35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Malgos przestanie jak obetniesz mu jaja!
Cycki se usmażMega, Reni lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja chciałam tylko powiedzieć, że zgadzam się dziś z Polarmisiem.
Tu nie jest prywata i pouczanie innych o tym , że "trzeba" się przywitać, że "trzeba" się przedstawić i "trzeba" napisać koniecznie skąd się jest - do tego błysnąć od razu inteligencją - to trochę wymaganie nie na forum. Forum jest tematyczne i anonimowe - po to właśnie jest i każdy odkrywa się w swoim czasie i tempie....albo w ogóle - bo tak też można....pyska_ta, malgos741, Mega, samira, polarmiś, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Aaa Malgos popatrz w necie bo na koszt państwa są kastracje.. Albo z jakąś dopłatą01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:przekładam i przekładam ten termin ale to nie uniknione
-
Bozia3 wrote:Ja chciałam tylko powiedzieć, że zgadzam się dziś z Polarmisiem.
Tu nie jest prywata i pouczanie innych o tym , że "trzeba" się przywitać, że "trzeba" się przedstawić i "trzeba" napisać koniecznie skąd się jest - do tego błysnąć od razu inteligencją - to trochę wymaganie nie na forum. Forum jest tematyczne i anonimowe - po to właśnie jest i każdy odkrywa się w swoim czasie i tempie....albo w ogóle - bo tak też można....
czasem tylko ma sie niejasne lecz nieodparte wrazenie ze cos smierdzi*
*(czyt. nie pasuje)
*(czyt. nie trzyma sie kupy i dupy)Sabina, pyska_ta, Simba, iwcia77, EwaT, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nas to kosztowało około 130 zł z antybiotykiem. Najlepiej zrobić w piątek - żeby pobyć z nim przez dwa dni. Nasz krwawił bardzo na drugi dzień, ale potem przeszło wszystko...:)Robiliśmy to, jak miał 10 miesięcy
Bozia3, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:to wszystko prawda
czasem tylko ma sie niejasne lecz nieodparte wrazenie ze cos smierdzi*
*(czyt. nie pasuje)
*(czyt. nie trzyma sie kupy i dupy)
Bursztyn, wyprobowalas nowa maskę?
Ja wczoraj walnelam sobie zielona glinke, ale sama nie wiem...Chyba efektu brak.
Czaje sie do tej cebuli -
Simba wrote:Bursztyn, wyprobowalas nowa maskę?
Ja wczoraj walnelam sobie zielona glinke, ale sama nie wiem...Chyba efektu brak.
Czaje sie do tej cebuliiwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pyska_ta - jeśli uczestniczyłaś w naszym forum, pisałaś z nami, a teraz zmieniłaś nick - to może podasz nam ten stary nick - rozwieją się wtedy niepotrzebne podejrzenia i wątpliwości....
biedrona czy cos w ten desenPusurek lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj rano mandalic-a zrobilam, bo nie bylo przeciwskazan, chcialam od razu jechac do Wielkiego Kanionu i przywitac sie z Wielkim WodzemSimba wrote:Bursztyn, wyprobowalas nowa maskę?
Czaje sie do tej cebuliSimba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość