35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyooo jeszcze wpierdolcaffe wrote:Wpierdol Ci się należy za to dźwiganie !!!!
Najpierw wpierdol, a potem małe przytulenie z powodu współczucia.
ale może by tam wszystko na swoje miejsce wskoczyło 
no właśnie : "Niech Mnie Ktoś Przytuli "
caffe, Bliska 77, Viv78, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to masz farta, moja "zastępczyni" to typowa PANI robiąca karierę w biurze, która chce pokazać wszystkim, ze robi zawrotną karieręPusurek wrote:Heh, za mnie zatrudnili Dunke, strasznie chce pokazac, ze sobie poradzi, ma tylko jeden problem - nikt jej nie rozumie, bo mowi po dunsku z jakism okrutnym dialektem.

caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No u mnie mam wrażenie, że myślenie jest podobne. Bo wszyscy widzą duże sprawy, a że codziennie trzeba się napierniczyć z pierdołami, które zabierają większość czasu, tego nie widać.Bliska 77 wrote:no ja z dyrekcją mam bardzo podobnie, niby prezes wie, że jest od cholery pracy ale b.często mam wrażenie, że ten facet mysli, że wszystko samo sie robi i tak prosto...aj tam, nie będę sie tym póki co martwić, u nas wiele jeszcz może się po wyborach grudniowych zmienić - miejsce mojej pracy to spółka miejska, wiadomo polityka rządzi i jak wrócę może być całkiem inny układ polityczny i nowi "najlepsi fachowcy", którymi sztucznie stworzone stanowiska trzeba będzie obsadzić, także będę miała o czym myśleć
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie, rozumiem doskonalecaffe wrote:No u mnie mam wrażenie, że myślenie jest podobne. Bo wszyscy widzą duże sprawy, a że codziennie trzeba się napierniczyć z pierdołami, które zabierają większość czasu, tego nie widać.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wiem ,przeliczyłam sięBliska 77 wrote:Samira, bardzo Cię proszę, podchodź poważnie do swojego zdrowia i nie odwalaj więcej takich numerów z dźwiganiem!!!!!!!!
jak to było "Licz Siły na zamiary,nie zamiar podług sił "
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
no u mnie jest gorąca linia i już coraz częściej zaczyna mnie to szczerze wkurwiać, bo tel dotyczą np tego czy dane które przesłałam są dobre itp.......szkoda gadać, nie ma co, luz Caffe, dziś Ciebie dotyczy to chyba najbardziejcaffe wrote:U mnie to już wiem, że będzie gorąca linia, gdy będę na macierzyńskim.
Obiecałam, ze zrobię sprawozdania i będę kontrolowała. Ale nieszczęśliwi są, ze hej
caffe lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Nie mam czasu jeszcze rodzić