35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:no u mnie jest gorąca linia i już coraz częściej zaczyna mnie to szczerze wkurwiać, bo tel dotyczą np tego czy dane które przesłałam są dobre itp.......szkoda gadać, nie ma co, luz Caffe, dziś Ciebie dotyczy to chyba najbardziej
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no ja z dyrekcją mam bardzo podobnie, niby prezes wie, że jest od cholery pracy ale b.często mam wrażenie, że ten facet mysli, że wszystko samo sie robi i tak prosto...aj tam, nie będę sie tym póki co martwić, u nas wiele jeszcz może się po wyborach grudniowych zmienić - miejsce mojej pracy to spółka miejska, wiadomo polityka rządzi i jak wrócę może być całkiem inny układ polityczny i nowi "najlepsi fachowcy", którymi sztucznie stworzone stanowiska trzeba będzie obsadzić, także będę miała o czym myśleć
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dlaczego nie postarasz się o sanatorium zusowskie ? posiedzisz 3 tyg podleczą Cię, zabiegi ćwiczenia .. spróbójsamira wrote:oj tak doprawiłam się a boleć tak porządnie to zaczęło przedwczoraj (chociaż boli od zawsze ale nie tak jak teraz)
Bliska 77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
dokładnie.. ja w pracy jak mam przynieść parę książek to mówię, że nie bo mam zakaz..
Samira już Ci współczuję ciąży.. chyba tylko leżeć będziesz...
mi lekarz powiedział, że może być słabo.. a ja nie mam aż tak jak TyBliska 77 wrote:Samira, bardzo Cię proszę, podchodź poważnie do swojego zdrowia i nie odwalaj więcej takich numerów z dźwiganiem!!!!!!!!Bliska 77, caffe, samira, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
dokładnie
ja sobie kupiłam coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd047c300ba2.jpg
zaaajebista sprawa.. mam w pracy w domu.. super podtrzymuje plecy..Bliska 77 wrote:leż, nie dźwigaj i siedź jak najmniej, z pewnością wiesz, że największym obciążeniem dla kręgosłupa jest właśnie pozycja siedzącacaffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dokładnie.. ja w pracy jak mam przynieść parę książek to mówię, że nie bo mam zakaz..
Samira już Ci współczuję ciąży.. chyba tylko leżeć będziesz...
mi lekarz powiedział, że może być słabo.. a ja nie mam aż tak jak TyReni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze Samira smigaj do lekarz nie ma zartow , ja ostatnio tez sie tak zalatwilam po remoncie ale na wlasne zyczenie chcialam miec na swieta wysprzatane i co cale swieta w pozycji lezacej , zreszta dzwigac tez nie moge musze uwazac na moje naczyniaki i jak robie ciezsze zakupy zostawiam w aucie a moi panowie je przynosza
samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a no własnie
ja czasami wyłam z bólu ale odkąd mam tę podkładkę i piłkę w domu
jest ok
piłka zajiebista sprawa.. uwalę się na nią i wiszę tak aż kręgi się ułożą
caffe wrote:Już mój m trochę zlekceważył kręgosłup, to teraz poszło po całości.caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Samira chyba sie nie wymigasz od lekarza niestety
moja mam twierdzi ze powinnam iść do szkoły i zrobić technika farmacji ,bo znam pół apteki i mam wiadomości o lekach i chorobach
coś mi zastało z tych 2 lat szkoły medycznejania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dokładnie
ja sobie kupiłam coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd047c300ba2.jpg
zaaajebista sprawa.. mam w pracy w domu.. super podtrzymuje plecy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:06
-
wbijaj się w takim razie na http://nasze-choroby.pl/
będziesz ekspertemfarmacji
samira wrote:mam dość lekarzy
moja mam twierdzi ze powinnam iść do szkoły i zrobić technika farmacji ,bo znam pół apteki i mam wiadomości o lekach i chorobach
coś mi zastało z tych 2 lat szkoły medycznejsamira, iwcia77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość