35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Iwcia kibicuję na zielono mam nadzieję że wyjdziesz z szeregu
Kurcze ktos w koncu musi , a nie tak bez kolejki jak niektore
Widocznie ja jeszcze musze postac w tej kolejceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 08:58
Reni, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na tvn jest temat o niepłodności.
polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
a na Trwam?
to pewnie Ewka będzie wiedziała
kkisia wrote:A na tvp 2 o cesarkachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:08
samira, kkisia, Simba, malgos741, caffe, Bursztyn, polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie oglądam ani nie czytam już nic na temat porodu, rozerwanego krocza, obsrywania się itp..
to nie na moje siły..kkisia wrote:A na tvp 2 o cesarkachsamira, kkisia, Mega, malgos741, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie oglądam ani nie czytam już nic na temat porodu, rozerwanego krocza, obsrywania się itp..
to nie na moje siły..
Dlatego się nie przejmuj ,cyc do przodu i minimum stresu -
kkisia wrote:Kurcze ktos w koncu musi , a nie tak bez kolejki jak niektore
Widocznie ja jeszcze musze postac w tej kolejcemalgos741, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzień dobry,
Testy powinny byc takie, ze lykasz tabletkę i jeśli jesteś w ciąży, to sikasz na zielono
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
spadam do roboty, dziś mam na razie luźniejszy dzień to wpadnę na chwilę.
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
witajcie
już nadrobiłam wczorajszy dzień, dobrze że mnie nie było............
Ewa, mam nadzieję, ze Twoje samopoczucie jest dziś choć trochę odrobinę lepsze, rozumiem je doskonale, bo sama coraz częściej miewam takowe....
dziś u nas zimno i ponuro, spać sie chce ogromni, miałam w planach prasowanie itp ale chyba zmienię je na spanie
miłego spokojnego dniaBursztyn, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Permamentna inwigilacja. Ale co zrobisz- nic nie zrobisz
biedrona czy cos w ten desen
jes jes jes, poprosze medal za intelygencje!
Sherlocku, to twoja zasluga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:50
Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
już nadrobiłam wczorajszy dzień, dobrze że mnie nie było............
Ewa, mam nadzieję, ze Twoje samopoczucie jest dziś choć trochę odrobinę lepsze, rozumiem je doskonale, bo sama coraz częściej miewam takowe....
dziś u nas zimno i ponuro, spać sie chce ogromni, miałam w planach prasowanie itp ale chyba zmienię je na spanie
miłego spokojnego dnia
A ja wlasnie zaluje, ze Cie nie byloBliska 77, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry tak w ogole.
Testujace bez kropki - widocznie jeszcze nie ten cykl.
Dzis obudzilo mnie miauczenie wnerwionej koty ( Simba?), myslalam, ze sie co najmniej pali, okazalo sie, ze miseczka z karma byla pusta, godzina 9.30 a pancia spi, to trzeba bylo skrecic afere... Myslalam, ze jej ten puchaty lepek ukrece, bo od 5 rano nie spalam, bo biale noce sa i jeszcze sie nie przestawilam...
Niech dzien bedzie mily dla wszystkich!Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, odnośnie rozstępów, smarujcie si od początku ciąży ale też kilka miesięcy po, poważnie, ja w ciaży z córka ni miałam ani jednego rozstępu, po porodzie jak już olałam temat smarowideł i zaczęłam chudnąć, na samym dole brzucha pojawiły mi sie dwa dość duże i mimo późniejszych smarowań i masowań, niestety zostały, teraz, w obecnej ciaży czasami cholernie mnie pieką i swędzą, mam ochotę je rozdrapać.......
Pusurek lubi tę wiadomość