Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z teściową, która nagle dzwoni i koniecznie musicie oboje jechać jest lepsze... A goście może i nie będą tacy źli, żeby się rozerwać po przejściach. Mniej czasu na myślenie. Może zasłabła? A może jej mieszkanie zalewa, rura pękła i musicie oboje wodę zbierać natychmiast.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach. ;)

Bursztyn, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach. ;)
    albo niech zabiora ze soba kota i powiedza ze musza z nim do weta jechac :)
    nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie ma

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    albo niech zabiora ze soba kota i powiedza ze musza z nim do weta jechac :)
    nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie ma

Ja obstawiam, ze nie wstana przed 15 ;) Musi tylko Paszczak odpowiednie trunki podac. I zadnego zarcia. ;) :D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja obstawiam, ze nie wstana przed 15 ;) Musi tylko Paszczak odpowiednie trunki podac. I zadnego zarcia. ;) :D
    no, i git! jeszcze na tym zaoszczedza ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze by trzeba pomoc Paszczakowi stworzyc specjalna liste alkoholowa? Trunkow, ktorych absolutnie nie powinno sie z soba mieszac? ;)
    Jak zaczna duza lampka szmpana ( no dobra, wina musujacego, taniej wyjdzie ;) ), to baza bedzie juz zrobiona. A potem juz tylko piwo z wodka w jednym szocie, kamikadze tez wali w leb, a sie nie czuje, bo limonka jedzie, dodac winko i brygada jest zrobiona.
    A najlepsze jest to, ze beda mysleli, ze na takiej imprze to nigdy nie byli! :P

Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzizus, kurwa, ja pierdole

najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..

i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.

poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..
    no mozesz np powiedziec ze alko sie kończy i trza dokupić coby nie brakło a w sklepie kolejki jak za prlu ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzizus, kurwa, ja pierdole

najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..

i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.

poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..

Jaki najgorszy?? Najlepszy!!
    Jestem zlym czlowiekiem - normalnie ucieszylam sie, ze Ty tez nie bedziesz mogla pic :) Nie tak naprawde, to ciesze sie ze tak szybkoooooo :)
    A o ktorej wstaja? Moge do Ciebie zadzwonic o 8ej z BARDZO WAZNA SPRAWA I OGROMNA PROSBA ;)
    Kurde faktycznie ciezko cos wymyslic :-/

Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, plany niezle..
    rodzina odpada, nie mieszkaja w BE

a co do chlania- ja to nuda, tylko czerwone wino pije, a to zdrowo.. A ekipe upic tak, zeby do 15 nie wstali bede trudno.. Nic, powiem, ze jakies badania mam..

Faken..
    Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..:)

Mega, Bliska 77, Viv78, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeśli nikt nie wie, że się staracie o dziecko - to nikomu do głowy inseminacja nie przyjdzie raczej....

Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z samego rana! [ironia]. Widze, ze dzis spokojniej.
    Paszczakin, czekalam i czekalam az sie odezwiesz, a Ty dopiero po bitwie glowe wystawiasz i mowisz: "od razu wiedzialam.. bez sensu biedrona to sciemnianie, setki postow na forum walnelas, nie kilka ;) a nickow ja wylapalam 4.. " Ale w dyskusji chodzilo o TO KONKRETNE [podkreslenie] forum, watek lub temat.

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..:)

Oni nie wyjda na godzinke dwie tylko na pol dnia :-/

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Najwazniejsze by mąż nie pil!

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmowy na temat „dojrzałego” starania się o dziecko. Bardzo mi sie to zdanie w opisie forum podoba. Zwlaszcza ten cudzyslow.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
    eh...i jeszcze mania przesladowcza do tego doszla.....

Simba, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eh...i jeszcze mania przesladowcza do tego doszla.....
    Te, psycholozka, wez mnie moze nie szufladkuj, co?
    "Dojrzale" kobiety nie maja czasu na pisanie z gowniarami, dlatego pewnie ignoruja moje wpisy.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Te, psycholozka, wez mnie moze nie szufladkuj, co?
    Bron Boze! zadnych gratisow, za diagnoze biore pieniadze
    pyska_ta wrote:
    "Dojrzale" kobiety nie maja czasu na pisanie z gowniarami, dlatego pewnie ignoruja moje wpisy.
    chcialabys pewnie , ale z ta gowniara to bym nie przesadzala,
    no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:15

Mega, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcialabys pewnie , ale z ta gowniara to bym nie przesadzala,
    no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewasz
    Spodziewam sie wesolego pitolenia o dupie Maryni z przerwami na fachowa lub niefachowa porade w sprawie staran o dziecko. Dobrze trafilam?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Spodziewam sie wesolego pitolenia o dupie Maryni z przerwami na fachowa lub niefachowa porade w sprawie staran o dziecko. Dobrze trafilam?
    na to pytanie musisz juz sobie sama odpwoiedziec....

Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3207 3208 3209 3210 3211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ