X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z teściową, która nagle dzwoni i koniecznie musicie oboje jechać jest lepsze... A goście może i nie będą tacy źli, żeby się rozerwać po przejściach. Mniej czasu na myślenie. Może zasłabła? A może jej mieszkanie zalewa, rura pękła i musicie oboje wodę zbierać natychmiast.

Pusurek, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach. ;)

Bursztyn, Mega, Bliska 77, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach. ;)
    albo niech zabiora ze soba kota i powiedza ze musza z nim do weta jechac :)
    nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie ma

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    albo niech zabiora ze soba kota i powiedza ze musza z nim do weta jechac :)
    nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie ma

Ja obstawiam, ze nie wstana przed 15 ;) Musi tylko Paszczak odpowiednie trunki podac. I zadnego zarcia. ;) :D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja obstawiam, ze nie wstana przed 15 ;) Musi tylko Paszczak odpowiednie trunki podac. I zadnego zarcia. ;) :D
    no, i git! jeszcze na tym zaoszczedza ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze by trzeba pomoc Paszczakowi stworzyc specjalna liste alkoholowa? Trunkow, ktorych absolutnie nie powinno sie z soba mieszac? ;)
    Jak zaczna duza lampka szmpana ( no dobra, wina musujacego, taniej wyjdzie ;) ), to baza bedzie juz zrobiona. A potem juz tylko piwo z wodka w jednym szocie, kamikadze tez wali w leb, a sie nie czuje, bo limonka jedzie, dodac winko i brygada jest zrobiona.
    A najlepsze jest to, ze beda mysleli, ze na takiej imprze to nigdy nie byli! :P

Mega, Bliska 77, Sabina, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzizus, kurwa, ja pierdole

najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..

i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.

poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..
    no mozesz np powiedziec ze alko sie kończy i trza dokupić coby nie brakło a w sklepie kolejki jak za prlu ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzizus, kurwa, ja pierdole

najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..

i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.

poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..

Jaki najgorszy?? Najlepszy!!
    Jestem zlym czlowiekiem - normalnie ucieszylam sie, ze Ty tez nie bedziesz mogla pic :) Nie tak naprawde, to ciesze sie ze tak szybkoooooo :)
    A o ktorej wstaja? Moge do Ciebie zadzwonic o 8ej z BARDZO WAZNA SPRAWA I OGROMNA PROSBA ;)
    Kurde faktycznie ciezko cos wymyslic :-/

Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, plany niezle..
    rodzina odpada, nie mieszkaja w BE

a co do chlania- ja to nuda, tylko czerwone wino pije, a to zdrowo.. A ekipe upic tak, zeby do 15 nie wstali bede trudno.. Nic, powiem, ze jakies badania mam..

Faken..
    Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..:)

Mega, Bliska 77, Viv78, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeśli nikt nie wie, że się staracie o dziecko - to nikomu do głowy inseminacja nie przyjdzie raczej....

Mega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z samego rana! [ironia]. Widze, ze dzis spokojniej.
    Paszczakin, czekalam i czekalam az sie odezwiesz, a Ty dopiero po bitwie glowe wystawiasz i mowisz: "od razu wiedzialam.. bez sensu biedrona to sciemnianie, setki postow na forum walnelas, nie kilka ;) a nickow ja wylapalam 4.. " Ale w dyskusji chodzilo o TO KONKRETNE [podkreslenie] forum, watek lub temat.

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..:)

Oni nie wyjda na godzinke dwie tylko na pol dnia :-/

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Najwazniejsze by mąż nie pil!

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmowy na temat „dojrzałego” starania się o dziecko. Bardzo mi sie to zdanie w opisie forum podoba. Zwlaszcza ten cudzyslow.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
    eh...i jeszcze mania przesladowcza do tego doszla.....

Simba, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eh...i jeszcze mania przesladowcza do tego doszla.....
    Te, psycholozka, wez mnie moze nie szufladkuj, co?
    "Dojrzale" kobiety nie maja czasu na pisanie z gowniarami, dlatego pewnie ignoruja moje wpisy.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Te, psycholozka, wez mnie moze nie szufladkuj, co?
    Bron Boze! zadnych gratisow, za diagnoze biore pieniadze
    pyska_ta wrote:
    "Dojrzale" kobiety nie maja czasu na pisanie z gowniarami, dlatego pewnie ignoruja moje wpisy.
    chcialabys pewnie , ale z ta gowniara to bym nie przesadzala,
    no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:15

Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcialabys pewnie , ale z ta gowniara to bym nie przesadzala,
    no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewasz
    Spodziewam sie wesolego pitolenia o dupie Maryni z przerwami na fachowa lub niefachowa porade w sprawie staran o dziecko. Dobrze trafilam?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Spodziewam sie wesolego pitolenia o dupie Maryni z przerwami na fachowa lub niefachowa porade w sprawie staran o dziecko. Dobrze trafilam?
    na to pytanie musisz juz sobie sama odpwoiedziec....

Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3207 3208 3209 3210 3211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ