X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja czytam wyłacznie na kiblu....przewaznie skład domestosu
    Ja nie lubie na kiblu, cynamon zasycha,

Mega, Simba, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mega :) :) :)
    https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco

polarmiś, Mega, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku zaakceptowalam :)

Ide teraz poczytac o czym tu sie dyskusja rozwinela jak mnie nie bylo :P

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    umarłam :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Masz cierpliwość. Już by mnie dawno szlag trafił. Ja mam taką w pracy która non stop gada przez telefon a potem narzeka że się z robotą nie wyrabia. Ciągle latała do mnie żeby jej pomóc i twierdziła że ja nie mam nic do roboty. Jak tylko poszłam na zwolnienie i ona musiała przejąć moje obowiązki to blady strach ją obleciał i teraz wydzwania do mnie jak co zrobić. Teraz to dopiero może się nie wyrabiać :)
    ogólnie staram się wszystko na "łagodnie załatwiać" ale laska już nie pierwszy raz tak na mnie działa, niby miła sympatyczna, ale tak jak kiedyś pisałam, młodsza ode mnie o ponad 9 lat, ja w tej firmie pracuje 14 lat ona 2 lata z czego ze mna w zespole rok i coraz częsciej zaczyna pazurki pokazywać, no i jest tak jak przypuszczałam, podczas mojej nieobecności ewidentnie chce zabłysnąć

ania.g, samira, Sabina, caffe, Simba, Mango lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To chyba po uzyciu :)
    zdecydowani, można wtedy wyczytać szczegółowy jadłospis

Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ogólnie staram się wszystko na "łagodnie załatwiać" ale laska już nie pierwszy raz tak na mnie działa, niby miła sympatyczna, ale tak jak kiedyś pisałam, młodsza ode mnie o ponad 9 lat, ja w tej firmie pracuje 14 lat ona 2 lata z czego ze mna w zespole rok i coraz częsciej zaczyna pazurki pokazywać, no i jest tak jak przypuszczałam, podczas mojej nieobecności ewidentnie chce zabłysnąć
    Ciekawe jak szybko zgaśnie po zabłyśnięciu...

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Misku zaakceptowalam :) - nie widze Cie.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ciekawe jak szybko zgaśnie po zabłyśnięciu...
    za rok się okaże, mam nadzieję, ze będę miała gdzie wrócić...

caffe, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super :-D
    EwaT wrote:

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bo wszyscy są mądrzy stojąc z boku, a jak przyjdzie się wykazac to już blask mija.

U mnie mam nadzieję, ze zauważą ile tak naprawdę się robi. Moja koleżanka, która mnie będzie zastępowała nie jest taka, ze wszystko wie, raczej odwrotnie, bardzo się boi gdy odejdę.

Ale mnie bardziej chodzi o dyrekcję, która niby wie, ze mam sporo na głowie, ale moim zdaniem to z 80% roboty nie zdają sobie sprawy.

Bliska 77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ciśnienie 123/77 jest dobre? o.O

Zmierzyłam sobie właśnie, po pierwszym poddenerwowaniu :P Już trochę ochłonęłam.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    podczas mojej nieobecności ewidentnie chce zabłysnąć

Heh, za mnie zatrudnili Dunke, strasznie chce pokazac, ze sobie poradzi, ma tylko jeden problem - nikt jej nie rozumie, bo mowi po dunsku z jakism okrutnym dialektem. :D

caffe, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czy ciśnienie 123/77 jest dobre? o.O

Zmierzyłam sobie właśnie, po pierwszym poddenerwowaniu :P Już trochę ochłonęłam.

dobre :)

caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dobre :)
    Dzięki :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja nie chcę iść do szpitala :P Nie mam czasu jeszcze rodzić o.O

Mega, polarmiś, Bliska 77, EwaT, malgos741, Sabina, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorkiem

i zaraz mówię sorki ale teraz jeszcze mniej będę pisała

Boli mnie tak kręgosłup ,szczególnie piersiowy ze dwa dni temu miałam kłopoty z oddychaniem a dziś tak zaczął boleć ze prawie zwymiotowałam .trzęsłam się i jest mi słabo ,chyba neurolog mnie czeka i to jak najszybciej ,ból mi promieniuje do szyi ,barków i mostka

jakiś tydzień temu przyniosłam do domu takie ciężary ze ledwo doniosłam aż mnie G opierniczył ,ze tak dźwigałam ,on był w pracy bo tak zawsze mi pomaga i chyba sobie kręgi doprawiłam (tak jakby mało mnie bolał wcześniej ) ,boje się ze to przepukliny się tam porobiły

pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 20:39

caffe, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, malgos741, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ledwo siedzę ,dlatego muszę legnąć ;)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam wieczorkiem

i zaraz mówię sorki ale teraz jeszcze mniej będę pisała

Boli mnie tak kręgosłup ,szczególnie piersiowy ze dwa dni temu miałam kłopoty z oddychaniem a dziś tak zaczął boleć ze prawie zwymiotowałam .trzęsłam się i jest mi słabo ,chyba neurolog mnie czeka i to jak najszybciej ,ból mi promieniuje do szyi ,barków i mostka

jakiś tydzień temu przyniosłam do domu takie ciężary ze ledwo doniosłam aż mnie G opierniczył ,ze tak dźwigałam ,on był w pracy bo tak zawsze mi pomaga i chyba sobie kręgi doprawiłam (tak jakby mało mnie bolał wcześniej ) ,boje się ze to przepukliny się tam porobiły

pozdrawiam
    Wpierdol Ci się należy za to dźwiganie !!!!

Najpierw wpierdol, a potem małe przytulenie z powodu współczucia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 20:42

samira, Bliska 77, malgos741, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo wszyscy są mądrzy stojąc z boku, a jak przyjdzie się wykazac to już blask mija.

U mnie mam nadzieję, ze zauważą ile tak naprawdę się robi. Moja koleżanka, która mnie będzie zastępowała nie jest taka, ze wszystko wie, raczej odwrotnie, bardzo się boi gdy odejdę.

Ale mnie bardziej chodzi o dyrekcję, która niby wie, ze mam sporo na głowie, ale moim zdaniem to z 80% roboty nie zdają sobie sprawy.
    no ja z dyrekcją mam bardzo podobnie, niby prezes wie, że jest od cholery pracy ale b.często mam wrażenie, że ten facet mysli, że wszystko samo sie robi i tak prosto...aj tam, nie będę sie tym póki co martwić, u nas wiele jeszcz może się po wyborach grudniowych zmienić - miejsce mojej pracy to spółka miejska, wiadomo polityka rządzi i jak wrócę może być całkiem inny układ polityczny i nowi "najlepsi fachowcy", którymi sztucznie stworzone stanowiska trzeba będzie obsadzić, także będę miała o czym myśleć

caffe, samira, ania.g, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3216 3217 3218 3219 3220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ