35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:na to pytanie musisz juz sobie sama odpwoiedziec....
-gwiazdorzenie i wymadrzanie sie
-niepodanie miejsca zamieszkania i numeru buta
-ponowne pojawienie sie na forum pod zmienionym nikiem
-inne (jakie?)polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mialas ja w przyjaciolkach, to wiesz.
dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitaluniespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie
Bliska 77, ania.g, Viv78, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczakinie ale pech
pamiętam jak mnie tak prześladował, że gdy tylko zbliżała się owulka, to albo teściowa zjeżdżała do nas, albo brat M musiał przenocować kilka dni - wkurzałam się i prolaktyna zaraz mi skakała do sufitu
wyluzuj
według mnie, natężenie kłód rzucanych pod nogi ma się wprost proporcjonalnie do szans powodzenia
będzie dobrze, dasz radę
Aniu zmartwiłam się czytając o Twoim Brzuchu. Stosuj się do zaleceń i trzymaj się dzielnie w dwupaku. Myślę o Tobie
Mango co u Ciebie?polarmiś, Mega, Bliska 77, ania.g, samira, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitaluniespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie
Czesc Lucky
Nie ma zadnego chaosu - wszystko jest w porzadku i po staremu
No to lecz sie, chlopie! No i zdrowia dla taty!
Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:To ja, zamet sieje od dwoch dni i mnie za to nikt nie chce lajkowac i wszyscy na mnie krzycza. Bede ryczec!
eeee no nie dziwię się za bardzo
ale widać odpowiada ci stanowisko nadwornego ekhm .....stańczyka
czy na drugie imię masz Prowokacja?pyska_ta, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
Lucky, pyska_ta, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
Lucky, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
pyska_ta, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.
-
nick nieaktualnySimba wrote:A teraz prosze zeby Polarmis i Pusurek tutaj sie zameldowaly i meczyly sie dalej..
Ja wymiekam.
Zglaszam sie , ja Oka, slyszysz mnie?
Ale wiesz co, kocie, ja nie chce tu falowac. Jakos jestem zmiekczona hormonami.
Bursztyn w tym celuje.
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.
No i mamy z misiem wspolny front. Wzmiemy Pyskata za raczki i zatanczymy Kolko graniaste, a potem Ojca Wirgiliusza.pyska_ta, Simba, ania.g, Lucky, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość