X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    nie prowokuj ;)

Miala dzis karkowke i sernik na obiad. Wiesz ile to sie trawi? Ile tam weglowodanow? Jestem spokojna o moje losy. :P

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chciałam tylko powiedzieć, ze w "bitewkach" z Ewką vel Andrzejem, często trzymałam Jej stronę, również odnośnie poglądów i zgadzam się z Simbą - TO NIE TO SAMO ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:41

Mega, Bursztyn, Lucky, Simba, samira, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, to wiele wyjasnia. Tylko ze ja nie bazuje na cioci Wiki i wujku Googlu, dlatego spytalam, w sensie ktora KSIAZKE polecasz.
    o jakiejznowu ksiazce mowisz ?

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ja tyllko ataki odpieram Ewo. I tak, to jest meczace.

jakie ataki? co ci sie uroiło?
    dla mnie ewidentnie sie nudzisz i zaczepki szukasz ale w sumie to nie przestepstwo
    zniesmaczył mnie fakt twoich wiecznych tajemnic na temat Swojej Eminencji i chyba nie tylko mnie oraz ta lejąca sie nieustannie polonistyka belfra z lat 70tych ze szczególnym naciskiem na skandaliczny brak marginesu

Bursztyn, Bliska 77, Mega, Lucky, Simba, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Miala dzis karkowke i sernik na obiad. Wiesz ile to sie trawi? Ile tam weglowodanow? Jestem spokojna o moje losy. :P
    odnośnie żarcia, nagle w myślach na moim talerzu zobaczyłam śledzika z dużą ilością pomidorków z cebulką no i do sklepu musiałam polecieć a przy okazji lody bardzo dobre upiłam, mniam, coś czuję że przez tych ostatnie 8-9 tygodni nadrobię cała wagę i z 6 na plusie będzie 16!

Mega, Lucky, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o jakiejznowu ksiazce mowisz ?
    Nic, nic, niewazne. To rownie "starozytny" wynalazek jak pomiar temperatury. Nie kazdy przeciez korzysta.

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ok, to wiele wyjasnia. Tylko ze ja nie bazuje na cioci Wiki i wujku Googlu, dlatego spytalam, w sensie ktora KSIAZKE polecasz.

o znowu!
    a może Bursztyn ma w dupie książki i czyta tylko pudelka?

Bliska 77, Bursztyn, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o znowu!
    Luzik ;-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyskata, a co Ty masz takie parcie na te lajki? Jeszcze nikt tu nigdy się o nie dopominał tak jak Ty.

Bliska 77, Bursztyn, Lucky, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja chciałam tylko powiedzieć, ze w "bitewkach" z Ewką vel Andrzeje, często trzymałam Jej stronę, również odnośnie poglądów i zgadzam się z Simbą - TO NIE TO SAMO ;-)

Cos mi sie wydaje, ze powiedzenie "Czas goi rany", bardzo pasuje do bywalczyn naszego forum. Wiekszosc juz chyba nie pamieta, jak to z Ewka bylo i jakiego kalibru to byly wymiany zdan.
    Ale moze to i lepiej. Prolaktyna mniej skacze, cuker tez :P

Bliska 77, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, dużo zdrowia.

Pyskata, przerzucam ostatnie kilka stron i wciąż jest tylko o obrażaniu się itd., mam dość. Może zacznij pisać o czymś innym? Jakie masz plany ciążowe? Czy facet współpracuje itd.?

Dyskusje z EwaT ciągnęły się długo, ale szczęśliwie miały jakiś temat, więc mi osobiście nie przeszkadzały :)

W poniedziałek mam wizytę u ginekologa na NFZ. Pierwszy raz. Bardzo nie chce mi się iść, bo się boję, że jeszcze mi coś wynajdzie. Od ostatnich kłopotów boję się lekarzy. Ale nie chcę rezygnować, bo przynajmniej wszystkie badania i recepty powinien mi wypisać na fundusz.

Bliska 77, Bursztyn, Mega, Lucky, Simba, samira, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Nic, nic, niewazne. To rownie "starozytny" wynalazek jak pomiar temperatury. Nie kazdy przeciez korzysta.
    zapytalas jaka ksiazke polecam, a nie rozmawialysmy o ksiazkach, wytrzezwiej wkoncu albo zmien realanium na cos innego bo ci nie sluzy
    topisz sie we wlasnej slownej salacie

Bliska 77, pyska_ta, Mega, Simba, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakie ataki? co ci sie uroiło?
    dla mnie ewidentnie sie nudzisz i zaczepki szukasz ale w sumie to nie przestepstwo
    zniesmaczył mnie fakt twoich wiecznych tajemnic na temat Swojej Eminencji i chyba nie tylko mnie oraz ta lejąca sie nieustannie polonistyka belfra z lat 70tych ze szczególnym naciskiem na skandaliczny brak marginesu
    Fakt, pisze tu tylko w czasie nudy. Tajemnicy nie robie, nie ekshibicjonuje sie, to roznica (Bozia cos o tym pisala, ze nie kazdy musi o sobie opowiadac itp.). I przepraszam najmocniej za (w miare) poprawne zdania, nie umiem inaczej, sorki.

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pyskata, a co Ty masz takie parcie na te lajki? Jeszcze nikt tu nigdy się o nie dopominał tak jak Ty.
    miałam nic nie pisać w tym temacie ale...nie zauważyłaś, że koleżanka ma ogólnie bardzo duże parcie tylko na co......

ania.g, Bursztyn, Lucky, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    dziewczyny o co kaman?
    kim jest Pyskata?

próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża

przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitalu :( niespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie
    Lucky, życzę zdrowia Tobie i Twojemu tacie i oby sprawy sercowe się poukładały <3

Lucky lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o znowu!
    tak, te po zapalkach i historyjki z gum :)

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    odnośnie żarcia, nagle w myślach na moim talerzu zobaczyłam śledzika z dużą ilością pomidorków z cebulką no i do sklepu musiałam polecieć a przy okazji lody bardzo dobre upiłam, mniam, coś czuję że przez tych ostatnie 8-9 tygodni nadrobię cała wagę i z 6 na plusie będzie 16!

Polecam diete dla cukrzykow - zyc sie na niej nie da, ale schudlam w ciagu tygodnia 0.5 kg, normalnie spodnie mam luzniejsze. ;)
    Chyba, ze niechcacy poluzowalam szelki. ;)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Heeeee??????????????

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Lucky, dużo zdrowia.

Pyskata, przerzucam ostatnie kilka stron i wciąż jest tylko o obrażaniu się itd., mam dość. Może zacznij pisać o czymś innym? Jakie masz plany ciążowe? Czy facet współpracuje itd.?

.
    Nareszcie!
    Laparoskopia, inseminacja, inseminacja, inseminacja, in vitro, in vitro. Facet jak najbardziej wspolpracuje.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Cos mi sie wydaje, ze powiedzenie "Czas goi rany", bardzo pasuje do bywalczyn naszego forum. Wiekszosc juz chyba nie pamieta, jak to z Ewka bylo i jakiego kalibru to byly wymiany zdan.
    Ale moze to i lepiej. Prolaktyna mniej skacze, cuker tez :P
    no ja pamiętam, najczęściej nie brałam udziału w dyskusjach i nie stawałam przeciwko Ewce na pewno :-) (a to z tego powodu, że w bardzo wilu sprawach-poglądach podzielam Jej zdanie), nawet kiedyś jedn temat światopoglądowy tak mnie wkurzył, że napisałam, ze u nas tolerancja jest jak najbardziej ale tylko w jedna stronę itp, nieważne, ja z Ewką NIGDY nie miałam żadnej "wymiany zdań" to wiem na pewno

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3211 3212 3213 3214 3215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ