X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

hahaa to moja ulubiona rozrywka na wyjazdach.. zawsze ich uczę :-)
    pamiętam jak typ mnie zarywał a jak nie wyszło zapytał jak się u nas wyrywa laski i co się mówi romantycznego a ja na to "blondyna kto cie dyma jak mnie nie ma" ;-)
    smaczna piczka, smaczny qtas hahahah

koleś potem łaził i to podśpiewywał.. tylko że przekręcił i mówił smaczku piczku smaczku putasu

chciałabym widzieć jego minę jak pyta się blondyna... i jak w jape dostaje haha
    kkisia wrote:
    Simba oplulam tableta :) a takie cos zdazylo mi sie drugi raz w zyciu

Opowiem wam pierwszy
    Jak kiedys wam pisalam mieszkalam w Egipcie i jak bylam na urlopie w Pl gadam na skype z kumplem z mojego centrum nurkowego i on do mnie mowi ze turysci ucza go mowic po polsku i zna nowe slowa , wiec go pytam jakie a on do mnie "adi wali konia i doda doda zrob mi loda "

caffe, Simba, ania.g, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I tak zem wlasnie uczynila :)
    aha, no to sie spoznilam, ale ja odpisuje na biezaco :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    U mnie slonce swieci. Powiedzcie mi co to moze byc: chronicznie zmeczenie- nie, zadnego zwaizku z ewent.ciaza. Chodzi o to ze od mniej wiecej 2 tyg. nie mam sily wstac z wyra, a przejscie 50 metrow budzi u mnie strach- ze znowu taki wysilek i dystans do pokonania. Nie mam sily na nic i kiedy pomysle ze musze gdzies isc, albo cos zrobic- nawet zakupy jest przygnebiajaca.Rano moje cialo jest zesztywniale, ale najgorsze jest to straszne zmeczenie, nie mam sily na nic. Wiem ze to brzmi banalnie, ale chyba pojde z tym do lekarza bo robi sie to nie do zniesienia :/

Simba, Mega, ania.g, samira, Sabina, iwcia77, Bliska 77, malgos741, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry
    U mnie slonce swieci. Powiedzcie mi co to moze byc: chronicznie zmeczenie- nie, zadnego zwaizku z ewent.ciaza. Chodzi o to ze od mniej wiecej 2 tyg. nie mam sily wstac z wyra, a przejscie 50 metrow budzi u mnie strach- ze znowu taki wysilek i dystans do pokonania. Nie mam sily na nic i kiedy pomysle ze musze gdzies isc, albo cos zrobic- nawet zakupy jest przygnebiajaca.Rano moje cialo jest zesztywniale, ale najgorsze jest to straszne zmeczenie, nie mam sily na nic. Wiem ze to brzmi banalnie, ale chyba pojde z tym do lekarza bo robi sie to nie do zniesienia :/

A moze to od tych chinskich ziolek?
    Ja to wszystko spycham na przesilenie wiosenne, albo na potrzebe wakacji i brak slonca. Po wakacjach mi sie na troche poprawilo.
    I wcale to nie brzmi banalnie - to sygnal od ciala, ze czegos od Ciebie potrzebuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:52

Mega, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A moze to od tych chinskich ziolek?
    Ja to wszystko spycham na przesilenie wiosenne, albo na potrzebe wakacji i brak slonca. Po wakacjach mi sie na troche poprawilo.
    I wcale to nie brzmi banalnie - to sygnal od ciala, ze czegos od Ciebie potrzebuje.
    nie, nie od ziolek, biore juz 3 miesiac, poza syfami nic zlego nie robia. Ale moze masz racje, brak slonca i wit.D, kiedys juz mialam deficyt- w badaniu krwi wyszlo i musialam sie suplementowac. No i zdecydowanie sygnal od ciala- tylko za cholere nie wiem czego ono ode mnie chce... Chociaz moze chce jechac na Sycylie...tylko ze teraz to niemozliwe.

Mega, polarmiś, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny, wygląda no to że magnez z nospą i leżeniem pomogły na tyle że ból w skali od 1-10 który był na 10 zmniejszył się na 3. W związku z tym chyba daruję sobie na razie izbę przyjęć.
    to super :)

ania.g, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn może to przemęczenie a może przesilenie wiosenne.
    Może idź do lekarza pierwszego kontaktu, bo na chroniczne zmęczenie się też umiera a masz misję ;-)
    mi też się to zdarza ale samo przechodzi
    Bursztyn wrote:
    Powiedzcie mi co to moze byc: chronicznie zmeczenie- nie, zadnego zwaizku z ewent.ciaza. Chodzi o to ze od mniej wiecej 2 tyg. nie mam sily wstac z wyra, a przejscie 50 metrow budzi u mnie strach- ze znowu taki wysilek i dystans do pokonania. Nie mam sily na nic i kiedy pomysle ze musze gdzies isc, albo cos zrobic- nawet zakupy jest przygnebiajaca.Rano moje cialo jest zesztywniale, ale najgorsze jest to straszne zmeczenie, nie mam sily na nic. Wiem ze to brzmi banalnie, ale chyba pojde z tym do lekarza bo robi sie to nie do zniesienia :/

Bursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    TO jaaaaaaa!!!!!!!!
    Brawa, brawa!!!!! Pierwszy raz w zyciu cos wygralam!!!!!
    Placze z radosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    te trójki coś znaczą ,to będą trojaczki nie bliźnięta :P

Bursztyn, Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Może idź do lekarza pierwszego kontaktu, bo na chroniczne zmęczenie się też umiera a masz misję ;-)
    tak tez zrobie, zapisze sie dzisiaj bo mnie to martwi, zmeczenie jest obezwladniajace. Dlugo to u Ciebie trwalo?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nawet 2-4 tyg :-(
    wtedy idę na zwolnienie i mam wszystko w dupie
    i przechodziło.. ale niestety musiałam zwolnić wyspać się zrelaksować..
    Bursztyn wrote:
    tak tez zrobie, zapisze sie dzisiaj bo mnie to martwi, zmeczenie jest obezwladniajace. Dlugo to u Ciebie trwalo?

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Wiesz co jej zapisze? Paracetamol :)

Bursztyn, Reni, Sabina, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nawet 2-4 tyg :-(
    wtedy idę na zwolnienie i mam wszystko w dupie
    i przechodziło.. ale niestety musiałam zwolnić wyspać się zrelaksować..
    ja nawet nie mam jakos strasznie duzo roboty zeby mnie to mecztylo, sennosc tez mi nie dokucza, tylko ta cholerna niemoc, nawet wchodzenie po schodach satalo sie wyzwaniem, czuje ze nadaje sie na zlomowanie. Ale dobra, nie narzekam juz jak emerytka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 12:21

samira, Simba, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    hahaha :)
    moze nie, moj lekarz jest jednak fajny i nie przegina z paracetamolem :) wlasnie dzwonilam, ale jest na urlopie, wiec musze zadzw.w przyszlym tyg. Poczekam, bo inni sa wlsnie tacy od paracetamolu.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ ja tez nie miałam dużo roboty.. poprost mój organizm zarządał odpoczynku i tyle.. fakt teraz więcej spacerów robię.. jak zmieniłam miejsce zamieszkania jak ręką odjął.. mam las przed oknami więc relaks
    ale wcześniej były takie dni, że męczyło mnie zrobienie paru kroków ..
    Bursztyn wrote:
    ja nawet nie mam jakos strasznie duzo roboty zeby mnie to mecztylo, sennosc tez mi nie dokucza, tylko ta cholerna niemoc, nawet wchodzenie po schodach satalo sie wyzwaniem, czuje ze nadaje sie na zlomowanie. Ale dobra, nie narzekam juz jak emerytka.

Bursztyn, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie chodzi o leki.. ale może zrobi badania krwi te sprawy
    walimy hormony a zapominamy o taki podstawowych
    Simba wrote:

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jak miałam nerwice i deprechę to tak też się czułam a nawet gorzej ,to było po śmierci brata, jakieś dwa miesiące po

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam jak poszłam do lekarz i na pytanie co mi jest mówię, że mnie wszystko wqrwia i że jestem taka zmęczona.. okazało się, że pani miała specjalizację z medycyny pracy..
    ochrzaniła mnie, że trzeba siebie szanować i musze odpocząć chciała dać mi 2 tyg zwolnienia! mówię, że bez przesady ale 3 dni + weekend wystarczą..
    byłam w szoku :-) ustaliłyśmy że tydzień

Bursztyn, Simba, samira, ania.g, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, mysza1975, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ależ ja tez nie miałam dużo roboty.. poprost mój organizm zarządał odpoczynku i tyle.. fakt teraz więcej spacerów robię.. jak zmieniłam miejsce zamieszkania jak ręką odjął.. mam las przed oknami więc relaks
    ale wcześniej były takie dni, że męczyło mnie zrobienie paru kroków ..
    tak samo mam, paru krokow nie jestem wstanie zrobic, jak babcia jaks...
    pomysle o tym odpoczynku

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jak miałam nerwice i deprechę to tak też się czułam a nawet gorzej ,to było po śmierci brata, jakieś dwa miesiące po
    to zrozumiale, mialas powod, takie przezycie nie przechodzi bez echa

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58239dcddf0f.jpg
    gotowe? ;-)

Bursztyn, Mega, iwcia77, Pusurek, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość

‹‹ 3225 3226 3227 3228 3229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ