35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ginex kazal tak brac - do samego okresu a jak po terminie okresu brak @ to robic test i jak ciaza to brac 12 tygodni ...Bursztyn wrote:I dodatkowo po co ciagnac progesteron i niepotrzebnie wydluzac sobie cykl skoro nawet nie wiesz czy jestes w ciazy?
-
Łosiczka72 wrote:No to i ja się przywitam cieplutko .Udzielałam się tutaj jak Angela planowała in vitro a teraz ma juz kilku miesięczną córeczkę . I u mnie stał się cud .Za miesiąc skoncze 42 lata .I w dniu kiedy minęły 2 lata od poronienia zobaczyłam upragnione wyczekiwane i już bardzo kochane 2 kreski więc kochane CYCE DO PRZODU I CZEKAMY NA SWOJA KOLEJ
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE
Pamiętam Cię i ogromnie gratuluję!
MartaDidino ;również ogromne gratulacje!
Fajnie ,że wpadacie podzielić się swoimi sukcesami!
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za staraczki,żeby takich pozytywnych wieści było jak najwięcej na naszym forum.
Dorka wyrazy współczucia,ja straciłam mamę gdy miałam lat.iwcia77, samira, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA?
nawet testow nie mam
tez czekam na armie czerwona z partyzanta
nie musze testowac aby wiedziec ze nie jestem w ciazy
cycki flaki a macica wiruje
kkisia wrote:Dzien dobry
Jak to kto Ty
A mnie dzis obudzila armia czerwona , wiec cyc do przodu i jedziemy dalejmalgos741, ania.g, kkisia, Simba, Bursztyn, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki ale dziś pochmurno, widzę że wszystkie dopada armia czerwona ja dziś 2 dzień.
kkisia, samira, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwcia kibicuję na zielono mam nadzieję że wyjdziesz z szeregu
samira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016