35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja chciałam tylko powiedzieć, ze w "bitewkach" z Ewką vel Andrzejem, często trzymałam Jej stronę, również odnośnie poglądów i zgadzam się z Simbą - TO NIE TO SAMO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:41
Mega, Bursztyn, Lucky, Simba, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Ja tyllko ataki odpieram Ewo. I tak, to jest meczace.
jakie ataki? co ci sie uroiło?
dla mnie ewidentnie sie nudzisz i zaczepki szukasz ale w sumie to nie przestepstwo
zniesmaczył mnie fakt twoich wiecznych tajemnic na temat Swojej Eminencji i chyba nie tylko mnie oraz ta lejąca sie nieustannie polonistyka belfra z lat 70tych ze szczególnym naciskiem na skandaliczny brak marginesuBursztyn, Bliska 77, Mega, Lucky, Simba, samira, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Miala dzis karkowke i sernik na obiad. Wiesz ile to sie trawi? Ile tam weglowodanow? Jestem spokojna o moje losy.
Mega, Lucky, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Ok, to wiele wyjasnia. Tylko ze ja nie bazuje na cioci Wiki i wujku Googlu, dlatego spytalam, w sensie ktora KSIAZKE polecasz.
o znowu!
a może Bursztyn ma w dupie książki i czyta tylko pudelka?Bliska 77, Bursztyn, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:a ja chciałam tylko powiedzieć, ze w "bitewkach" z Ewką vel Andrzeje, często trzymałam Jej stronę, również odnośnie poglądów i zgadzam się z Simbą - TO NIE TO SAMO
Cos mi sie wydaje, ze powiedzenie "Czas goi rany", bardzo pasuje do bywalczyn naszego forum. Wiekszosc juz chyba nie pamieta, jak to z Ewka bylo i jakiego kalibru to byly wymiany zdan.
Ale moze to i lepiej. Prolaktyna mniej skacze, cuker tez
Bliska 77, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky, dużo zdrowia.
Pyskata, przerzucam ostatnie kilka stron i wciąż jest tylko o obrażaniu się itd., mam dość. Może zacznij pisać o czymś innym? Jakie masz plany ciążowe? Czy facet współpracuje itd.?
Dyskusje z EwaT ciągnęły się długo, ale szczęśliwie miały jakiś temat, więc mi osobiście nie przeszkadzały
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa na NFZ. Pierwszy raz. Bardzo nie chce mi się iść, bo się boję, że jeszcze mi coś wynajdzie. Od ostatnich kłopotów boję się lekarzy. Ale nie chcę rezygnować, bo przynajmniej wszystkie badania i recepty powinien mi wypisać na fundusz.Bliska 77, Bursztyn, Mega, Lucky, Simba, samira, Sabina, malgos741, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Nic, nic, niewazne. To rownie "starozytny" wynalazek jak pomiar temperatury. Nie kazdy przeciez korzysta.
topisz sie we wlasnej slownej salacie
Bliska 77, pyska_ta, Mega, Simba, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jakie ataki? co ci sie uroiło?
dla mnie ewidentnie sie nudzisz i zaczepki szukasz ale w sumie to nie przestepstwo
zniesmaczył mnie fakt twoich wiecznych tajemnic na temat Swojej Eminencji i chyba nie tylko mnie oraz ta lejąca sie nieustannie polonistyka belfra z lat 70tych ze szczególnym naciskiem na skandaliczny brak marginesu -
ania.g wrote:Pyskata, a co Ty masz takie parcie na te lajki? Jeszcze nikt tu nigdy się o nie dopominał tak jak Ty.
ania.g, Bursztyn, Lucky, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:dziewczyny o co kaman?
kim jest Pyskata?
próbuję się wpisać od dwóch dni ale ten nagły chaos na forum mnie z lekka poraża
przepraszam że mało mnie ogólnie ale mam kłopoty zdrowotne i leczę siebie (gardło i kręgosłup) i tatę, który wylądował dwa tygodnie temu w szpitaluniespodziewane kłopoty sercowe i niestety nie jest to zakochanie
Lucky lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:odnośnie żarcia, nagle w myślach na moim talerzu zobaczyłam śledzika z dużą ilością pomidorków z cebulką no i do sklepu musiałam polecieć a przy okazji lody bardzo dobre upiłam, mniam, coś czuję że przez tych ostatnie 8-9 tygodni nadrobię cała wagę i z 6 na plusie będzie 16!
Polecam diete dla cukrzykow - zyc sie na niej nie da, ale schudlam w ciagu tygodnia 0.5 kg, normalnie spodnie mam luzniejsze.
Chyba, ze niechcacy poluzowalam szelki.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Lucky, dużo zdrowia.
Pyskata, przerzucam ostatnie kilka stron i wciąż jest tylko o obrażaniu się itd., mam dość. Może zacznij pisać o czymś innym? Jakie masz plany ciążowe? Czy facet współpracuje itd.?
.
Laparoskopia, inseminacja, inseminacja, inseminacja, in vitro, in vitro. Facet jak najbardziej wspolpracuje. -
Pusurek wrote:Cos mi sie wydaje, ze powiedzenie "Czas goi rany", bardzo pasuje do bywalczyn naszego forum. Wiekszosc juz chyba nie pamieta, jak to z Ewka bylo i jakiego kalibru to byly wymiany zdan.
Ale moze to i lepiej. Prolaktyna mniej skacze, cuker tez(a to z tego powodu, że w bardzo wilu sprawach-poglądach podzielam Jej zdanie), nawet kiedyś jedn temat światopoglądowy tak mnie wkurzył, że napisałam, ze u nas tolerancja jest jak najbardziej ale tylko w jedna stronę itp, nieważne, ja z Ewką NIGDY nie miałam żadnej "wymiany zdań" to wiem na pewno
Pusurek, samira lubią tę wiadomość