X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to nie chodzi o leki.. ale może zrobi badania krwi te sprawy
    walimy hormony a zapominamy o taki podstawowych

Ja nie zapominam :)
    Zre witaminy w owocach i warzywach i sie suplementuje.
    Wlasnie wciagnelam zupke pieczarkowa home made ;)

Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58239dcddf0f.jpg
    gotowe? ;-)
    taki sprzet do przemieszczania to by mi sie przydal, nie meczylabym sie tak :)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Niezla szajba.
    To dobrze, bo juz zaczelam miec wyrzuty sumienia przez Polara i Pusura (jej adpocyjna rodzine). :-P
    Ja nie sledze watkow na forach. Nie pamietam Biedrony i nie przeszkadza mi ze zlikwidowala nicka i jest pod innym. Wymiana zdan pomiedzy Bursztynem i Pyskata - glownie byla dosc blyskotliwa ale w pewnym momencie Jantar sie wqurwila. Ok rozumiem, moga sie poklocic, ale nie rozumiem reakcji pozostalych. Przeciez nic sie nie stalo a poszlo ostro. Po co? Dlaczego?

Moze ja jestem dziwna ale mam duza rozpietosc tolerancji ( oprocz meza) wstosunku do ludzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 12:49

caffe, Bozia3, Pusurek, Alis, Kate 75, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja nie sledze watkow na forach. Nie pamietam Biedrony i nie przeszkadza mi ze zlikwidowala nicka i jest pod innym. Wymiana zdan pomiedzy Bursztynem i Pyskata - glownie byla dosc blyskotliwa ale w pewnym momencie Jantar sie wqurwila. Ok rozumiem, moga sie poklocic, ale nie rozumiem reakcji pozostalych. Przeciez nic sie nie stalo a poszlo ostro. Po co? Dlaczego?

Moze ja jestem dziwna ale mam duza roPietosc tolerancje ( oprocz meza) wstosunku do ludzi.

Ja w stosunku do ludzi tez mam duzo tolerancji, ale nie w stosunku do glupoty.
    I rozumiem reakcje pozostalych, w takim sensie, ze nawet czytanie tego moglo byc denerwujace.

Edit: glupota podszyta nieudolnym cynizmem poza tym kopanie przeciwnika i skomlenie ze noga boli...zenada nie warta az tylu slow. Paszczak bardzo dobrze opisala ten przypadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 12:54

samira, Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja nie wiem, albo jestem tak zajebiscie cierpliwa i wyrozumiala, albo mam faktycznie papke w mozgu. Ale mysle, ze jest jeszcze jedna opcja: nic mi juz nie jest straszne po starej Ewce. Rzucanie sie Pyskatej ( ja to odbieralam jako prowokacje na granicy z robieniem sobie jaj) a bycie zajebiscie wulgarnym i raniacym innych, to jednak jest roznica ( przynajmniej dla mnie).
    Uważam podobnie - dużo gorsze jazdy były tu urządzane - dodatkowo podobało się to jakby...bo było wesoło - choć naprawdę było chamsko, prostacko i wulgarnie...
    Dziewczyna trochę wystraszona i może skupiająca uwagę na sobie - została zaszczuta jako robiąca innym papę z mózgu - bez jaj...lekka przesada jak dla mnie...ale to tylko moje odczucie....

polarmiś, caffe, Pusurek, gosia7122, Kate 75, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no dobra baby- dom blyszczy, ja blyszcze, jade zbierac przyjacioly z lotnisk dworcow.. chuop nadal w zawiasie, niech sie buja..

Reni, strescisz mi w poniedzialek? proooosze slicznie!

buziaki, czymajcie sie!

Milej zabawy! I jutro czymie kciuki :)

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Moze ja jestem dziwna ale mam duza rozpietosc tolerancji ( oprocz meza) wstosunku do ludzi.
    ja nie jestem tolerancyjna - jestem rasistką trochę, wymagająca, mało czuła i w ogóle mam inne wady..:) Ale przyznaję CI rację Polarmisiu - na wyrost i bez powodu - wygoniono osobę, która być może jak każda z nas potrzebowała tu wsparcia... nie zdała testu na inteligencję - bo tu sama inteligencja przecież...:)A to że potem mogła robić jazdy - to dopiero by wyszło - i wtedy można było reagować...
    jak Ewka dostawała pierdolca - to się tu część dobrze bawiła przy tym - nikomu się mózg nie lasował...

polarmiś, caffe, Pusurek, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie wiem, bo ja w weekend raczej odpuszczam sobie forum ..czasami podczytuję ale staram się nie zagłębiać
    taka higiena psychiczna ;-)
    ale postaram się ;-)
    paszczakin wrote:
    no dobra baby- dom blyszczy, ja blyszcze, jade zbierac przyjacioly z lotnisk dworcow.. chuop nadal w zawiasie, niech sie buja..

Reni, strescisz mi w poniedzialek? proooosze slicznie!

buziaki, czymajcie sie!

pyska_ta, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh ;)
    Wiesz, zawsze staram sie wczuc w sytuacje takiej osoby ( eh, ta empatia ) i mysle sobie, ze to nie jest fajne byc atakowanym ze wszystkich frontow albo bycie olewanym. Niezaleznie co czlowiekowi w glowie siedzi, pokazanie sie na takiem forum, swiadczy o jakiejs potrzebie. Mozna ja bylo chociaz troche zaspokoic.
    A tu ostracyzm od samego poczatku. Ja tak nie lubie...
    Zgadzam sie, popieram!

caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Moze ja jestem dziwna ale mam duza roPietosc tolerancje ( oprocz meza) wstosunku do ludzi.
    Misiu, nie tyle sie wkurwilam co laska zaczel abyc meczaca, ze swoimi tekstami od czapy, kompletnie pozbawionymi sensu, ktore nie mam pojecia co mialy na celu. Ani one zabawne ani inteligentne. Jej posty o metnej tresci i hemefrebicznym zabarwieniu nie wywoluja ciekawosci tylko znuzenie.

samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiu, nie tyle sie wkurwilam co laska zaczel abyc meczaca, ze swoimi tekstami od czapy, kompletnie pozbawionymi sensu, ktore nie mam pojecia co mialy na celu. Ani one zabawne ani inteligentne. Jej posty o metnej tresci i hemefrebicznym zabarwieniu nie wywoluja ciekawosci tylko znuzenie.
    Bursztyn - ale tu nie musi byc zawsze inteligentnie i zabawnie. Tu mamy się wspierać w staraniu o dziecko...

Reni, caffe, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - takie objawy swoje o których piszesz - to miałam przy nerwicy i depresji...to potem mija, ale wiem, że uczucie jest okropne..budziłam się zmęczona już zyciem, a gdzie tam do końca dnia..

Reni, Bursztyn, polarmiś, Bliska 77, pyska_ta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - podziwiam CIę, że z testem wytrzymasz jeszcze tydzień...:) Masz charakter- ja to pewnie latałabym do apteki i szukała testów ciążowych tych, co wykrywają ciążę 6 -cio dniową i sprawdzałabym codziennie..:) Ale to może niepotrzebna psychoza..:)

ania.g, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się...a lubię wkładać kij w mrowisko, a także prowokować Andzeja.. że i ja czytając z boku nie bardzo wiedziałam o co poszło..
    Dziewczyny złapały się za łby..od słowa do słowa i poleciao..niepotrzebnie reszta dorzuciła od siebie

a teraz od czapki... wiecie jak nazywa się lęk przed jajkami? ovophobia ;-)

Bozia3, polarmiś, Pusurek, samira, Mega, caffe, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz coś dla bursztyna ... a może też dopadła Cię fobia? ;-)
    stasibasifobia – lęk przed staniem i chodzeniem
    basifobia - lęk przed chodzeniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:13

Bursztyn, Bliska 77, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - ale tu nie musi byc zawsze inteligentnie i zabawnie. Tu mamy się wspierać w staraniu o dziecko...
    dokladnie!
    wiec jesli ktos gada od czapy, nie rozumie pisanego tekstu i bawi sie w trolla, to w moim pojeciu chyba jednak nie szuka wsparcia
    moze niech sie zdecyduje po co przyszla na to forum
    sytuacja bezprecedensowa, i wydaje mi sie ze baby tutaj jakos podskornie wyczuwaja smrod*
    *czyt. niejasne motywy
    *czyt. nieudolne proby robienia w bambuko- chuj wie po co (za przeproszeniem chuja)

Simba, Reni, iwcia77, samira, Bliska 77, ania.g, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przyznam się...a lubię wkładać kij w mrowisko, a także prowokować Andzeja.. że i ja czytając z boku nie bardzo wiedziałam o co poszło..
    Dziewczyny złapały się za łby..od słowa do słowa i poleciao..niepotrzebnie reszta dorzuciła od siebie

a teraz od czapki... wiecie jak nazywa się lęk przed jajkami? ovophobia ;-)
    nie wiem kogo masz na mysli, ale ja sie za leb z nikim nie bralam, grzecznie i kulturalnie napisalam co mysle i tyle

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ale to byl dialog pomiedzy Toba a nia . A cala reszta wrzucila ja na stos. Czarownice!

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a teraz coś dla bursztyna ... a może też dopadła Cię fobia? ;-)
    stasibasifobia – lęk przed staniem i chodzeniem
    basifobia - lęk przed chodzeniem
    nie, nie mam leku :)
    ja nie mam sily :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie cała!.. mnie wtedy nie było ;-)
    polarmiś wrote:
    Ale to byl dialog pomiedzy Toba a nia . A cala reszta wrzucila ja na stos. Czarownice!

‹‹ 3226 3227 3228 3229 3230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ