X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka dziewczyny dopadła kompa na chwilę Małgosia jeszcze śpi więc zmieniła awatarka z moimi dwiema pięknościami.

Jak tam dziewczyny co słychać nie jestem w stanie Was nadrobić tyle tematów poruszacie że szok podczytuję Was w nocy jak karmię Małgosię.

witam nowe dziewczyny coraz Was więcej i nie zawsze wiem która to która. A jak tam nasze ciężaróweczki toczycie się jeszcze mi z ciąży z 22 dodatkowych kg zostało jeszcze 8 trochę cięzko po cesarce gubi się te kilosy

Za wszystkie niezaciążone trzymam kciuki napewno się uda na każdego na pewno przyjdzie czas

polarmiś, iwcia77, Bursztyn, samira, Bliska 77, Lucky, ania.g, Sabina, caffe, Alis, mysza1975, gosia7122, malgos741, Mango, Niuta lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie!
    wiec jesli ktos gada od czapy, nie rozumie pisanego tekstu i bawi sie w trolla, to w moim pojeciu chyba jednak nie szuka wsparcia
    moze niech sie zdecyduje po co przyszla na to forum
    sytuacja bezprecedensowa, i wydaje mi sie ze baby tutaj jakos podskornie wyczuwaja smrod*
    *czyt. niejasne motywy
    *czyt. nieudolne proby robienia w bambuko- chuj wie po co (za przeproszeniem chuja)
    z czym zrobiła CIę w bambuko? i jakie niejasne motywy wyszły na jaw?
    Przyznała się, że zmieniała nicki - napisała to w pamiętniku - ma do tego prawo i nie musi nikomu się z tego tłumaczyć...
    Pisała na temat o lęku przed laparo..
    Może troszkę domagała się uwagi - może czuła się tu niepewnie - ale wiele osób ma tu podobne cechy....

Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale to byl dialog pomiedzy Toba a nia . A cala reszta wrzucila ja na stos. Czarownice!

Mylisz sie Misiek - ona gadala do kogo sie dalo. Gadala nawet wtedy kiedy to nie do niej sie zwracano.

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale to byl dialog pomiedzy Toba a nia . A cala reszta wrzucila ja na stos. Czarownice!
    hahaha! :)
    nie zgadzam sie, w dialogu bralo udzial jeszcze kilka osob. I zadnego stosu nie bylo. Zapowiedziala zreszta ze jeszcze tu wroci, wiec chyba nie ma problemu.

Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie cała!.. mnie wtedy nie było ;-)
    Fakt.

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monia myślałam, że przepadłaś na dobre ;-) fajna fotka :-)
    tutaj dużo się dzieje :-)
    MoniaT wrote:
    Siemka dziewczyny dopadła kompa na chwilę Małgosia jeszcze śpi więc zmieniła awatarka z moimi dwiema pięknościami.

MoniaT, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT - śliczne dziewczyny :)8 kg zrzucisz za chwilę...:) Ale fajnie byc juz na tym etapie...

MoniaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z dziewczyn ma kontakt z Jolką? Co tam u niej na Hacjendzie? przepadła na dobre :-(

samira lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Przyznała się, że zmieniała nicki - napisała to w pamiętniku - ma do tego prawo i nie musi nikomu się z tego tłumaczyć...
    Może troszkę domagała się uwagi - może czuła się tu niepewnie - ale wiele osób ma tu podobne cechy....
    No wlasnie Boziu tez nie moglam sie w tych dialogach doszukac drugiego dna, podstepu, trolowania.

Pusurek, pyska_ta, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT - jeszcze raz gratuluje. O gubieniu kilogramow nie bede sie wypowiadala.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mylisz sie Misiek - ona gadala do kogo sie dalo. Gadala nawet wtedy kiedy to nie do niej sie zwracano.
    od tego jest forum.....

Reni, polarmiś, Pusurek, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czy któraś z dziewczyn ma kontakt z Jolką? Co tam u niej na Hacjendzie? przepadła na dobre :-(
    wydaje mi się, że Jolka zrezygnowała ze starań...Więc wycieczka do meksyku nam nie wyjdzie raczej...;)

Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah oj bo wziełaby sobie nick.. cierpiętnica, anielica, czy zacna_wagina to wzięła sobie pyska_ta już sam ten nick prowokuje ;-)
    Bozia3 wrote:
    od tego jest forum.....

iwcia77, samira, Mega, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah oj bo wziełaby sobie nick.. cierpiętnica, anielica, czy zacna_wagina to wzięła sobie pyska_ta już sam ten nick prowokuje ;-)
    i co jeszcze miałaby zrobić - żeby tu dogodzić wszystkim? :) jaja jak berety dla mnie....

Reni, polarmiś, Pusurek, pyska_ta, Sabina, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa bo już mnie z lotniska wyganiają ;-) nie mogę tam dłużej przesiadywać
    Bozia3 wrote:
    wydaje mi się, że Jolka zrezygnowała ze starań...Więc wycieczka do meksyku nam nie wyjdzie raczej...;)

Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    od tego jest forum.....

Ja nie twierdze ze nie jest, tylko prostuje, ze to nie byl dialog miedzy pyskata a Bursztynem.
    Ciezko w ogole to bylo nazwac dialogiem, poniewaz nawet jesli byl jakis temat przewodni, to wszystkie jej odpowiedzi (o ile jakies byly) byly wymijajace, albo temat ten byl natychmiast porzucany na rzecz jakiegos jednego slowa do ktorego sie ona przypierdalala i ktore trzeba bylo prostowac..

iwcia77, Bursztyn, samira, Bliska 77, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boziu, naprawde nie chce mi sie powtarzac tego o czym juz pisalam z 10 razy. Nie chodzi mi o zmiane nickow, nic mnie to nie obchodzi. Laska odpisuje na posty w niezrozumialy dla mnie sposb, nie wiadomo o co jej chodzi, pisze od rzeczy, nie mam czasu na belkot, w taki sposob domagaja sie uwagi dzieci, dorosla baba mowi wprost czego oczekuje
    nie chce mi sie juz walkowac tej sprawy, nie mam sily
    niech kazdy robi to co uwaza za sluszne
    Pusur wezmie ja do kolka graniastego- i slusznie bo to ten poziom
    Ty udzielisz jej swojej uwagi i bedzie git
    a ja pojde odpoczac bo zmeczona jestem

Simba, Reni, iwcia77, samira, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanghead.gif
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a4459fc41a2.jpg
    Bozia3 wrote:
    i co jeszcze miałaby zrobić - żeby tu dogodzić wszystkim? :) jaja jak berety dla mnie....

Bursztyn, polarmiś, iwcia77, Sabina, Bozia3, Alis, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, naprawde nie chce mi sie powtarzac tego o czym juz pisalam z 10 razy. Nie chodzi mi o zmiane nickow, nic mnie to nie obchodzi. Laska odpisuje na posty w niezrozumialy dla mnie sposb, nie wiadomo o co jej chodzi, pisze od rzeczy, nie mam czasu na belkot, w taki sposob domagaja sie uwagi dzieci, dorosla baba mowi wprost czego oczekuje
    nie chce mi sie juz walkowac tej sprawy, nie mam sily
    niech kazdy robi to co uwaza za sluszne
    Pusur wezmie ja do kolka graniastego- i slusznie bo to ten poziom
    Ty udzielisz jej swojej uwagi i bedzie git
    a ja pojde odpoczac bo zmeczona jestem

Ide z Toba.

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony, jest ona calkiem dobrze wyszkolonym trollem. Udalo jej sie doprowadzic do dyskusji na swoj temat i (w malym stopniu) podzielic towarzystwo na dwa klany.
    Szacun!

Reni, iwcia77, samira, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3227 3228 3229 3230 3231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ