35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Jednak musisz przelecieć te pare stron i sie dowiesz...
na usprawiedliwienie mogę powiedzieć ze sama sie prosiła
Nie, ona chyba sobie tak dla jaj. Testing taki i ogolne odpieranie atakow. No po trzy na jednego to banda lysego, nie wiecie?samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a pamiętacie gumy Turbo i Donaldy?
Simba, iwcia77, Mega, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wygonilyscie Pyskata? Mam wrazenie, ze bylyscie jednak troche niemile. Czy sie myle?
Pusurek, Mega, iwcia77, samira, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bueeeeee...Brak rzęs, malowany lis (pewniakiem jest ryzy) i trzy miny na krzyż...
Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tez od paru godzin na niego czekam w tej sprawie
Po co mam sobie rece po lokcie ubabrac?
Wole nim grzeszyc, on i tak do spowiedzi nie chodzi.
chodze do bardzo długich spowiedzi psia kostka!
a pyskata chce być na siłe tajemnicza a mnie to zwyczajnie fkurwia, bo niby mam w dupie skond ona jest ale ze zwykłej przyzwoitości wypadało by sie przetstawić, w kotka i myszke może grać ze swojom łechtaczkom!
słyszysz pyskata?Bursztyn, Mega, iwcia77, samira, Sabina, Simba, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A pare miesiecy temu, jesli dedukuje prawidlowo.
A ze moim ulubionym ostatnio serialem jest Sherlock Holmes, a aktorem Benedict Cumberbatch, to raczej dedukuje dobrze.
A takie sytuacje na róznych forach często się zdarzają. Na moim starym forum była dziewczyna, która pokazywała swoje ciążowe zdjęcia z poduszką i fałszywy ginekolog... A jakżePusurek, iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja lubilam maomam i te kolorowe kulki
iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moim zdaniem, niestety bardzo niemile. Nie wiem czy to ze mna cos nie tak czy z niektorymi nerwowymi kolezankami ale potraficie wywolac burze tak za nic. Kiedys to juz przerabialysmy z Ewa . No nic moze to tak ma byc? Fala?
Mis, pione przybij!samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak wlasnie podejrzewalam, ze to jakas prowokacja
jak dla mnie silenie sie na efekt tylko ze podstaw brak, dodatkowo baaardzo wolno dzialajacy prcesor, moze stad te odpowiedzi od czapyiwcia77, samira, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość