X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na to pytanie musisz juz sobie sama odpwoiedziec....
    Wydawalo mi sie, ze tak, ale potem dyskusja potoczyla sie w jakims dziwnym kierunku. W zasadzie zgubilam sie i nie do konca lapie, o co Wam chodzi. Moze pomozcie wybierajac ktoras z opcji:
    -gwiazdorzenie i wymadrzanie sie
    -niepodanie miejsca zamieszkania i numeru buta
    -ponowne pojawienie sie na forum pod zmienionym nikiem
    -inne (jakie?)

polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mialas ja w przyjaciolkach, to wiesz. ;)

dziewczyny o co kaman?
    kim jest Pyskata?

próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża

przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitalu :( niespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie

Bliska 77, ania.g, Viv78, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynie pięknie się wpasowałaś! może kumulacja szczęścia z owulacją w momencie obecności M oraz tych chińskich ziół zaowocuje na początku nowego roku?
    trzymam kciuki

Bursztyn, Mega, Bliska 77, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dziewczyny o co kaman?
    kim jest Pyskata?

próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
    To ja, zamet sieje od dwoch dni i mnie za to nikt nie chce lajkowac i wszyscy na mnie krzycza. Bede ryczec! :-(

• Lucky Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakinie ale pech :)
    pamiętam jak mnie tak prześladował, że gdy tylko zbliżała się owulka, to albo teściowa zjeżdżała do nas, albo brat M musiał przenocować kilka dni - wkurzałam się i prolaktyna zaraz mi skakała do sufitu

wyluzuj
    według mnie, natężenie kłód rzucanych pod nogi ma się wprost proporcjonalnie do szans powodzenia
    będzie dobrze, dasz radę

Aniu zmartwiłam się czytając o Twoim Brzuchu. Stosuj się do zaleceń i trzymaj się dzielnie w dwupaku. Myślę o Tobie

Mango co u Ciebie?

polarmiś, Mega, Bliska 77, ania.g, samira, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dziewczyny o co kaman?
    kim jest Pyskata?

przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitalu :( niespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie

Czesc Lucky :)
    Nie ma zadnego chaosu - wszystko jest w porzadku i po staremu ;)
    No to lecz sie, chlopie! No i zdrowia dla taty!

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    To ja, zamet sieje od dwoch dni i mnie za to nikt nie chce lajkowac i wszyscy na mnie krzycza. Bede ryczec! :-(

eeee no nie dziwię się za bardzo
    ale widać odpowiada ci stanowisko nadwornego ekhm .....stańczyka ;)
    czy na drugie imię masz Prowokacja?

pyska_ta, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
    ej sory ze cię fanfarami i czerwonymi dywanami nie witamy, dzieci z kwiatami też gdzieś sie zapodzialy, no sort, no

Lucky, pyska_ta, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bursztynie pięknie się wpasowałaś! może kumulacja szczęścia z owulacją w momencie obecności M oraz tych chińskich ziół zaowocuje na początku nowego roku?
    trzymam kciuki
    dziekuje, oby oby :)

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    eeee no nie dziwię się za bardzo
    ale widać odpowiada ci stanowisko nadwornego ekhm .....stańczyka ;)
    czy na drugie imię masz Prowokacja?
    Ze niby pajacuje, tak? ;-) No dobra, masz mnie! :-P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dziewczyny o co kaman?
    kim jest Pyskata?

zdrowia dla ojca i dla Ciebie

Lucky, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ej sory ze cię fanfarami i czerwonymi dywanami nie witamy, dzieci z kwiatami też gdzieś sie zapodzialy, no sort, no
    Wybaczam, bo po tym wpisie zrobilo mi sie smieszniej, moge pajacowac dalej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko dalej mnie trapi, ze Bursztyn ma cos do mnie. W nocy nie moglam przez to spac...

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz prosze zeby Polarmis i Pusurek tutaj sie zameldowaly i meczyly sie dalej..
    Ja wymiekam.

Lucky, Pusurek, Bursztyn, Mega, samira, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A teraz prosze zeby Polarmis i Pusurek tutaj sie zameldowaly i meczyly sie dalej..
    Ja wymiekam.
    A, Simba tez mnie nie kocha... Zapomnialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
    Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.

pyska_ta, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja sie nie obrazilam. Zachowanie sledcze koleżanek tez mi się nie podoba. Nie przejmuj sie czasami poczatki sa trudne.
    Ok, ok, nie takie calkiem poczatki, bo juz tu bylam i to wykryly. Sama napisalam o tym w pamietniku, ktory w dodatku jest publiczny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja wymiekam.

Zglaszam sie , ja Oka, slyszysz mnie? ;)

Ale wiesz co, kocie, ja nie chce tu falowac. Jakos jestem zmiekczona hormonami.
    Bursztyn w tym celuje.

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Tylko dalej mnie trapi, ze Bursztyn ma cos do mnie. W nocy nie moglam przez to spac...
    ciekawe fantazje...

pyska_ta, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

No i mamy z misiem wspolny front. Wzmiemy Pyskata za raczki i zatanczymy Kolko graniaste, a potem Ojca Wirgiliusza. ;)

pyska_ta, Simba, ania.g, Lucky, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3208 3209 3210 3211 3212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ