35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Może i tak...
Ale ja jak się tu pojawiłam bardzo niedawno byłam zaskoczona przyjęciem. Trzeba przyznać, że jak nigdzie tu się dziewczyny wspierają. Naprawdę. I jak nigdzie widzę, że każdej zależy, że te ciąże się pojawiały i były szczęśliwie donoszone. Ja się tu świetnie czuję, i nie mówię, że wszystkie się tu uwielbiamy. Zresztą jak to w rodzinie, najlepiej na zdjęciu, ale na kogo jak na kogo, ale na babki z 35+ zawsze mogę liczyć.iwcia77, Sabina, Simba, samira, EwaT, Reni, Viv78, ania.g, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
"Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co!
"- przytoczylam 1 post...
polarmiś wrote:nie wiem dlaczego ale nie wyczułam podstępu ale ja mało czujna jestem. Dodam że na forum od grudnia 2012.Simba, samira, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Zaden podstep. Bylam krotko wtedy wiec uznalam za malo istotny szczegol.
iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:Misku, trzeba zalozyc nowy watek pt forumowe cv
Cześć jestem .... na forum od ..... to mój .... cykl starań witam wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 22:25
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale ja jestem za, nie krytykuje, że tak się stało bo osobiści mam głowę napchaną wiedzą, ciąży brak więc ile można o tym gada (pisać), wpadam tu by poczytać newsy . Natomiast każda nowa osoba która "sięga" na forum ma jakiś cel inny niż popisy werbalno-intelektualne.
Sabina, samira, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bez przesady. Miałam zgrzyty z Ewka, poszłam sobie pobeczec do kata, wróciłam, powiedziałam co myśle, zostalam.
Tez sie czuje w miarę nowa - nikt mnie tu na sile nie trzymał, ani nie wypraszal.
Natomiast jeśli trzeba będzie tłumaczyć, lub sie tłumaczyć z każdego napisanego zdania - a to właśnie dzisiaj miało miejsce - to będzie mi bardzo przykro, ze stracę fajne miejsce, z fajnymi dziewczynami.pyska_ta, iwcia77, samira, malgos741, EwaT, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bez przesady. Miałam zgrzyty z Ewka, poszłam sobie pobeczec do kata, wróciłam, powiedziałam co myśle, zostalam.
Tez sie czuje w miarę nowa - nikt mnie tu na sile nie trzymał, ani nie wypraszal.
Natomiast jeśli trzeba będzie tłumaczyć, lub sie tłumaczyć z każdego napisanego zdania - a to właśnie dzisiaj miało miejsce - to będzie mi bardzo przykro, ze stracę fajne miejsce, z fajnymi dziewczynami.samira lubi tę wiadomość
-
Kurwa, strach zalajkowac cokolwiek bez podejrzeń o bycie w klice-szajce-klubie-wzajemnego-klepania-sie-po-dupach
samira, pyska_ta, iwcia77, Sabina, malgos741, Mega, Bursztyn, ania.g, Bliska 77, Pusurek, paszczakin, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba Ty się nie możesz denerwować, bo jesteś w ciąży.
A Pyskata moglaś powiedzieć od razu, że po prostu tu wracasz, a tak dziewczyny - w tym ja, poczuły się troche oszukane.
Mi się chce spać. To idę już.
Mam nadzieję, że zajrze jutro to wszystkie nadal tu bedziecieJasne?
iwcia77, pyska_ta, samira, Mega, Bursztyn, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ja tam piszę co uważam i szanuje każdej zdanie
iwcia77, pyska_ta, samira, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnySabina wrote:Simba Ty się nie możesz denerwować, bo jesteś w ciąży.
A Pyskata moglaś powiedzieć od razu, że po prostu tu wracasz, a tak dziewczyny - w tym ja, poczuły się troche oszukane.
samira lubi tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Na pewno nie z Waszego powodu. Doprawdy mam inne rzeczy na glowie niz szpiegowanie Was.
samira, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Simba Ty się nie możesz denerwować, bo jesteś w ciąży.
No właśnie, właśnie...
Tym bardziej ze ledwo gile wytarlam i oczeta osuszylam bo oglądałam Gran Torinomalgos741, Sabina, iwcia77, Mega, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość