X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

najlepiej na twarz działa spanie w upojeniu alkoholowym bez mycia
    rano nawet makijaz nienaruszony i te błyszczące oczy :)

iwcia77, Bursztyn, Simba, Mega, samira, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Permamentna inwigilacja. Ale co zrobisz- nic nie zrobisz

biedrona czy cos w ten desen
    no i dziękuję :) ja nie kojarzę niczego niestosownego z biedroną :)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy po tej cebuli nie piecze twarz? bo mnie na samą myśl już policzki bolą...:)
    piecze troche ale tylko przez chwile, potem skora jest jakby rozjasniona, masc Cepan na blizny jest wlasnie z wyciagiem z cebuli, na blizny, poza tym zawiera siarke- podsusza troche tlusta skore- ale nie wysusza, ogolnie bardzo dobry kosmetyk :) dla problematycznej skory

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    piecze troche ale tylko przez chwile, potem skora jest jakby rozjasniona, masc Cepan na blizny jest wlasnie z wyciagiem z cebuli, na blizny, poza tym zawiera siarke- podsusza troche tlusta skore- ale nie wysusza, ogolnie bardzo dobry kosmetyk :) dla problematycznej skory

ale chyba nie bardziej niż po szocie z nasienia?

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    i te przekrwione, pełne usta...ściągnięta, jakby szczuplejsza twarz....:)

Bursztyn, iwcia77, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja dzisiaj rano mandalic-a zrobilam, bo nie bylo przeciwskazan, chcialam od razu jechac do Wielkiego Kanionu i przywitac sie z Wielkim Wodzem :)
    a potem? luszczy sie juz? blokera uzywasz kiedy wychodzisz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

może by tym brzuch smarować? na zapobieganie rozstepom?

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale chyba nie bardziej niż po szocie z nasienia?
    hahahaha :)
    chyba nie :)

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po takich akcjach to mam muchomora na twarzy przez 2 tygodnie...a na porannym tluszczu to moge frytki smazyc :(
    EwaT wrote:

EwaT, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i te przekrwione, pełne usta...ściągnięta, jakby szczuplejsza twarz....:)

widze że znasz sie na temacie :)
    i tłuste strąki wokół twarzy ....i kondom pod łózkiem :)

Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    rozstepom zapobiega nawilzanie, natluszczanie i uelastycznianie, to chyba nie, cebule na roztsepy swieze walniesz i znikna ;)

EwaT lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja po takich akcjach to mam muchomora na twarzy przez 2 tygodnie...a na porannym tluszczu to moge frytki smazyc :(

padłam....co to muchomor na twarzy?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam sie czarwona na godzinke, potem rumien znikl, jeszcze sie nie luszcze , bo przeciez rano zrobilam :) trzeba troszke odczekac. trzymalam 2 minuty, potem neutralizator i woda. no filtry uzywam (30), bo co mi z tego ze, syfy znikna jak przebarwienia sie pojawia. bloker musze kupic w tygodniu, bo troszke sie boje ze 30 to za niski filtr .
    Bursztyn wrote:
    a potem? luszczy sie juz? blokera uzywasz kiedy wychodzisz?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa jeśli do tej pory ich nie masz - to raczej już się nie zrobią...

Ja widziałam u siebie tylko troszkę na piersiach - brzuch wydawał mi się idealnie gładki...ale jak urodziłam i popatrzyłam na część dolną brzucha - tak z 10 cm nad wzgórkiem - to po prostu siatka - zsiekany na maksa....Reszta brzucha bez śladu rozstępów. Po prostu chyba tego dołu nie widziałam przed porodem....

I powtarzam to po raz kolejny - jeśli któraś po porodzie zauważy coś takiego i ma trochę kasy - od razu śmigać na laserowe leczenie rozstępów. One wtedy są takie różowe lub fioletowe - jak świeże rany i można je laserowo zamknąć. Ja zwlekałam za długo - i poszłam już z białą siatką - a z tym się już nie zrobi nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 23:33

Bursztyn, EwaT, polarmiś, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zrobilam sie czarwona na godzinke, potem rumien znikl, jeszcze sie nie luszcze , bo przeciez rano zrobilam :) trzeba troszke odczekac. trzymalam 2 minuty, potem neutralizator i woda. no filtry uzywam (30), bo co mi z tego ze, syfy znikna jak przebarwienia sie pojawia. bloker musze kupic w tygodniu, bo troszke sie boje ze 30 to za niski filtr .
    no to czekamy na efekty
    a bloker koniecznie

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widac kto nie mial nigdy problemow z cera :D twarz czerwona, pory rozszerzone i piekne wulkany ropne :)
    EwaT wrote:
    padłam....co to muchomor na twarzy?

Bursztyn, EwaT, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ja widziałam u siebie tylko troszkę na piersiach - brzuch wydawał mi się idealnie gładki...ale jak urodziłam i popatrzyłam na część dolną brzucha - tak z 10 cm nad wzgórkiem - to po prostu siatka - zsiekany na maksa....Reszta brzucha bez śladu rozstępów. Po prostu chyba tego dołu nie widziałam przed porodem....

I powtarzam to po raz kolejny - jeśli któraś po porodzie zauważy coś takiego i ma trochę kasy - od razu śmigać na laserowe leczenie rozstępów. One wtedy są takie różowe lub fioletowe - jak świeże rany i można je laserowo zamknąć. Ja zwlekałam za długo - i poszłam już z białą siatką - a z tym się już nie zrobi nic...

A ta cała Mustela na rozstępy? Piszą ze to od pierwszych tygodni trzeba stosować rano i wieczorem i ze super. Tylko konsystencja i cena trochę marne

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ta cała Mustela na rozstępy? Piszą ze to od pierwszych tygodni trzeba stosować rano i wieczorem i ze super. Tylko konsystencja i cena trochę marne
    jesli od pierwszych tygodni to biegusiem do sklepu :)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

podobno i białe można zredukować, to zalezy od rodzaju lasera...ale możliwe ze glupoty wyczytalam

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o efektach kuracji bede na biezaco informowac :)
    Bursztyn wrote:
    no to czekamy na efekty
    a bloker koniecznie

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 3199 3200 3201 3202 3203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ