35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dziewczyny a pamiętacie gumy Turbo i Donaldy?
I pamiętam PEWEXY z zapachem tytoniu do fajki (Amphora)jak tam wchodziłam z rodzicami (tata kiedyś fajkę palił)
tam mi mama kupiła lalkę DIANĘ (były jeszcze Barbie i Fleur ) i Taką przypinkę włochata Donalda (to od brata dostałam) prezenty imieninowe to były
ech fajne czasyBursztyn, iwcia77, malgos741, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:chodze do bardzo długich spowiedzi psia kostka!
a pyskata chce być na siłe tajemnicza a mnie to zwyczajnie fkurwia, bo niby mam w dupie skond ona jest ale ze zwykłej przyzwoitości wypadało by sie przetstawić, w kotka i myszke może grać ze swojom łechtaczkom!
słyszysz pyskata?EwaT, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ale hardcore! powaznie? co ludzie maja w glowie, ze tak sie zachowuja ..???Sabina wrote:Też go lubię
A takie sytuacje na róznych forach często się zdarzają. Na moim starym forum była dziewczyna, która pokazywała swoje ciążowe zdjęcia z poduszką i fałszywy ginekolog... A jakżeSabina, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale hardcore! powaznie? co ludzie maja w glowie, ze tak sie zachowuja ..???
Niektórzy chyba się nudzą w domach i wymyslają historie, że szkoda opowiadać...
Ja na owu jestem od stycznia, więc nie wiem czy taka osoba jak Pyskata mogła tu kiedys być. Nie wykluczam tego, bo nie wiem.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez uwielbialam zapach kawy pomieszanej z tytoniem
,klocki lego, lalka Fleur i Barbi byly marzeniem kazdej dziewczynki
. Byla jeszcze Baltona. a z perfum to pamietam jakas Samsare...chyba tak to sie nazywalo i gabriele sabatini
samira wrote:jasne ,wolałam Donaldy tam były takie małe obrazki ,komiksy chyba a gumy kulki babcia mi z Węgier przywoziła
I pamiętam PEWEXY z zapachem tytoniu do fajki (Amphora)jak tam wchodziłam z rodzicami (tata kiedyś fajkę palił)
tam mi mama kupiła lalkę DIANĘ (były jeszcze Barbie i Fleur ) i Taką przypinkę włochata Donalda (to od brata dostałam) prezenty imieninowe to były
ech fajne czasySimba, samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny moze laska chciala dobrze , bo tu serio ciezko u was/nas
Ja sama na poczatku mialam spiecie z Ewa ale dalam na luz i gitara
A tak serio to wy sie juz jaks czas znacie , nie azne czy tylko wirtualnie ale jednak a kazdej nowej jak by nie bylo jest na poczatku ciezko .... Wy juz macie za soba jakies doswiadczenia , jakie badania , co gdzie jak kiedy a nie kazdy o tym wie i chyba nie kazda od razu trafi na dobrego gina ktora rozwieje jej watpliwosci ,obawy . Sama teraz szukam i nie jest latwo ....Pusurek, samira, malgos741, caffe, Mega, Bozia3, Kate 75, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Przespałam prawie cały dzień. Brzuch trochę lepiej.Przeleciałam ostatnie strony forum lotem strzały.
Olena, cieszę się że się odezwałaś i ze do nas wracasz
Witam też nową koleżankę.
Idę dalej spać.Sabina, samira, iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykkisia wrote:Kurcze dziewczyny moze laska chciala dobrze , bo tu serio ciezko u was/nas
A tak serio to wy sie juz jaks czas znacie , nie azne czy tylko wirtualnie ale jednak a kazdej nowej jak by nie bylo jest na poczatku ciezko .... Wy juz macie za soba jakies doswiadczenia , jakie badania , co gdzie jak kiedy a nie kazdy o tym wie i chyba nie kazda od razu trafi na dobrego gina ktora rozwieje jej watpliwosci ,obawy . Sama teraz szukam i nie jest latwo ....
Może i tak...
Ale ja jak się tu pojawiłam bardzo niedawno byłam zaskoczona przyjęciem. Trzeba przyznać, że jak nigdzie tu się dziewczyny wspierają. Naprawdę. I jak nigdzie widzę, że każdej zależy, że te ciąże się pojawiały i były szczęśliwie donoszone. Ja się tu świetnie czuję, i nie mówię, że wszystkie się tu uwielbiamy. Zresztą jak to w rodzinie, najlepiej na zdjęciu, ale na kogo jak na kogo, ale na babki z 35+ zawsze mogę liczyć.Simba, samira, iwcia77, malgos741, mysza1975, Mega, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Kurcze dziewczyny moze laska chciala dobrze , bo tu serio ciezko u was/nas
A tak serio to wy sie juz jaks czas znacie , nie azne czy tylko wirtualnie ale jednak a kazdej nowej jak by nie bylo jest na poczatku ciezko .... Wy juz macie za soba jakies doswiadczenia , jakie badania , co gdzie jak kiedy a nie kazdy o tym wie i chyba nie kazda od razu trafi na dobrego gina ktora rozwieje jej watpliwosci ,obawy . Sama teraz szukam i nie jest latwo ....samira, iwcia77, kkisia, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurcze dziewczyny moze laska chciala dobrze , bo tu serio ciezko u was/nas
A tak serio to wy sie juz jaks czas znacie , nie azne czy tylko wirtualnie ale jednak a kazdej nowej jak by nie bylo jest na poczatku ciezko .... Wy juz macie za soba jakies doswiadczenia , jakie badania , co gdzie jak kiedy a nie kazdy o tym wie i chyba nie kazda od razu trafi na dobrego gina ktora rozwieje jej watpliwosci ,obawy . Sama teraz szukam i nie jest latwo ....
musze sie tutaj zgodzic z wypowiedzia Wielebnego ze strony poprzedniej
+ to o czym pisalam wczesniej
tyle w temacie jesli o mnie chodziSimba, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Masz racje. Problem polega na tym ze to nie jest juz watek tematyczny tylko towarzyski. Jutro napisze Ci jakie badania i o co pyyac na priv.
Dziekuje ....
I masz racje z tym watkiem
Oczywiscie kazda ciaza to sukces i z kazda az do szczesliwego rozwiazania bede trzymac kciuki , i wiem tez ze hormony robia swoje jak i te ciazowe tak i te ktore sie staraja a im nie wychodz , wiec wszystko dozwolone tylko czasami mam wrazenie ze tu sa kaciki wzajemnej adoracji i nikt z zewnatrz tam nie ma wstepuSabina, polarmiś, caffe, Kate 75, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:czasami mam wrazenie ze tu sa kaciki wzajemnej adoracji i nikt z zewnatrz tam nie ma wstepu
takie zycie
jedni sa soba oczarowani inni nie , jedni sie rozumieja w lot, w jeden przecinek powiedzialabym, a innie niewszedzie tak jest
Sabina, iwcia77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
ciezko? tutaj? osobiscie " wbilam" sie na to forum bez zadnych problemow...i to w marcu br, wiec tez jestem nowa. nie odczulam aby ktos byl dla mnie tu niemily a nawet gdyby, to przeciez normalne, ze nie wszyscy musza mnie tu lubic
. poza tym mam zdrowe podejscie do samej siebie i nie interpretuje postow skierowanych pod moim adresem negatywnie ( badz na moja niekorzysc)Z gory zakladam , ze nikt nie ma nic zlego na mysli. Dyskusje sa nieuniknione ale jak ktos caly czas TYLKO odbija pileczke to robi sie niezdrowa atmosfera.
kkisia wrote:Kurcze dziewczyny moze laska chciala dobrze , bo tu serio ciezko u was/nas
A tak serio to wy sie juz jaks czas znacie , nie azne czy tylko wirtualnie ale jednak a kazdej nowej jak by nie bylo jest na poczatku ciezko .... Wy juz macie za soba jakies doswiadczenia , jakie badania , co gdzie jak kiedy a nie kazdy o tym wie i chyba nie kazda od razu trafi na dobrego gina ktora rozwieje jej watpliwosci ,obawy . Sama teraz szukam i nie jest latwo ....Bursztyn, Simba, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no ale co poradzisz na milosc od pierwszego posta?
takie zycie
jedni sa soba oczarowani inni nie , jedni sie rozumieja w lot, w jeden przecinek powiedzialabym, a innie niewszedzie tak jest
Tja... na forum zupelnie jak w zyciu...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWydaje mi się, że to wszystko zależy od tego czego się szuka. Mi forma tego forum odpowiada, więc włażę, czy to się innym podoba czy nie
Jak już pisałam, udzielałam się już w innych miejscach, ale tam niestety, nie mogłam liczyć na takie zrozumienie. No i na takie poczucie humoru i bystre umysły innych forumowiczek
samira, Simba, iwcia77, mysza1975, Mega, Viv78, Mango lubią tę wiadomość