35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem Ci, ze dziwię się, że do tej pory nie miałaś.. przecież od dawna Ci dokucza.. a tylko sie męczysz..
samira wrote:tak właśnie bo nie wiem co tam mam , jakie schorzenie a MR jest najdokładniejsze w tych sprawachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:39
-
am se piwko wypiła Redd'sa cranberry
tak mi się chciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:49
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sprzątaczka została zgwałcona w pewnym biurze. Policjant ją przesłuchuje:
- No, proszę pani, jak do tego doszło?
- Myłam podłogę klęcząc na kolanach, naglę czuję że ktoś jest z tyłu i nagle wziął i mnie zgwałcił.
- To czemu pani nie uciekała?
- No gdzie? Na wymyte?!
Dobranocmalgos741, Reni, EwaT, samira, Bursztyn, Sabina, mysza1975, Mega, iwcia77, Lucky, Bliska 77, paszczakin, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe ale jazda.. Ty na patologię a co z Twoim paralitykiem? był u lekarza? będzie operacja?..
jakaś masakra
oby rozeszło się u Was po kościach..samira, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:ogólnie staram się wszystko na "łagodnie załatwiać" ale laska już nie pierwszy raz tak na mnie działa, niby miła sympatyczna, ale tak jak kiedyś pisałam, młodsza ode mnie o ponad 9 lat, ja w tej firmie pracuje 14 lat ona 2 lata z czego ze mną w zespole rok i coraz częściej zaczyna pazurki pokazywać, no i jest tak jak przypuszczałam, podczas mojej nieobecności ewidentnie chce zabłysnąć
nie przejmuj się głupią pindą
takie są najgorsze, słodkie ,wazelinują ile wlezie a z drugiej strony myślą jak tu wbić nóż w plecyBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Leje jak cholera, zaraz pozatyka wszelkie studzienki i będzie można kajakiem pływać albo wpaść na rybki. A w pobliżu nie ma żadnej rzeki. I tak to wygląda w pobliskim Milanówku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 08:45
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kwestia gustu
ja uważam, że najfajniejsza rasa to west i bulterier
co kto lubiBliska 77 wrote:ja teżto chyba najfajniejsza rasa, bokser to bardzo sprytny psiak z miną debila
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nie nie ja tam nie kupiłam..ja Ci tylko podesłałam stronę, żebyś mogła sobie zobaczyć poczytać o tym
.. zamawiała moja siostra parę sztuk, bo taniej przesyłka wychodziła.. ale wiem i że w marketach były
zapytam się dokładnie gdzie to kupiła..
p.s. dzień dobry
samira wrote:witam
Misku Reni kupiła na tym http://www.telezakupy.tv/ergonomiczna-podporka-p-424.html ale na allegro tez to jest i z tej firmy i z innych