35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedrona... to Twój dawny nick??
pyska_ta wrote:Fakt, pisze tu tylko w czasie nudy. Tajemnicy nie robie, nie ekshibicjonuje sie, to roznica (Bozia cos o tym pisala, ze nie kazdy musi o sobie opowiadac itp.). I przepraszam najmocniej za (w miare) poprawne zdania, nie umiem inaczej, sorki. -
Bliska 77 wrote:kurde i jak tu można sie wyluzować...ale postaraj się, grunt że teraz jesteś już w "bezpiecznym momencie ciazy"
Aga, Caffe, będzie dobrze.
caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
z tego co wiem to Bursztyn czyta tylko modlitewnik i książkę telefonicznąEwaT wrote:o znowu!
a może Bursztyn ma w dupie książki i czyta tylko pudelka?Bursztyn, Simba, EwaT, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to prawda, jesli o ta ostatnia lekture chodzi- to od lat to samo wydanie 1987 roku
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:pewnie leżala na wycieraczce.. to taki zacofany kraj
lubilam sie nia bawic, wymyslalam glupie lub brzydkie nazwiska, sprawdzalam czy takie sa, a jesli byly to dzwonilysmy do tych osob z przyjacilka i robilysmy im glupie kawalywiem, straszne
Simba, Mega, EwaT, ania.g, samira, Bliska 77, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wtedy to listonosz przynosil albo pani sprzataczka
lubilam sie nia bawic, wymyslalam glupie lub brzydkie nazwiska, sprawdzalam czy takie sa, a jesli byly to dzwonilysmy do tych osob z przyjacilka i robilysmy im glupie kawalywiem, straszne
Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
listonosz dzwoni zawsze dwa razy
wiem wiem ja tez to robiłam z kolezankami.. ja odbierała baba to chciałyśmy rozmawiać z mężem z misiaczkiemBursztyn wrote:wtedy to listonosz przynosil albo pani sprzataczka
Bursztyn, Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uuuua grubo.. ja zawsze czytam rolkę papieru ale chyba brajlem jest
EwaT wrote:ja czytam wyłacznie na kiblu....przewaznie skład domestosupolarmiś, Mega, Bliska 77, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość