35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI uważam że Pyskata troszkę za bardzo chce się przypodobać,tak nachalnie (ale to tylko moje zdanie i nikogo nie potępiam),takie włażenie do tyłka bez masła (bez urazy Pyskata )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 21:44
iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie jest tak ze mi sie tu nie podoba ,czy tez to o czym piszecie (kupy ,lewatywy i inne) , bywaja posty ze tylko sie smiac a bywa tez ciezko jak sie toczy jakas dyskusja np czy jesc mieso czy nie , chodzilo mi tylko o to ze kazdy jest inny i kazdy w inny sposob wyraza swoje emocje badz tez frustacje i czasami nie potrafi tego odpowiednio wyrazic i zdazaja sie zgrzyty .....
A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisalysamira, Mega, pyska_ta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:To nie jest tak ze mi sie tu nie podoba ,czy tez to o czym piszecie (kupy ,lewatywy i inne) , bywaja posty ze tylko sie smiac a bywa tez ciezko jak sie toczy jakas dyskusja np czy jesc mieso czy nie , chodzilo mi tylko o to ze kazdy jest inny i kazdy w inny sposob wyraza swoje emocje badz tez frustacje i czasami nie potrafi tego odpowiednio wyrazic i zdazaja sie zgrzyty .....
A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisalyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Dziewczyny i tak sobie myślę ze każda z nas ma po części rację i każdego zdanie powinno się liczyć a małe sprzeczki czy nieporozumienia raczej się zdarzają.
samira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Doczytałam jeszcze bo nadrobić nie nadążam:
Olena super że do nas wracasz01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja je do tej pory wcinam...uwielbiamsamira wrote:no widzisz
a tak na serio to jak byłam dzieckiem to w warzywniaku często kupowałam te piankowe ciepłe lody w wafelkusamira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Po wawie pelno jeździ wigry i jubilatów.. Moda powraca... Nawet nowe są w sprzedażymalgos741 wrote:Dziś widziałam babeczkę która jechała na rowerze wigry 3
stare lata
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:To nie jest tak ze mi sie tu nie podoba ,czy tez to o czym piszecie (kupy ,lewatywy i inne) , bywaja posty ze tylko sie smiac a bywa tez ciezko jak sie toczy jakas dyskusja np czy jesc mieso czy nie , chodzilo mi tylko o to ze kazdy jest inny i kazdy w inny sposob wyraza swoje emocje badz tez frustacje i czasami nie potrafi tego odpowiednio wyrazic i zdazaja sie zgrzyty .....
A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly
pisaliśmy jusz bardzo intymne szczegóły łoncznie z lewatywom
co wiencej chcesz wiedzieć?
A.iwcia77, samira, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wydaje mi się, że to wszystko zależy od tego czego się szuka. Mi forma tego forum odpowiada, więc włażę, czy to się innym podoba czy nie
Jak już pisałam, udzielałam się już w innych miejscach, ale tam niestety, nie mogłam liczyć na takie zrozumienie. No i na takie poczucie humoru i bystre umysły innych forumowiczekcaffe, samira, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no, tyle stron o mnie? Naprawde? Jejku!
Prawda, ze juz tu bylam, jak wol w moim pamietniku napisane. I prawda, ze nowym wbic sie w zgrana grupe ciezko. Takie zycie, co zrobic. Niemniej da sie tu dobre rady wyluskac, ze ktore serdecznie dziekuje. I tak bede tu do Was czasem zagladac, bo mimo wszystko czasem warto. A lubic mnie przeciez zaraz wszystkie nie musza, nie rozplacze sie z tego powodu. -
polarmiś wrote:Ale ja jestem za, nie krytykuje, że tak się stało bo osobiści mam głowę napchaną wiedzą, ciąży brak więc ile można o tym gada (pisać), wpadam tu by poczytać newsy . Natomiast każda nowa osoba która "sięga" na forum ma jakiś cel inny niż popisy werbalno-intelektualne.
ale forów jest jak mrówków wienc można wybierać jak w kondomach
A.Sabina, samira, Mega, Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość
-
dodam tylko , ze zastanawia mnie fakt iz kolezanka Pyskata, byla tutaj wczesniej pod innym nikiem, wypisala sie i zapisala na nowo...i udaje greka, ze jest nowa. Dobrze was zna a bawi sie w jaks niezrozumiala dla mnie gierke...troche to nie fear.
samira, Sabina, Mega, Simba, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny[
A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly[/QUOTE]
Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.Reni, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dodam tylko , ze zastanawia mnie fakt iz kolezanka Pyskata, byla tutaj wczesniej pod innym nikiem, wypisala sie i zapisala na nowo...i udaje greka, ze jest nowa. Dobrze was zna a bawi sie w jaks niezrozumiala dla mnie gierke...troche to nie fear.
-
Misku, trzeba zalozyc nowy watek pt forumowe cvpolarmiś wrote:[
A wiec jesli kazda z nowych ma cos o sobie napisac to proponuje aby te ze tak powiem stare forumwiczki tez cos o sobie napisaly
Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.[/QUOTE]
-
polarmiś wrote:[
Nie ma takiego obowiązku, to jest forum anonimowe a to że w procesie twórczym wiele z nas się ujawniło to każdej dobra wola. Nie powinno nikogo się do tego zmuszać.[/QUOTE]
własnie że jest obowiązek niepisany i będziemy zmuszać nawet torturamiiwcia77, samira, Mega, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość