35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemka dziewczyny dopadła kompa na chwilę Małgosia jeszcze śpi więc zmieniła awatarka z moimi dwiema pięknościami.
Jak tam dziewczyny co słychać nie jestem w stanie Was nadrobić tyle tematów poruszacie że szok podczytuję Was w nocy jak karmię Małgosię.
witam nowe dziewczyny coraz Was więcej i nie zawsze wiem która to która. A jak tam nasze ciężaróweczki toczycie się jeszcze mi z ciąży z 22 dodatkowych kg zostało jeszcze 8 trochę cięzko po cesarce gubi się te kilosy
Za wszystkie niezaciążone trzymam kciuki napewno się uda na każdego na pewno przyjdzie czaspolarmiś, iwcia77, Bursztyn, samira, Bliska 77, Lucky, ania.g, Sabina, caffe, Alis, mysza1975, gosia7122, malgos741, Mango, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dokladnie!
wiec jesli ktos gada od czapy, nie rozumie pisanego tekstu i bawi sie w trolla, to w moim pojeciu chyba jednak nie szuka wsparcia
moze niech sie zdecyduje po co przyszla na to forum
sytuacja bezprecedensowa, i wydaje mi sie ze baby tutaj jakos podskornie wyczuwaja smrod*
*czyt. niejasne motywy
*czyt. nieudolne proby robienia w bambuko- chuj wie po co (za przeproszeniem chuja)
Przyznała się, że zmieniała nicki - napisała to w pamiętniku - ma do tego prawo i nie musi nikomu się z tego tłumaczyć...
Pisała na temat o lęku przed laparo..
Może troszkę domagała się uwagi - może czuła się tu niepewnie - ale wiele osób ma tu podobne cechy....Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale to byl dialog pomiedzy Toba a nia . A cala reszta wrzucila ja na stos. Czarownice!
nie zgadzam sie, w dialogu bralo udzial jeszcze kilka osob. I zadnego stosu nie bylo. Zapowiedziala zreszta ze jeszcze tu wroci, wiec chyba nie ma problemu.Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Monia myślałam, że przepadłaś na dobre
fajna fotka
tutaj dużo się dzieje
MoniaT wrote:Siemka dziewczyny dopadła kompa na chwilę Małgosia jeszcze śpi więc zmieniła awatarka z moimi dwiema pięknościami.MoniaT, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:z czym zrobiła CIę w bambuko? i jakie niejasne motywy wyszły na jaw?
Przyznała się, że zmieniała nicki - napisała to w pamiętniku - ma do tego prawo i nie musi nikomu się z tego tłumaczyć...
Może troszkę domagała się uwagi - może czuła się tu niepewnie - ale wiele osób ma tu podobne cechy....Pusurek, pyska_ta, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah oj bo wziełaby sobie nick.. cierpiętnica, anielica, czy zacna_wagina to wzięła sobie pyska_ta już sam ten nick prowokuje
Bozia3 wrote:od tego jest forum.....iwcia77, samira, Mega, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahah oj bo wziełaby sobie nick.. cierpiętnica, anielica, czy zacna_wagina to wzięła sobie pyska_ta już sam ten nick prowokuje
jaja jak berety dla mnie....
Reni, polarmiś, Pusurek, pyska_ta, Sabina, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
kuźwa bo już mnie z lotniska wyganiają
nie mogę tam dłużej przesiadywać
Bozia3 wrote:wydaje mi się, że Jolka zrezygnowała ze starań...Więc wycieczka do meksyku nam nie wyjdzie raczej...Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:od tego jest forum.....
Ja nie twierdze ze nie jest, tylko prostuje, ze to nie byl dialog miedzy pyskata a Bursztynem.
Ciezko w ogole to bylo nazwac dialogiem, poniewaz nawet jesli byl jakis temat przewodni, to wszystkie jej odpowiedzi (o ile jakies byly) byly wymijajace, albo temat ten byl natychmiast porzucany na rzecz jakiegos jednego slowa do ktorego sie ona przypierdalala i ktore trzeba bylo prostowac..
iwcia77, Bursztyn, samira, Bliska 77, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:z czym zrobiła CIę w bambuko? i jakie niejasne motywy wyszły na jaw?
Może troszkę domagała się uwagi - może czuła się tu niepewnie - ale wiele osób ma tu podobne cechy....
nie chce mi sie juz walkowac tej sprawy, nie mam sily
niech kazdy robi to co uwaza za sluszne
Pusur wezmie ja do kolka graniastego- i slusznie bo to ten poziom
Ty udzielisz jej swojej uwagi i bedzie git
a ja pojde odpoczac bo zmeczona jestemSimba, Reni, iwcia77, samira, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a4459fc41a2.jpg
Bozia3 wrote:i co jeszcze miałaby zrobić - żeby tu dogodzić wszystkim?jaja jak berety dla mnie....
Bursztyn, polarmiś, iwcia77, Sabina, Bozia3, Alis, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, naprawde nie chce mi sie powtarzac tego o czym juz pisalam z 10 razy. Nie chodzi mi o zmiane nickow, nic mnie to nie obchodzi. Laska odpisuje na posty w niezrozumialy dla mnie sposb, nie wiadomo o co jej chodzi, pisze od rzeczy, nie mam czasu na belkot, w taki sposob domagaja sie uwagi dzieci, dorosla baba mowi wprost czego oczekuje
nie chce mi sie juz walkowac tej sprawy, nie mam sily
niech kazdy robi to co uwaza za sluszne
Pusur wezmie ja do kolka graniastego- i slusznie bo to ten poziom
Ty udzielisz jej swojej uwagi i bedzie git
a ja pojde odpoczac bo zmeczona jestem
Ide z Toba.Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość