35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ja nie twierdze ze nie jest, tylko prostuje, ze to nie byl dialog miedzy pyskata a Bursztynem.
Ciezko w ogole to bylo nazwac dialogiem, poniewaz nawet jesli byl jakis temat przewodni, to wszystkie jej odpowiedzi (o ile jakies byly) byly wymijajace, albo temat ten byl natychmiast porzucany na rzecz jakiegos jednego slowa do ktorego sie ona przypierdalala i ktore trzeba bylo prostowac..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
qrwa a co ze mną? nie dość, że bezpartyjna to jeszcze bezklanówa..
Simba wrote:Z drugiej strony, jest ona calkiem dobrze wyszkolonym trollem. Udalo jej sie doprowadzic do dyskusji na swoj temat i (w malym stopniu) podzielic towarzystwo na dwa klany.
Szacun!iwcia77, Pusurek, samira, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Z drugiej strony, jest ona calkiem dobrze wyszkolonym trollem. Udalo jej sie doprowadzic do dyskusji na swoj temat i (w malym stopniu) podzielic towarzystwo na dwa klany.
Szacun!
jesli nawet kotlety nie daly rady...? nikt nie bedzie w stanie rozbic tego malzenstwaSimba, iwcia77, samira, Bliska 77, Lucky, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - takie objawy swoje o których piszesz - to miałam przy nerwicy i depresji...to potem mija, ale wiem, że uczucie jest okropne..budziłam się zmęczona już zyciem, a gdzie tam do końca dnia..
ale to chyba nie to....
pojde do lekarza, moze jakies badania mi przepiszeLucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja nie jestem tolerancyjna - jestem rasistką trochę, wymagająca, mało czuła i w ogóle mam inne wady..
Ale przyznaję CI rację Polarmisiu - na wyrost i bez powodu - wygoniono osobę, która być może jak każda z nas potrzebowała tu wsparcia... nie zdała testu na inteligencję - bo tu sama inteligencja przecież...:)A to że potem mogła robić jazdy - to dopiero by wyszło - i wtedy można było reagować...
jak Ewka dostawała pierdolca - to się tu część dobrze bawiła przy tym - nikomu się mózg nie lasował...
Bardzo popieram wypowiedzi Misia i Bozi.polarmiś, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:jak w kazdej dyskusji, stanowiska sa podzielone, ale mam nadzieje ze tak naprawde jestesmy ponad takie podzialy
jesli nawet kotlety nie daly rady...? nikt nie bedzie w stanie rozbic tego malzenstwa
No raczej
Ja naprawde robie przerwe w-endowa.
Widze, ze moge zyc bez alko (to juz 13 dni!), to chce sie przekonac czy potrafie bez forum (moze byc ciezko)
Milego w-endu Babki!Bursztyn, Pusurek, iwcia77, samira, Lucky, Mega, Sabina, mysza1975, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z pewna doza niesmialosci witam sie dzisiaj ...no glupio wyszlo, ale testu jeszcze nie kupilam...wiec jestem w zawieszeniu. Moze uda mi sie dzis wpasc do apteki...
Bursztyn - musisz poleciec na jakies waksy do cieplych krajow
Paszczu- jutro musi sie udac
Samira- wrazcaj do zdrowia
samira, Lucky, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość