35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wystarczyło odpisać do wszystkich, że dziękujesz za info ale wiesz już o tym od dwóch tyg i jesteś w trakcie przygotowań...
sesesese...
Simba wrote:Czesc!
Wczoraj - niby z dobrych checi i wspanialomyslnosci - wyslala mi maila o pewnym konkursie w ktorym moja instytucja moglaby wystartowac. Oczywiscie wiem o tym konkursie od dwoch tygodni i nawet kurwa sama na to wpadlam. Ale nie, to suczydlo uznalo, ze mnie do tego zacheci wysylajac do mnie informacje i dajac moja prezeske, mojego bezposredniego przelozonego i szefowa gabinetu w kopii. Dodam tylko, ze laska ze mna nie pracuje - pracuje w organizacji partnerskiej i zawsze robi pokazowe osoby ZAJEBISCIE ZAJETEJ, natomiast nigdy nie odpowiada na maile, nie oddzwania i ogolnie nie mozna sie od niej niczego doprosic. Oczywiscie moja prezeska natychmiast zareagowala z wielkim entuzjazmem i tez mnie zaczela zachecac do tego co ja i tak juz zaczelam tylko nie uwazalam za koniecznie informowania o tym swiata i okolic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:02
Simba, Mega, Sabina, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
okazuje się, że jednak na tej stronie zamawiała
samira wrote:witam
Misku Reni kupiła na tym http://www.telezakupy.tv/ergonomiczna-podporka-p-424.html ale na allegro tez to jest i z tej firmy i z innychsamira lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a i w ogole wczoraj mialam wam odpisac na kilka postow, ale zapomnialam na jakie.. a 30 stron nie przerobie
na bank chcialam podziekowac za rady- licze na to, ze goscie jutro wstana 10-11, ja wroce 12-13, wiedza, ze mam tego guza na przysadce, wiec powiem, ze jade na rezonans, na to trzeba sie umawiac sto lat zawczasu. jakos to bedzie..
co do pyskatej i fali- ja nie odzywalam sie, bo jestem negatywnie nastawiona. Mam alergie na ludzi, ktorzy cierpia na deficyt uwagi i rrobia wszytko, zeby ktos zwrocil na nie uwage. Biedrona, wiem, ze czytasz- wiedz, ze ja np z wieczornicy (taki watek na ogolnym) poszlam, bo twoje pajacowanie, zmyslanie i robienie z ludzi idiotow jest na poziomie 15-letniego trolla na onecie a nie 32 latki. Osobiscie bede bardzo zadowolona, jak tu sie jednak nie zadomowisz, jesli jednak tak sie nie stanie to wiedz ze ja Twoje posty mentalnie wygaszam..Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a i w ogole wczoraj mialam wam odpisac na kilka postow, ale zapomnialam na jakie.. a 30 stron nie przerobie
na bank chcialam podziekowac za rady- licze na to, ze goscie jutro wstana 10-11, ja wroce 12-13, wiedza, ze mam tego guza na przysadce, wiec powiem, ze jade na rezonans, na to trzeba sie umawiac sto lat zawczasu. jakos to bedzie..
co do pyskatej i fali- ja nie odzywalam sie, bo jestem negatywnie nastawiona. Mam alergie na ludzi, ktorzy cierpia na deficyt uwagi i rrobia wszytko, zeby ktos zwrocil na nie uwage. Biedrona, wiem, ze czytasz- wiedz, ze ja np z wieczornicy (taki watek na ogolnym) poszlam, bo twoje pajacowanie, zmyslanie i robienie z ludzi idiotow jest na poziomie 15-letniego trolla na onecie a nie 32 latki. Osobiscie bede bardzo zadowolona, jak tu sie jednak nie zadomowisz, jesli jednak tak sie nie stanie to wiedz ze ja Twoje posty mentalnie wygaszam..
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Pogoda do bani , brzuch mnie boli a jeszcze dzis musze pyknac 200 km bo do tesciow jedziemy a tak mi sie nie chce
Paszczakin kciuki za inseminacje
Simba wytrwalosci i spokoju
A reszcie tego czego w tej chwili najbardziej potrzebujaMega, Bliska 77, paszczakin, ania.g, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a i w ogole wczoraj mialam wam odpisac na kilka postow, ale zapomnialam na jakie.. a 30 stron nie przerobie
co do pyskatej i fali- ja nie odzywalam sie, bo jestem negatywnie nastawiona. Mam alergie na ludzi, ktorzy cierpia na deficyt uwagi i rrobia wszytko, zeby ktos zwrocil na nie uwage. Biedrona, wiem, ze czytasz- wiedz, ze ja np z wieczornicy (taki watek na ogolnym) poszlam, bo twoje pajacowanie, zmyslanie i robienie z ludzi idiotow jest na poziomie 15-letniego trolla na onecie a nie 32 latki. Osobiscie bede bardzo zadowolona, jak tu sie jednak nie zadomowisz, jesli jednak tak sie nie stanie to wiedz ze ja Twoje posty mentalnie wygaszam..
podpisuję się pod tym
nikt kurde nie jest idealny ale pani pyskata jest nawiedzona
i tu zaznaczam nie chodzi o to że nie napisała z jakiego jest miasta !
mieliśmy taką osobę na forum M jak Mama ,tamta miała większą fantazję ( lubiła wymyślać rożne historie na swój temat )Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:08
Mega, Bliska 77, ania.g, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:I teraz wszyscy w napieciu czekaja, co tez Pusur napisal Paszczakowi na priva
Kidding oczywiscie.
Druga kawa potrzebna od zaraz
Pytalam, czy mnie Paszczak zaprosi do siebie na wakacje, bo tam jeszcze nie bylam.I ze moze byc nawet pod namiot.
Mega, Bliska 77, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak się właśnie wczoraj zastanawiałam o co chodzi przejrzałam jej posty z marca też trochę zamieszania narobiła i zniknęła..
no i pamiętnik
jej wpis z 22 lutego, 06:11
Styczen 2013 odstawione prochy + 3 miesiace w gumie. wiec jak Ci wycodzi 13 miesiecy. To po pierwsze ,dwa masz mnie za debila Mialas tu nie siedziec.Jak zwykle klamiesz.Mowilem Ci,ze dlugo i ciezko odzyskac zaufanie,a tu prosze! Powiedz wreszcie kochasz Mnie czy sie wyprowazasz bo nie lubie zyc w niepewnosci. Sama piszesz ze robie co moge zebys byla szczesliwa, a z drugiej strony ze Ci bije. Caly czas ci tlumacze, ide tam bo sie wylanczam i nie mysle o niczym. Ja tez mam juz q...a dosc wszystkiego. Moze jednak pierwszy psycolog. Masz rozdwojenie jazni do Schwan...
kiedyś była Lenusia z jej mózgowymi jazdami.. teraz tu?
paszczakin wrote:
co do pyskatej i fali- ja nie odzywalam sie, bo jestem negatywnie nastawiona. Mam alergie na ludzi, ktorzy cierpia na deficyt uwagi i rrobia wszytko, zeby ktos zwrocil na nie uwage. Biedrona, wiem, ze czytasz- wiedz, ze ja np z wieczornicy (taki watek na ogolnym) poszlam, bo twoje pajacowanie, zmyslanie i robienie z ludzi idiotow jest na poziomie 15-letniego trolla na onecie a nie 32 latki. Osobiscie bede bardzo zadowolona, jak tu sie jednak nie zadomowisz, jesli jednak tak sie nie stanie to wiedz ze ja Twoje posty mentalnie wygaszam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:15
samira, ania.g, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Samira jak samopoczucie dzisiaj?
a tak na serio ,chwilkę dłużnej stoję bądź chodzę to zaczyna napierdzielać i jest mi słabo ,noc przespana ,G jak jest w domu smaruje mnie żelem chłodzącym ,takim na naturalnych składnikach ,dla mnie lepszy jak rozgrzewający ,łykam nurofen forte ale jak najrzadziej bo (mam problemy żołądkowe),biorę do tego nolpaze na refluks,jem galaretki -dobre są na stawy,ścięgna
najgorsze jest to ze przez to czuję często gule w gardle (jak już pisałam wcześniej parę dni temu aż mnie zatykało od tego kręgosłupa) może być tez ta gula od przepukliny przełykowej ale to za mocne objawy były jak na to )
@ nie mam 33dc ,mam testy w domu dwaale znając życie wina hormonów ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:21
Mega, ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość