35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Zglaszam sie , ja Oka, slyszysz mnie?
Ale wiesz co, kocie, ja nie chce tu falowac. Jakos jestem zmiekczona hormonami.
Bursztyn w tym celuje.
Kompletnie nie o fale mi chodzi.
Chodzi mi o to, zeby Pyska_tej nie bylo smutno, ze sama tu siedzi, bo mnie sie nie chce juz tu siedziec..pyska_ta, Bursztyn, Pusurek, Bliska 77, Lucky, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zglaszam sie , ja Oka, slyszysz mnie?
Ale wiesz co, kocie, ja nie chce tu falowac. Jakos jestem zmiekczona hormonami.
Bursztyn w tym celuje.)
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kompletnie nie o fale mi chodzi.
Chodzi mi o to, zeby Pyska_tej nie bylo smutno, ze sama tu siedzi, bo mnie sie nie chce juz tu siedziec.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:No wiesz co Pusur? To bardzo niesprawidliwe co napisalas. Nigdy nie dopuscilam sie takich czynow, nikt sie na mnie nigdy nie skarzyl, wrecz przeciwnie. A fale sama sugerowalas pare stron wczesniej, niestety. A terz Cie sumieni gryzie (moim zdaniem niepotrzebnie
)
E tam, falowac to chciala wszystkie nowe. Ale tak lekutko jeno.
A tu Pyskata ma mocno z Toba pod gore.
Moze dolaczysz do koleczka? Zatanczymy jeszcze Stary niedzwiedz mocno spi.pyska_ta, ania.g, Lucky, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Boje sie wysmiac ten post, bo mi Bursztyn jakas inna chorobe psychiczna znajdzie, a Simba sie wkurzy. To zlajkuje chociaz, a co tam!
no i swiat sie wokol ciebie nie kreci.....Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kompletnie nie o fale mi chodzi.
Chodzi mi o to, zeby Pyska_tej nie bylo smutno, ze sama tu siedzi, bo mnie sie nie chce juz tu siedziec..
Od siedzenia to zylakow mozesz dostac, wilka zlapac i jeszcze hemoroidow na dodatek. W ciazy to nie wskazane. To ja zapraszam lepiej do koleczka!Lucky lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:E tam, falowac to chciala wszystkie nowe. Ale tak lekutko jeno.
A tu Pyskata ma mocno z Toba pod gore.
Moze dolaczysz do koleczka? Zatanczymy jeszcze Stary niedzwiedz mocno spi.Lucky lubi tę wiadomość
-
pyskata dlaczego Ty wiecznie musisz sie o coś przypierdalać z tym swoim słowotokiem? to męczące jest
dla Ciebie nie jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:19
Bursztyn, Simba, pyska_ta, Mega, Lucky, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:pyskata dlaczego Ty wiecznie musisz sie o coś przypierdalać z tym swoim słowotokiem? to męczące jest
dla Ciebie nie jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:21
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Poza tym Simba i Bursztyn ktore jakby nie bylo przepuscily ( a raczej probowaly) przez fale EweT teraz sa najlepszymi kumplami. Wiec na razie jest ciezko ale bedzie jeszcze slodko!
Celny strzal Misiu! Najpierw Bursztyn kochal Ewke, potem hejcil, teraz znowu kocha. Znaczy panta rei i takie tam. Milosc w koncu zapanuje, wierze to, naciagajac moj teczowy berecik!pyska_ta, polarmiś, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość