35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A ta cała Mustela na rozstępy? Piszą ze to od pierwszych tygodni trzeba stosować rano i wieczorem i ze super. Tylko konsystencja i cena trochę marne
Ja kupiłam sobie (za radą Bursztyna) pół litrową butelkę olejku migdałowego - tłoczonego na zimno i tym smaruję się na noc po kąpieli. Rano używam serii Pharmaceris do biustu i brzucha - bo akurat dostałam w prezencie...Bursztyn, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie bardzo wierzę w jakiekolwiek kosmetyki - może troszkę nawilżą czy natłuszczą - ale to raczej geny....choć oczywiście starać się trzeba....
Ja kupiłam sobie (za radą Bursztyna) pół litrową butelkę olejku migdałowego - tłoczonego na zimno i tym smaruję się na noc po kąpieli. Rano używam serii Pharmaceris do biustu i brzucha - bo akurat dostałam w prezencie... -
EwaT wrote:podobno i białe można zredukować, to zalezy od rodzaju lasera...ale możliwe ze glupoty wyczytalam
EwaT lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zapach do przyjęcia - bo prawie nie pachnie...konsystencja przyjemnie tłusta
ale jeśli chodzi o efektywność to powiem we wrześniu...
Bozia3, EwaT lubią tę wiadomość
-
co ty! niemozliwe!
prawie nie bylo w tym cyklu, poza tym zgubilam rachube z owulacja, sluzem itp...po progesteronie to zniknely mi nawet objawy na okres...moje cialo przestalo do mnie mowic ...i wysylac znaki...
Bursztyn wrote:testuj testujnie pij jeszcze
testuj