35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:miałam nic nie pisać w tym temacie ale...nie zauważyłaś, że koleżanka ma ogólnie bardzo duże parcie tylko na co......
Bliska 77, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAlis wrote:Lucky, dużo zdrowia.
"Pyskata, przerzucam ostatnie kilka stron i wciąż jest tylko o obrażaniu się itd., mam dość. Może zacznij pisać o czymś innym? Jakie masz plany ciążowe? Czy facet współpracuje itd.?
Dyskusje z EwaT ciągnęły się długo, ale szczęśliwie miały jakiś temat, więc mi osobiście nie przeszkadzaly."
- Że zapytam , a jaki mialy temat? Wymiana postow polegala na atakch ad persona z jednej jak i drugiej strony.
Chyba przydaloby sie abym poszła na emeryture.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:52
pyska_ta, Kate 75, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Polecam diete dla cukrzykow - zyc sie na niej nie da, ale schudlam w ciagu tygodnia 0.5 kg, normalnie spodnie mam luzniejsze.
Chyba, ze niechcacy poluzowalam szelki.
a co do diety, z pewnością masz rację, można niezłą sylwetkę utrzymać, znam dziewczyny które w ciaży musiały ja stosować i przestały prawie tyć a z dzieciątkiem było ok i wyniki też lepsze także coś w tym jest - na pewno nie poluzowane szelkiPusurek, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:
Że zapytam , a jaki mialy temat? Wymiana postow polegala na atakch ad persona z jednej jak i drugiej strony.
Chyba przydaloby sie abym poszła na emeryture.
Ja pamietam to samo. Inteligentne to nie bylo za bardzo. Znaczy bania nawala albo Alzheimer mnie dopada. Pojde chyba do ogrodu, tylko kuzwa strasznie leje.
pyska_ta, polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Fakt, pisze tu tylko w czasie nudy. Tajemnicy nie robie, nie ekshibicjonuje sie, to roznica (Bozia cos o tym pisala, ze nie kazdy musi o sobie opowiadac itp.). I przepraszam najmocniej za (w miare) poprawne zdania, nie umiem inaczej, sorki.
alez my mamy kompletnie w nosie czy sa poprawne czy nie , tu chodzi o Twój approach rozumiesz? te wieczne pretensje o chuj wie co ubrane w ą i ę
jeżeli facetowi tez tak w brzuchu wiercisz to sie nie dziwie ze jeszcze nie zaszłas...Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:alez my mamy kompletnie w nosie czy sa poprawne czy nie , tu chodzi o Twój approach rozumiesz? te wieczne pretensje o chuj wie co ubrane w ą i ę
jeżeli facetowi tez tak w brzuchu wiercisz to sie nie dziwie ze jeszcze nie zaszłas... -
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Pojechalas w ostatnim zdaniu. W realu walnelabym Cie w twarz (ale jak juz urodzisz).
mam to gdzieś
jestes upierdliwa w necie a w realu pewnie dwa razy tak
nic dziwnego że cie dyma tylko w soboty po procentachania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jeżeli facetowi tez tak w brzuchu wiercisz to sie nie dziwie ze jeszcze nie zaszłas...
Stara Ewka wrocila!Sernik przestal dzialac!
Bursztynowi wydawalo sie to inteligentne...
Spieprzam do ogrodu, ciao!
Mega, Kate 75, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja pamietam to samo. Inteligentne to nie bylo za bardzo. Znaczy bania nawala albo Alzheimer mnie dopada. Pojde chyba do ogrodu, tylko kuzwa strasznie leje.
Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam to gdzieś
jestes upierdliwa w necie a w realu pewnie dwa razy tak
nic dziwnego że cie dyma tylko w soboty po procentach -
nick nieaktualny
-
Bursztynku Ewa miala na myśli pudelka to taki dziwny plotkarski portal nic szczególnego, a nie pudełka
Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość