35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:ja się przyznam, ze tydzień temu siuśków nie zbadałam, bo pojemnika z moczem zapomniałam... ide dopiero w ostatnim tygodniu maja, wtedy morfologie musze powtórzyć bo kiepska, tradycyjnie tsh, ft3, ft4 no i siki
Idź lepiej zbadaj ten mocz, tak sama dla siebie.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Mam jeszcze badać kilka razy dziennie ciśnienie. Chociaz teraz to pewnie mam wysokie... Całe szczęście, ze obrzęków nie mam, bo chyba bym się załamała.
caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja do tej pory miałam wszystko ok, a teraz zonk.
Idź lepiej zbadaj ten mocz, tak sama dla siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:11
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:trzymam jednak kciuki, pamiętaj, ze jeszcze wszystko zależy od tego jak bardzo wyniki odbiegają od normy, wierzę, ze u Ciebie jest ok
Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Uważam, uważałam i cholera jak się sypie to wszystko naraz. W robocie też koleżanka poszła dzisiaj na zwolnienie, no normalnie pkp.
odnośnie pracy, nie wiem czy pamiętacie moją wszystko wiedzącą koleżankę, wydzwania do mnie średnio 2,3 razy w tygodni u i o wszystko pyta al dziś już przegięła, bo po raz któryś podjęła "próbę" sprawdzania mojej pracy i nie o to chodzi, ze jestem nieomylna bo niech to robi ale chodzi o sposób w jaki to czyni, już nie pierwszy raz dzwoni i pyta czy to i to to aby na pewno dobrze policzyłam i zrobiłam, za każdym razem cierpliwie tłumacze co z czego wynika itp no i okazuję sie ze jest ok ale dziś już mnie tak podk.. że z lekka ustawiłam ją do pionu, przykro mi trochę było ale musiałamania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie znam tych norm. W sumie to miałam zrobić ogólne badanie moczu, ale skoro wyszło to cholerstwo, to mi babki jeszcze poziom tego zbadały dodatkowo.
caffe lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dobrze, ze zbadały a najlepsze jest to, że pewnie czułaś sie ok?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Caffe, tu znalazłam fragment o białku "Badanie moczu jest nieodzownym i najczęstszym badaniem kontrolnym podczas trwania ciąży. Białko w moczu w ciąży występuje aż u 70% kobiet. Fizjologią są jednak śladowe jego ilości."
Ty nie masz obrzęków, z ciśnieniem nie wiem jak u Ciebie ale spokojnie wyraźnie jest tu napisane ze występuje az u 70% ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:30
caffe lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:samo zycie, pociesz się faktem, ze będzie lepiej, pamiętaj, zawsze po deszczu wychodzi słońce
odnośnie pracy, nie wiem czy pamiętacie moją wszystko wiedzącą koleżankę, wydzwania do mnie średnio 2,3 razy w tygodni u i o wszystko pyta al dziś już przegięła, bo po raz któryś podjęła "próbę" sprawdzania mojej pracy i nie o to chodzi, ze jestem nieomylna bo niech to robi ale chodzi o sposób w jaki to czyni, już nie pierwszy raz dzwoni i pyta czy to i to to aby na pewno dobrze policzyłam i zrobiłam, za każdym razem cierpliwie tłumacze co z czego wynika itp no i okazuję sie ze jest ok ale dziś już mnie tak podk.. że z lekka ustawiłam ją do pionu, przykro mi trochę było ale musiałamMega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ja pamiętam i do tej pory mnie częsie
Z Andzejem mamy solówe ale musi brzuch zgubić..
Pusurek wrote:Cos mi sie wydaje, ze powiedzenie "Czas goi rany", bardzo pasuje do bywalczyn naszego forum. Wiekszosc juz chyba nie pamieta, jak to z Ewka bylo i jakiego kalibru to byly wymiany zdan.
Ale moze to i lepiej. Prolaktyna mniej skacze, cuker tezBursztyn, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość