35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tak się właśnie wczoraj zastanawiałam o co chodzi przejrzałam jej posty z marca też trochę zamieszania narobiła i zniknęła..
no i pamiętnik
jej wpis z 22 lutego, 06:11
Styczen 2013 odstawione prochy + 3 miesiace w gumie. wiec jak Ci wycodzi 13 miesiecy. To po pierwsze ,dwa masz mnie za debila Mialas tu nie siedziec.Jak zwykle klamiesz.Mowilem Ci,ze dlugo i ciezko odzyskac zaufanie,a tu prosze! Powiedz wreszcie kochasz Mnie czy sie wyprowazasz bo nie lubie zyc w niepewnosci. Sama piszesz ze robie co moge zebys byla szczesliwa, a z drugiej strony ze Ci bije. Caly czas ci tlumacze, ide tam bo sie wylanczam i nie mysle o niczym. Ja tez mam juz q...a dosc wszystkiego. Moze jednak pierwszy psycolog. Masz rozdwojenie jazni do Schwan...
kiedyś była Lenusia z jej mózgowymi jazdami.. teraz tu?
Myslisz, ze to ta? Ta_pyska nie robi takich bykow. Jednak (typu wylanczam) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:a i w ogole wczoraj mialam wam odpisac na kilka postow, ale zapomnialam na jakie.. a 30 stron nie przerobie
na bank chcialam podziekowac za rady- licze na to, ze goscie jutro wstana 10-11, ja wroce 12-13, wiedza, ze mam tego guza na przysadce, wiec powiem, ze jade na rezonans, na to trzeba sie umawiac sto lat zawczasu. jakos to bedzie..
co do pyskatej i fali- ja nie odzywalam sie, bo jestem negatywnie nastawiona. Mam alergie na ludzi, ktorzy cierpia na deficyt uwagi i rrobia wszytko, zeby ktos zwrocil na nie uwage. Biedrona, wiem, ze czytasz- wiedz, ze ja np z wieczornicy (taki watek na ogolnym) poszlam, bo twoje pajacowanie, zmyslanie i robienie z ludzi idiotow jest na poziomie 15-letniego trolla na onecie a nie 32 latki. Osobiscie bede bardzo zadowolona, jak tu sie jednak nie zadomowisz, jesli jednak tak sie nie stanie to wiedz ze ja Twoje posty mentalnie wygaszam..Lucky lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykkisia wrote:Samira taka gula to najprawdopodobniej refluks , jak bedziesz lykac polplazol czy jakos tak albo controloc to Ci minie
wyprobowane bo mam refluks i co 6 miesiecy gastro
aaa no i alergia ,dobra koleżanka od lat
acha co chwilę sikam
ale to w 50% jest wina kręgosłupa
do gastro idę na kontrolę pod koniec czerwca
wczoraj zrobiłam do endo hormonki w tym testosteron 1raz ciekawe jak wyszły,G ma odebrać po pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:39
-
Hej dziewczyny?
Poszła kiedyś któraś z Was na badanie moczu, qrwa bez moczu?Simba, Reni, samira, ania.g, kkisia, Mega, Pusurek, Alis, polarmiś, Bozia3, paszczakin, iwcia77, pyska_ta, Lucky, malgos741, Kate 75, mysza1975, gosia7122, Mango, Niuta, Viv78, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah ja często idę po chleb i wracam bez niegocaffe wrote:Hej dziewczyny?
Poszła kiedyś któraś z Was na badanie moczu, qrwa bez moczu?caffe, Simba, iwcia77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:hahah ja często idę po chleb i wracam bez niego
Śniadania też zapomniałam. I to nie tylko zabrać z domu, ale w ogóle go zrobić...
czekam na dostawcę żarcia, który przychodzi do pracy....Simba, samira, Reni, ania.g, Alis, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale zostawilas w domu? Czy zapomnialas zrobic do pojemniczka?
Reni, Mega, ania.g, malgos741, Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Przed szpitalem się zorientowałam... I trzeba się było wracać w taką pogodę
Śniadania też zapomniałam. I to nie tylko zabrać z domu, ale w ogóle go zrobić...
czekam na dostawcę żarcia, który przychodzi do pracy....
Tylko prosze cie - nie zapomnij urodzicMega, ania.g, caffe, Bursztyn, Sabina, polarmiś, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
Caffe to na pewno pogoda
nie martw sięcaffe wrote:Przed szpitalem się zorientowałam... I trzeba się było wracać w taką pogodę
czekam na dostawcę żarcia, który przychodzi do pracy....caffe lubi tę wiadomość
-
samira wrote:oj tak mi się nie zdarzyło jeszcze ,to niech dadzą fiolkę i nasikaj tam ,w przychodni
samira, Mega, ania.g, Sabina, malgos741, mysza1975, Mango, Niuta lubią tę wiadomość