35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To z teściową, która nagle dzwoni i koniecznie musicie oboje jechać jest lepsze... A goście może i nie będą tacy źli, żeby się rozerwać po przejściach. Mniej czasu na myślenie. Może zasłabła? A może jej mieszkanie zalewa, rura pękła i musicie oboje wodę zbierać natychmiast.
Pusurek, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach.
Bursztyn, Mega, Bliska 77, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale faktycznie, jak zapodasz alko w piatek wieczorem i impra sie przeciagnie, to beda spac do 15 w sobote. Do tego kac murowany, wiec spokojnie lykna bajeczke o tesciowej czy innej przyjaciolce, ktorej wlasnie sztorm zerwal dach.
nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie maPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:albo niech zabiora ze soba kota i powiedza ze musza z nim do weta jechac
nie wiem czy wasz matk/tesciowe miaszkaja w B., jesli nie kumpel/kumpela ktora trzeba ratowac spokojnie przejdzie. Chociaz i tak stawiam na to ze nikt po chlaniu nie wstanie przed 13, wiec nie zauwaza ze wasa nie ma
Ja obstawiam, ze nie wstana przed 15Musi tylko Paszczak odpowiednie trunki podac. I zadnego zarcia.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze by trzeba pomoc Paszczakowi stworzyc specjalna liste alkoholowa? Trunkow, ktorych absolutnie nie powinno sie z soba mieszac?
Jak zaczna duza lampka szmpana ( no dobra, wina musujacego, taniej wyjdzie), to baza bedzie juz zrobiona. A potem juz tylko piwo z wodka w jednym szocie, kamikadze tez wali w leb, a sie nie czuje, bo limonka jedzie, dodac winko i brygada jest zrobiona.
A najlepsze jest to, ze beda mysleli, ze na takiej imprze to nigdy nie byli!Mega, Bliska 77, Sabina, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzizus, kurwa, ja pierdole
najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..
i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.
poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzizus, kurwa, ja pierdole
najgorszy scenariusz sie sprawdzil- mam inseminacje w sobote.. niech mnie ktos zastrzeli- od jutra moj pijacki weekend z tabunem gosci u mnie..
i co ja mam im kurwa powiedziec- 9.20 mamy byc w sobote w klinice, IUI na 11.20.
poprosze jakies sensowne wymowki, ze znikam na caly ranek w weekendzie zaplanowanym od miesiecy, bo mi inwencji brakuje.. przypominam- u mnie nikt nie wie, ze sie staramy o dziecko i tak ma pozostac..
Jaki najgorszy?? Najlepszy!!
Jestem zlym czlowiekiem - normalnie ucieszylam sie, ze Ty tez nie bedziesz mogla picNie tak naprawde, to ciesze sie ze tak szybkoooooo
A o ktorej wstaja? Moge do Ciebie zadzwonic o 8ej z BARDZO WAZNA SPRAWA I OGROMNA PROSBA
Kurde faktycznie ciezko cos wymyslicMega, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, plany niezle..
rodzina odpada, nie mieszkaja w BE
a co do chlania- ja to nuda, tylko czerwone wino pije, a to zdrowo.. A ekipe upic tak, zeby do 15 nie wstali bede trudno.. Nic, powiem, ze jakies badania mam..
Faken..Mega, Bliska 77, Viv78, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z samego rana! [ironia]. Widze, ze dzis spokojniej.
Paszczakin, czekalam i czekalam az sie odezwiesz, a Ty dopiero po bitwie glowe wystawiasz i mowisz: "od razu wiedzialam.. bez sensu biedrona to sciemnianie, setki postow na forum walnelas, nie kilkaa nickow ja wylapalam 4.. " Ale w dyskusji chodzilo o TO KONKRETNE [podkreslenie] forum, watek lub temat.
-
Bozia3 wrote:Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..
Oni nie wyjda na godzinke dwie tylko na pol dnia -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wino piłabym spokojnie - i jakoś kontroluj ilości, ale znowu bez przesady. Na drugi dzień powiedziałabym, że na godzinkę, dwie musicie wyjśc z mężem - bo tak wypadło, że w tym czasie od dawna miałaś zaplanowaną wizytę u lekarza prywatnego - bo CIę ostatnio bardzo bolą nerki i musisz to sprawdzić. Termin masz od dawna i szkoda odwołać..no i chciałabys, żeby Ci mąż towarzyszył....Zamiast nerek może być częsty ból głowy, ataki woreczka żółciowego, czy problemy z refluksem..
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Ok, rozumim, teraz zmowa milczenia nastala. Grupowe ignorowanie. Nie przypominam sobie, bym kogos na tym (lub innym) forum juz obrazala, ale musze stwierdzic, ze "stare baby", a zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola. Niestety samobojstwa z tego powodu nie popelnie, malo tego, bede sie tu udzielac nadal.
Simba, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Te, psycholozka, wez mnie moze nie szufladkuj, co?pyska_ta wrote:"Dojrzale" kobiety nie maja czasu na pisanie z gowniarami, dlatego pewnie ignoruja moje wpisy.
no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewaszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:15
Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chcialabys pewnie , ale z ta gowniara to bym nie przesadzala,
no coz, jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to czego sie spodziewasz