35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wpierdol Ci się należy za to dźwiganie !!!!
Najpierw wpierdol, a potem małe przytulenie z powodu współczucia.ale może by tam wszystko na swoje miejsce wskoczyło
no właśnie : "Niech Mnie Ktoś Przytuli "caffe, Bliska 77, Viv78, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, za mnie zatrudnili Dunke, strasznie chce pokazac, ze sobie poradzi, ma tylko jeden problem - nikt jej nie rozumie, bo mowi po dunsku z jakism okrutnym dialektem.
caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:no ja z dyrekcją mam bardzo podobnie, niby prezes wie, że jest od cholery pracy ale b.często mam wrażenie, że ten facet mysli, że wszystko samo sie robi i tak prosto...aj tam, nie będę sie tym póki co martwić, u nas wiele jeszcz może się po wyborach grudniowych zmienić - miejsce mojej pracy to spółka miejska, wiadomo polityka rządzi i jak wrócę może być całkiem inny układ polityczny i nowi "najlepsi fachowcy", którymi sztucznie stworzone stanowiska trzeba będzie obsadzić, także będę miała o czym myśleć
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No u mnie mam wrażenie, że myślenie jest podobne. Bo wszyscy widzą duże sprawy, a że codziennie trzeba się napierniczyć z pierdołami, które zabierają większość czasu, tego nie widać.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Samira, bardzo Cię proszę, podchodź poważnie do swojego zdrowia i nie odwalaj więcej takich numerów z dźwiganiem!!!!!!!!
jak to było "Licz Siły na zamiary,nie zamiar podług sił "Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:U mnie to już wiem, że będzie gorąca linia, gdy będę na macierzyńskim.
Obiecałam, ze zrobię sprawozdania i będę kontrolowała. Ale nieszczęśliwi są, ze hejcaffe lubi tę wiadomość