X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

najlepiej na twarz działa spanie w upojeniu alkoholowym bez mycia
    rano nawet makijaz nienaruszony i te błyszczące oczy :)

iwcia77, Bursztyn, Simba, Mega, samira, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Permamentna inwigilacja. Ale co zrobisz- nic nie zrobisz

biedrona czy cos w ten desen
    no i dziękuję :) ja nie kojarzę niczego niestosownego z biedroną :)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy po tej cebuli nie piecze twarz? bo mnie na samą myśl już policzki bolą...:)
    piecze troche ale tylko przez chwile, potem skora jest jakby rozjasniona, masc Cepan na blizny jest wlasnie z wyciagiem z cebuli, na blizny, poza tym zawiera siarke- podsusza troche tlusta skore- ale nie wysusza, ogolnie bardzo dobry kosmetyk :) dla problematycznej skory

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    piecze troche ale tylko przez chwile, potem skora jest jakby rozjasniona, masc Cepan na blizny jest wlasnie z wyciagiem z cebuli, na blizny, poza tym zawiera siarke- podsusza troche tlusta skore- ale nie wysusza, ogolnie bardzo dobry kosmetyk :) dla problematycznej skory

ale chyba nie bardziej niż po szocie z nasienia?

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    i te przekrwione, pełne usta...ściągnięta, jakby szczuplejsza twarz....:)

Bursztyn, iwcia77, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja dzisiaj rano mandalic-a zrobilam, bo nie bylo przeciwskazan, chcialam od razu jechac do Wielkiego Kanionu i przywitac sie z Wielkim Wodzem :)
    a potem? luszczy sie juz? blokera uzywasz kiedy wychodzisz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

może by tym brzuch smarować? na zapobieganie rozstepom?

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale chyba nie bardziej niż po szocie z nasienia?
    hahahaha :)
    chyba nie :)

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po takich akcjach to mam muchomora na twarzy przez 2 tygodnie...a na porannym tluszczu to moge frytki smazyc :(
    EwaT wrote:

EwaT, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i te przekrwione, pełne usta...ściągnięta, jakby szczuplejsza twarz....:)

widze że znasz sie na temacie :)
    i tłuste strąki wokół twarzy ....i kondom pod łózkiem :)

Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    rozstepom zapobiega nawilzanie, natluszczanie i uelastycznianie, to chyba nie, cebule na roztsepy swieze walniesz i znikna ;)

EwaT lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja po takich akcjach to mam muchomora na twarzy przez 2 tygodnie...a na porannym tluszczu to moge frytki smazyc :(

padłam....co to muchomor na twarzy?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam sie czarwona na godzinke, potem rumien znikl, jeszcze sie nie luszcze , bo przeciez rano zrobilam :) trzeba troszke odczekac. trzymalam 2 minuty, potem neutralizator i woda. no filtry uzywam (30), bo co mi z tego ze, syfy znikna jak przebarwienia sie pojawia. bloker musze kupic w tygodniu, bo troszke sie boje ze 30 to za niski filtr .
    Bursztyn wrote:
    a potem? luszczy sie juz? blokera uzywasz kiedy wychodzisz?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa jeśli do tej pory ich nie masz - to raczej już się nie zrobią...

Ja widziałam u siebie tylko troszkę na piersiach - brzuch wydawał mi się idealnie gładki...ale jak urodziłam i popatrzyłam na część dolną brzucha - tak z 10 cm nad wzgórkiem - to po prostu siatka - zsiekany na maksa....Reszta brzucha bez śladu rozstępów. Po prostu chyba tego dołu nie widziałam przed porodem....

I powtarzam to po raz kolejny - jeśli któraś po porodzie zauważy coś takiego i ma trochę kasy - od razu śmigać na laserowe leczenie rozstępów. One wtedy są takie różowe lub fioletowe - jak świeże rany i można je laserowo zamknąć. Ja zwlekałam za długo - i poszłam już z białą siatką - a z tym się już nie zrobi nic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 23:33

Bursztyn, EwaT, polarmiś, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zrobilam sie czarwona na godzinke, potem rumien znikl, jeszcze sie nie luszcze , bo przeciez rano zrobilam :) trzeba troszke odczekac. trzymalam 2 minuty, potem neutralizator i woda. no filtry uzywam (30), bo co mi z tego ze, syfy znikna jak przebarwienia sie pojawia. bloker musze kupic w tygodniu, bo troszke sie boje ze 30 to za niski filtr .
    no to czekamy na efekty
    a bloker koniecznie

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widac kto nie mial nigdy problemow z cera :D twarz czerwona, pory rozszerzone i piekne wulkany ropne :)
    EwaT wrote:
    padłam....co to muchomor na twarzy?

Bursztyn, EwaT, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ja widziałam u siebie tylko troszkę na piersiach - brzuch wydawał mi się idealnie gładki...ale jak urodziłam i popatrzyłam na część dolną brzucha - tak z 10 cm nad wzgórkiem - to po prostu siatka - zsiekany na maksa....Reszta brzucha bez śladu rozstępów. Po prostu chyba tego dołu nie widziałam przed porodem....

I powtarzam to po raz kolejny - jeśli któraś po porodzie zauważy coś takiego i ma trochę kasy - od razu śmigać na laserowe leczenie rozstępów. One wtedy są takie różowe lub fioletowe - jak świeże rany i można je laserowo zamknąć. Ja zwlekałam za długo - i poszłam już z białą siatką - a z tym się już nie zrobi nic...

A ta cała Mustela na rozstępy? Piszą ze to od pierwszych tygodni trzeba stosować rano i wieczorem i ze super. Tylko konsystencja i cena trochę marne

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ta cała Mustela na rozstępy? Piszą ze to od pierwszych tygodni trzeba stosować rano i wieczorem i ze super. Tylko konsystencja i cena trochę marne
    jesli od pierwszych tygodni to biegusiem do sklepu :)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

podobno i białe można zredukować, to zalezy od rodzaju lasera...ale możliwe ze glupoty wyczytalam

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o efektach kuracji bede na biezaco informowac :)
    Bursztyn wrote:
    no to czekamy na efekty
    a bloker koniecznie

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 3199 3200 3201 3202 3203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ