT, polarmiś lubią tę wiadomość