35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWydawalo mi sie, ze tak, ale potem dyskusja potoczyla sie w jakims dziwnym kierunku. W zasadzie zgubilam sie i nie do konca lapie, o co Wam chodzi. Moze pomozcie wybierajac ktoras z opcji:Bursztyn wrote:na to pytanie musisz juz sobie sama odpwoiedziec....
-gwiazdorzenie i wymadrzanie sie
-niepodanie miejsca zamieszkania i numeru buta
-ponowne pojawienie sie na forum pod zmienionym nikiem
-inne (jakie?)
nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mialas ja w przyjaciolkach, to wiesz.

dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitalu
niespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie
Bliska 77, ania.g, Viv78, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztynie pięknie się wpasowałaś! może kumulacja szczęścia z owulacją w momencie obecności M oraz tych chińskich ziół zaowocuje na początku nowego roku?
trzymam kciuki
Bursztyn, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczakinie ale pech

pamiętam jak mnie tak prześladował, że gdy tylko zbliżała się owulka, to albo teściowa zjeżdżała do nas, albo brat M musiał przenocować kilka dni - wkurzałam się i prolaktyna zaraz mi skakała do sufitu
wyluzuj
według mnie, natężenie kłód rzucanych pod nogi ma się wprost proporcjonalnie do szans powodzenia
będzie dobrze, dasz radę
Aniu zmartwiłam się czytając o Twoim Brzuchu. Stosuj się do zaleceń i trzymaj się dzielnie w dwupaku. Myślę o Tobie
Mango co u Ciebie?
nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitalu
Czesc Lucky
Nie ma zadnego chaosu - wszystko jest w porzadku i po staremu
No to lecz sie, chlopie! No i zdrowia dla taty!
Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:To ja, zamet sieje od dwoch dni i mnie za to nikt nie chce lajkowac i wszyscy na mnie krzycza. Bede ryczec!

eeee no nie dziwię się za bardzo
ale widać odpowiada ci stanowisko nadwornego ekhm .....stańczyka
czy na drugie imię masz Prowokacja?
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej sory ze cię fanfarami i czerwonymi dywanami nie witamy, dzieci z kwiatami też gdzieś sie zapodzialy, no sort, nopyska_ta wrote:Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zdrowia dla ojca i dla CiebieLucky wrote:dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
Lucky, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.pyska_ta wrote:Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, ok, nie takie calkiem poczatki, bo juz tu bylam i to wykryly. Sama napisalam o tym w pamietniku, ktory w dodatku jest publiczny...polarmiś wrote:Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.
-
nick nieaktualnySimba wrote:A teraz prosze zeby Polarmis i Pusurek tutaj sie zameldowaly i meczyly sie dalej..
Ja wymiekam.
Zglaszam sie , ja Oka, slyszysz mnie?
Ale wiesz co, kocie, ja nie chce tu falowac. Jakos jestem zmiekczona hormonami.
Bursztyn w tym celuje.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.
No i mamy z misiem wspolny front. Wzmiemy Pyskata za raczki i zatanczymy Kolko graniaste, a potem Ojca Wirgiliusza.
nick nieaktualny, Simba, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość