35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla tych, co nie zrozumialy: celem mojego ponownego pojawienia sie tu bylo zajecie mozgu czymd innym niz strach przed laparoskopia. Wypowiedzi niektorych z Was swietnie sie w tym celu sprawdzily. A empatycznym i wyrozumialym zycze spokojnej ciazy.
polarmiś, Pusurek, Reni, Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
kuźwa zapomniałam Wam opowiedzieć mój sen
całego nie pamiętam ale..
śniło mi się, że gotowałam zupę.. na jakiś kurzych chyba stópkach pamiętam że te łapki podczas gotowania jakoś tak obrzydliwie puchły robiły się brązowe fuj.. no i do tego było jakieś mleko kokosowe z puszki..
hmm..
nie pamiętam ale komuś dawałam do spróbowania z puszki to mleko i było obrzydliwe w smaku ale jak się dodało do tej zupy to było takie słodkie.. takie słodko-mdłe.. i potem się zastanawiałam kto to zje, bo aż robiło mi się niedobrze..
i obudziłam się z mdłościami
jakaś fachowa analiza?
iwcia77, samira, Lucky, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:kuźwa zapomniałam Wam opowiedzieć mój sen
śniło mi się, że gotowałam zupę.. na jakiś kurzych chyba stópkach pamiętam że te łapki podczas gotowania jakoś tak obrzydliwie puchły robiły się brązowe fuj.. no i do tego było jakieś mleko kokosowe z puszki..
hmm..
nie pamiętam ale komuś dawałam do spróbowania z puszki to mleko i było obrzydliwe w smaku ale jak się dodało do tej zupy to było takie słodkie.. takie słodko-mdłe.. i potem się zastanawiałam kto to zje, bo aż robiło mi się niedobrze..
jakaś fachowa analiza?
Ze czas sie zapisac na kurs gotowania?polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kuźwa zapomniałam Wam opowiedzieć mój sen
hmm..
jakaś fachowa analiza?Lucky lubi tę wiadomość
-
Bursztynku, odnośnie Twoich objawów, ja ostatnio dość często się tak czuję ale wiadomo, zwalam to na mój stan, natomiast zapomniałam Wam powiedzieć, że po mojej rozmowie z endo, kazała mi zrobić badanie na poziom witaminy D no i oczywiście mam zajebisty niedobór norma jest od 30 (czegoś tam) a ja mam 12, także cos może w tym być, dostałam dawke wit D3 2000 iu i po miesiacu mam powtórzyć badanie
Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzeka mnie prasowanie dzis, masakra jakas... Narodowy stroj dla dziecka na jutro. Kieca z welny, szyte w milionem zakladek, bluzka z bufkami i innymi ozdobnikami. Prasowanie potem koszuli do gajerka dla chlopa to juz czysta rozrywka.
Nie lubie prasowac...Bliska 77, Lucky, Mega, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czeka mnie prasowanie dzis, masakra jakas... Narodowy stroj dla dziecka na jutro. Kieca z welny, szyte w milionem zakladek, bluzka z bufkami i innymi ozdobnikami. Prasowanie potem koszuli do gajerka dla chlopa to juz czysta rozrywka.
Nie lubie prasowac...Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość
-
dasz fote w przebraniach? możesz głowy wymazać ale pokaż jak to wygląda albo ogólnie jak będzie szedł ten pochód sieknij fotę.. ciekawa jestem jak to wygląda..
Pusurek wrote:Czeka mnie prasowanie dzis, masakra jakas... Narodowy stroj dla dziecka na jutro. Kieca z welny, szyte w milionem zakladek, bluzka z bufkami i innymi ozdobnikami. Prasowanie potem koszuli do gajerka dla chlopa to juz czysta rozrywka.
Nie lubie prasowac...Lucky, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Bursztynku, odnośnie Twoich objawów, ja ostatnio dość często się tak czuję ale wiadomo, zwalam to na mój stan, natomiast zapomniałam Wam powiedzieć, że po mojej rozmowie z endo, kazała mi zrobić badanie na poziom witaminy D no i oczywiście mam zajebisty niedobór norma jest od 30 (czegoś tam) a ja mam 12, także cos może w tym być, dostałam dawke wit D3 2000 iu i po miesiacu mam powtórzyć badanie
Tranik polecam, najlepiej cytrynowy, bo wcale nie ma rybiego smaku.
Ma witaminy, omegi i smaruje stawy.Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
a ja lubię naturalny tran do tego skórka od chleba z solą.. pamiętam jak w przedszkolach nam to dawaliPusurek wrote:Tranik polecam, najlepiej cytrynowy, bo wcale nie ma rybiego smaku.
Ma witaminy, omegi i smaruje stawy.Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dasz fote w przebraniach? możesz głowy wymazać ale pokaż jak to wygląda albo ogólnie jak będzie szedł ten pochód sieknij fotę.. ciekawa jestem jak to wygląda..
Siekne. Pieknie wyglada. No i wrzuce siebie w pajeczynowej sukni, brzuchem sie polansowac.Reni, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak w przedszkolu każdy z nas dostawał na łyżkę jakiś olej i na talerzyku leżały kawałeczki chlepka z solą
haha na pewno to nie była wódka... dali by do niej śledzia
Pusurek wrote:Z chlebem i sola to mi sie tylko wodka kojarzy. Jestes pewna, ze to byl tran?Pusurek, Bliska 77, Lucky, Bursztyn, Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak w przedszkolu każdy z nas dostawał na łyżkę jakiś olej i na talerzyku leżały kawałeczki chlepka z solą
haha na pewno to nie była wódka... dali by do niej śledzia
Sledzika. Sledzia daliby w podstawowce.Reni, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tranik polecam, najlepiej cytrynowy, bo wcale nie ma rybiego smaku.
Ma witaminy, omegi i smaruje stawy.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:najlepsze jest to ze piję tranik, od początku ciąży, tak jak w poprzedniej, i wiem, że najlepiej z wątroby dorsza ale jak widać, tym rzem nie wystarcza
Moze tak byc, slonca malo, to i skad ta witamine D brac. Mozna wiecej tranu, ale tam jest tez wit. A, wiec jak sie bierze suplementy, to mozna z wit. A przesadzic.
Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny