X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i tak sobie myślę ze każda z nas ma po części rację i każdego zdanie powinno się liczyć a małe sprzeczki czy nieporozumienia raczej się zdarzają.

Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I uważam że Pyskata troszkę za bardzo chce się przypodobać,tak nachalnie (ale to tylko moje zdanie i nikogo nie potępiam),takie włażenie do tyłka bez masła (bez urazy Pyskata )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 21:44

iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jest tak ze mi sie tu nie podoba ,czy tez to o czym piszecie (kupy ,lewatywy i inne) , bywaja posty ze tylko sie smiac a bywa tez ciezko jak sie toczy jakas dyskusja np czy jesc mieso czy nie , chodzilo mi tylko o to ze kazdy jest inny i kazdy w inny sposob wyraza swoje emocje badz tez frustacje i czasami nie potrafi tego odpowiednio wyrazic i zdazaja sie zgrzyty .....

A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly :)

samira, Mega, pyska_ta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    To nie jest tak ze mi sie tu nie podoba ,czy tez to o czym piszecie (kupy ,lewatywy i inne) , bywaja posty ze tylko sie smiac a bywa tez ciezko jak sie toczy jakas dyskusja np czy jesc mieso czy nie , chodzilo mi tylko o to ze kazdy jest inny i kazdy w inny sposob wyraza swoje emocje badz tez frustacje i czasami nie potrafi tego odpowiednio wyrazic i zdazaja sie zgrzyty .....

A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly :)
    ale my o sobie już pisałyśmy na pierwszych stronach :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dziewczyny i tak sobie myślę ze każda z nas ma po części rację i każdego zdanie powinno się liczyć a małe sprzeczki czy nieporozumienia raczej się zdarzają.
    i z tym się zgodzę

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam jeszcze bo nadrobić nie nadążam:
    Olena super że do nas wracasz :)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie da sie ukryc ( chociaz chcialo by sie ukryc ), ze tak jest.

tyż prowda!

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja je do tej pory wcinam...uwielbiam
    samira wrote:
    no widzisz :)

a tak na serio to jak byłam dzieckiem to w warzywniaku często kupowałam te piankowe ciepłe lody w wafelku :P

samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wawie pelno jeździ wigry i jubilatów.. Moda powraca... Nawet nowe są w sprzedaży
    malgos741 wrote:
    Dziś widziałam babeczkę która jechała na rowerze wigry 3 :-) stare lata

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja je do tej pory wcinam...uwielbiam
    ja niekiedy tyż :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc laseczki ,miłych nocek :)

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

pisaliśmy jusz bardzo intymne szczegóły łoncznie z lewatywom
    co wiencej chcesz wiedzieć?
    A.

iwcia77, samira, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wydaje mi się, że to wszystko zależy od tego czego się szuka. Mi forma tego forum odpowiada, więc włażę, czy to się innym podoba czy nie :)
    Jak już pisałam, udzielałam się już w innych miejscach, ale tam niestety, nie mogłam liczyć na takie zrozumienie. No i na takie poczucie humoru i bystre umysły innych forumowiczek ;)
    Ale ja jestem za, nie krytykuje, że tak się stało bo osobiści mam głowę napchaną wiedzą, ciąży brak więc ile można o tym gada (pisać), wpadam tu by poczytać newsy . Natomiast każda nowa osoba która "sięga" na forum ma jakiś cel inny niż popisy werbalno-intelektualne.

caffe, samira, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, tyle stron o mnie? Naprawde? Jejku! :-)
    Prawda, ze juz tu bylam, jak wol w moim pamietniku napisane. I prawda, ze nowym wbic sie w zgrana grupe ciezko. Takie zycie, co zrobic. Niemniej da sie tu dobre rady wyluskac, ze ktore serdecznie dziekuje. I tak bede tu do Was czasem zagladac, bo mimo wszystko czasem warto. A lubic mnie przeciez zaraz wszystkie nie musza, nie rozplacze sie z tego powodu.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale ja jestem za, nie krytykuje, że tak się stało bo osobiści mam głowę napchaną wiedzą, ciąży brak więc ile można o tym gada (pisać), wpadam tu by poczytać newsy . Natomiast każda nowa osoba która "sięga" na forum ma jakiś cel inny niż popisy werbalno-intelektualne.

ale forów jest jak mrówków wienc można wybierać jak w kondomach
    A.

Sabina, samira, Mega, Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam tylko , ze zastanawia mnie fakt iz kolezanka Pyskata, byla tutaj wczesniej pod innym nikiem, wypisala sie i zapisala na nowo...i udaje greka, ze jest nowa. Dobrze was zna a bawi sie w jaks niezrozumiala dla mnie gierke...troche to nie fear.

samira, Sabina, Mega, Simba, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly :)[/QUOTE]

Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.

Reni, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dodam tylko , ze zastanawia mnie fakt iz kolezanka Pyskata, byla tutaj wczesniej pod innym nikiem, wypisala sie i zapisala na nowo...i udaje greka, ze jest nowa. Dobrze was zna a bawi sie w jaks niezrozumiala dla mnie gierke...troche to nie fear.
    nie wiem dlaczego ale nie wyczułam podstępu ale ja mało czujna jestem. Dodam że na forum od grudnia 2012.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, trzeba zalozyc nowy watek pt forumowe cv :D
    polarmiś wrote:
    [

Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.[/QUOTE]

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    [

Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.[/QUOTE]

własnie że jest obowiązek niepisany i będziemy zmuszać nawet torturami ;)

iwcia77, samira, Mega, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 3195 3196 3197 3198 3199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ