35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:dziewczyny, odnośnie rozstępów, smarujcie si od początku ciąży ale też kilka miesięcy po, poważnie, ja w ciaży z córka ni miałam ani jednego rozstępu, po porodzie jak już olałam temat smarowideł i zaczęłam chudnąć, na samym dole brzucha pojawiły mi sie dwa dość duże i mimo późniejszych smarowań i masowań, niestety zostały, teraz, w obecnej ciaży czasami cholernie mnie pieką i swędzą, mam ochotę je rozdrapać.......
True! Chyba duzo gorszym dla skory etapem jest wstepowanie sie, bo dzieje sie to duzo szybciej, niz rozciaganie, ktore trwalo pare miesiecy.
Smarujemy sie dziewczynki, smarujemy!
A sie smaruje juz obsesyjnie.Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rodzice zaprowadzili 5-letniego Romusia do psychologa. Psycholog pyta:
- Romus, jaka mamy pore roku?
- Lato
- No jak Romus lato? A co nie jezdziles wczoraj na sankach?
- Jezdzilem
- A nie lepiles wczoraj balwanka?
- Lepilem
- No to jakie to jest lato Romus?
- GownianePusurek, paszczakin, Bliska 77, Bursztyn, Kate 75, Sabina, samira, Mega, iwcia77, EwaT, malgos741, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja napisalam wlasnie podanie o urlop macierzynski i teraz doopa, musze urodzic.
Nie ma odwolania.
A ja, a ja...
A ja wczoraj weszlam na strone szpitala w ktorym w przyszlosci chcialabym rodzic (ykhm) i zobaczylam, ze pokoj do rodzenia trzeba sobie rezerwowac juz w trzecim miesiacu ciazy. O!Bliska 77, Pusurek, Bursztyn, Sabina, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja dzis bylam na monitoringu i padlam.. normalnie w 11 dniu cyklu to u mnie jeszcze nic sie specjalnie nie dzieje, a tu endo 12 mm, i 2 jajka (14 i 12) w znowu lewym jajniorze.
Wyglada na to, ze jak ja sobie ten progesteon bralam i czkalam na @ to jajnior sobie i tak nowy cykl zaczal.. i tyle z mojego przsuwania cykli, jak ta IUI nie pojdzie to nastepna moja owulacja bedzie w estonii -
Dzien dobry, witam Towarzystwo Wzajemnej i Nieustajacej(na szczescie) Adoracji
Dzien wujowy sie zaczal, maz zadzwonil ze jutro wraca a nie dzis. Pogoda dupiana, ale to normalne. Nie rozumiem dlaczego Ovu przesunelo mi owulke o 1 dzien? Zagadkowe, gdyby ktoras z Pan w wolnym czasie mogla spojrzec- bylabym niezmiernie wdzieczna.
Trzymam kciuki za Panie testujaceSimba, ania.g, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja dzis bylam na monitoringu i padlam.. normalnie w 11 dniu cyklu to u mnie jeszcze nic sie specjalnie nie dzieje, a tu endo 12 mm, i 2 jajka (14 i 12) w znowu lewym jajniorze.
Wyglada na to, ze jak ja sobie ten progesteon bralam i czkalam na @ to jajnior sobie i tak nowy cykl zaczal.. i tyle z mojego przsuwania cykli, jak ta IUI nie pojdzie to nastepna moja owulacja bedzie w estonii
Jejku no to super! To znaczy jajku - chcialam, rzec
Musi pojsc - skoro juz jajniki same sie wziely do robotySabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość